|
✿
|
Autor |
Zpráva |
chuchorietka 21-40

|
Zaslal: st únor 18, 2009 10:14 am Předmět: Lecitin |
|
|
Zdravím Vás,
nejsem si jistá jestli jsem téma správně zařadila...
Chtěla bych se optat jestli nemáte nějaké dlouhodobé zkušenosti s užíváním lecitinu? Kamarád mě totiš dost překvapil, když mi oznámil, že po dlouhodobém polykání těchto vitamínům mu vlasy rostou v průměru 4cm za měsíc Říkám si, že to za tu zkoušku stojí a i kdyby mi to nepomohlo na růst vlasů, má to spoustu dalších příznivých účinků. Bohužel, to má i účinky, které se mi příliš nehodí = urychlení metabolismu. Už takhle jsem dost hubená a nějaké zrychlení metabolismu by mě asi nepotěšilo
Tak tedy, máte nějaké zkušenosti? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
*Leontýnka* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st únor 18, 2009 10:27 am Předmět: |
|
|
Jej už jsem si myslela že něco pro mě ale to urychlení metabolismu nechci. Jsem dost hubená. Už třetím rokem se snažím více přibrat a nejde to. Za tři roky jsem přibrala možná tři nebo čtyři kila. Mám strašně rychlý metabolismus. Stačí abych se večer nenavečeřela a do rána vypadám vychrtle. Nechápu jak to tělo stihne
Jinak taky jsem kdysi četla že lecitin je dobrý na růst vlasů. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
rose lavender 161-320

|
Zaslal: st únor 18, 2009 11:13 am Předmět: |
|
|
Lecitin je dobrý i na kůži, zvlášť pro atopiky.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
chuchorietka 21-40

|
Zaslal: st únor 18, 2009 11:38 am Předmět: |
|
|
tak mam nový info
po lecitinu by se mělo hubnout, jen kdyby se bral ve větším množství, takže jedna tabletka denně by na to vliv mít neměla. napadlo mě to kombinovat s pangamínen tak to asi vyzkouším a časem sem hodín info |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
*Leontýnka* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st únor 18, 2009 11:40 am Předmět: |
|
|
chuchorietka napsal: | tak mam nový info
po lecitinu by se mělo hubnout, jen kdyby se bral ve větším množství, takže jedna tabletka denně by na to vliv mít neměla. napadlo mě to kombinovat s pangamínen tak to asi vyzkouším a časem sem hodín info |
Jo to je dobrá kombinace jenže jsem četla že růst právě podporují větší dávky lecitinu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Klarusa *** šéfredaktorka serveru ***

|
Zaslal: st únor 18, 2009 11:40 am Předmět: |
|
|
chuchorietka napsal: | tak mam nový info
Potvrzuji. Brala jsem jednu tabletu denně a s váhou to (v mém případě bohužel) ani nehnulo. Takže být vámi, moc se toho nebojím  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
MIMISEK >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st únor 18, 2009 11:50 am Předmět: |
|
|
A mně by se hodilo i to zrychlení metabolismu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Rina 321-600

|
Zaslal: st únor 18, 2009 12:11 pm Předmět: |
|
|
híííí. a kolko tabletiek musím denne zjest aby mi to trochu zrýchlilo metabolizmus ( ten môj je ako slimák) a tie vlasy by tiež potešil. do svadby chcem mať po pás a asi to nestihnem
každá rada dobrá |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
chuchorietka 21-40

|
Zaslal: st únor 18, 2009 4:29 pm Předmět: |
|
|
no jedna tablekta by s metabolismem neměla nic udělat, někde jsem četla že doporučujou až deset deně (!), to mi příde ale moc... doporučený jsou 3 - 5mg denně. asi to chce odzkoušet a člověk uvidí. kamarádovi fakt rostou vlasy podezřele rychle, takže na tom něco bude, a to jedl jednu tabletu denně (1200mg)
http://www.lekarna.cz/natures-bounty-lecithin-tob-100x1200mg/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
skarma007 1201-2400. Guru II. kategorie

|
Zaslal: st únor 18, 2009 4:46 pm Předmět: v |
|
|
to se fakt po lecitinu hubne? to se teda divím bych mohla nekdy vyzkušet až me chytne zase žravá  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|