|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Kaisha 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: po únor 23, 2009 3:01 pm Předmět: Zdravim všechny návštěvníky těchto stránek! |
|
|
Ahoj , jsem tu zaregistrovaná už pár dní, ale až dnes sem našla chvilku, šoupnout si do profilu svoji fotku a napsat vám pár řádků. Jako puberťačka sem si na hlavě vyzkoušela skoro všechny barvy a střihy...blond, červená, černá, krátké, dlouhé, bez ofiny i s ofinou...časem sem ale zjistila, že to byla sice dobrá zkušenost, zkusit si co mi sluší a co ne, ale také jsem zjistila, že většina lidí soudí podle vzhledu (bohužel)... Takže vzhledem k tomu, že studuji Ekonomiku mezinárodního hospodářství a ráda bych se v budoucnu chytla někde "nahoře"...svoji image jsem ponechala ve fázi dlouhé vlasy s ofinou a barva středně hnědá. Momentálně si už několik měsíců barvím vlasy hnědou Hennacolor a snažím se aby byly co nejdelší a se zdravímy konečky.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
speedy.gonzales391 >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po únor 23, 2009 3:42 pm Předmět: |
|
|
Ahoja Kaisho, máš žůžo ikonku, ať se ti tu líbí  _________________ Jsem jak?? jsem a komu se to nel?????????????Âb?????????????Â, a??..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Simba77 321-600

|
Zaslal: út únor 24, 2009 8:54 am Předmět: |
|
|
ahoj. ta ikonka se mi taky líbí můžu se zeptat jaká je tvá původní barva vlasů? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Kaisha 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: út únor 24, 2009 9:50 am Předmět: |
|
|
Jako málá sem byla blonďatá , pak to začalo popelavět až to zkončilo na takové té myší, ani hnědá ani blond, a teď si dávám tu hnědou hennu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|