Zdravim všechny návštěvníky těchto stránek!

Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Kaisha
601-1200. Guru III. kategorie

PříspěvekZaslal: po únor 23, 2009 3:01 pm    Předmět: Zdravim všechny návštěvníky těchto stránek! Citovat

Ahoj Very Happy , jsem tu zaregistrovaná už pár dní, ale až dnes sem našla chvilku, šoupnout si do profilu svoji fotku a napsat vám pár řádků. Jako puberťačka sem si na hlavě vyzkoušela skoro všechny barvy a střihy...blond, červená, černá, krátké, dlouhé, bez ofiny i s ofinou...časem sem ale zjistila, že to byla sice dobrá zkušenost, zkusit si co mi sluší a co ne, ale také jsem zjistila, že většina lidí soudí podle vzhledu (bohužel)... Rolling Eyes Takže vzhledem k tomu, že studuji Ekonomiku mezinárodního hospodářství a ráda bych se v budoucnu chytla někde "nahoře"...svoji image jsem ponechala ve fázi dlouhé vlasy s ofinou a barva středně hnědá. Momentálně si už několik měsíců barvím vlasy hnědou Hennacolor Cool a snažím se aby byly co nejdelší a se zdravímy konečky. Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
speedy.gonzales391
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po únor 23, 2009 3:42 pm    Předmět: Citovat

Ahoja Kaisho, máš žůžo ikonku, ať se ti tu líbí Smile
Simba77
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: út únor 24, 2009 8:54 am    Předmět: Citovat

ahoj. ta ikonka se mi taky líbí Wink můžu se zeptat jaká je tvá původní barva vlasů?
Kaisha

PříspěvekZaslal: út únor 24, 2009 9:50 am    Předmět: Citovat

Jako málá sem byla blonďatá Very Happy , pak to začalo popelavět až to zkončilo na takové té myší, ani hnědá ani blond, a teď si dávám tu hnědou hennu.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Přejdi na: