|
✿
|
Autor |
Zpráva |
korytnacka 8-20

![]()
|
Zaslal: čt únor 19, 2009 12:31 pm Předmět: tak som si dala dobre predsavzatie... |
|
|
Zdravim.
Toto forum poznam od jesene, z casu na cas som letmo nakukla a stale si hovorila "musim sa zaregistrovat..." tak, a uz ma tu mate (ano, som prava korytnacka )
A nasleduje par priznani, takze varujem vsetky z vas, co mate slabsie nervy
U kadernicky som bola dva krat v zivote - raz sa daval ostrihat priatel, raz kamaratka
Nechavala som vlasy rast a ked boli tak po / pod zadok alebo mi proste zacnu vadit (vytahana pokozka hlavy alebo tak), tak stiahnem do gumikcy a strcim mamke do ruk noznice s "odstrihni mi to pod tou gumickou" Mam vlnite vlasy, takze nerovnosti sa vzdy stratili Ale uz dlhsie sa snazim o nich lepsie starat.
Nejake fakty:
- mam hnede vlasy a zbozbujem ich prirodzenu farbu (vzdy sa krasne meni)... ALE
- sediviem. a tuto zimu je to uz nejako moc vidno na moj vkus a pripadam si kovli tomu neupravena obcas. (mimochodom, mam 24 rokov)
- odkedy prestali vyrabat vacsinu tych starych dobrych klasickych zihlavovych, brezovych a takych samponov, mam problem najst nieco, co by vlasom vyhovovalo
- tuto jesen mi drasticky vypadali vlasy. mam mozno tak polovicny objem co som mala a su aj jemnejsie
- som v starostlivosti o vlasy vpodstate uplny zelenac. nezvykla som pouzivat ani len kondicioner (tych par pokusov malo zle vysledky)
Som zvedava, co sa tu vsetko dozviem, naucim a dufam, ze z toho moje vlasky budu profitovat  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt únor 19, 2009 12:37 pm Předmět: |
|
|
Zdravím, želvičko, vítej:)
Já když jsem sem přišla, tak jsem byla co se týče péče o vlasy taky úplný zelenáč. Teď už snad i něco vím, i když pořád je tu spousta věcí, ve kterých se naprosto nevyznám. No ale hlavně, že jsem tu, je tu zábava:)
Kondicionér jsem taky nepoužívala, měla jsem s ním špatné zkušenosti. Teď ho občas užiju, ale většinou zůstávám u svého osvědčeného "jen šampon" mytí. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt únor 19, 2009 1:04 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Korytnačko,
neboj, rozkoukáš se a možná i najdeš spoustu novejch skvělejch věcííí  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wKnrlto/]
[/url]
Naposledy upravil * dne pá únor 20, 2009 12:22 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
korytnacka 8-20

![]()
|
Zaslal: pá únor 20, 2009 11:49 am Předmět: |
|
|
dakujem
no, uz pokukavam po tych prirodnych samponoch minuly tyzden som objavila predajnu, kde maju nejake urtrekamy, tak mam teraz chrobaka v hlave ale budem si musiet dobre rozmysliet aky kupit, nech nekupim zle (teraz nemam moc penazi nazvys, aby som mohla experimentovat :-/ )
nejake odporucania?
Inac, kondicioner co teraz pouzivam je kupodivu vcelku fajn - taky lacny drogerkovy Hair Fruits - med a nejake obilie.
Ale mozno sa podiela na tom, ze sa mi rychlejsie mastia vlasy a musim umyvat uz po 4-5 dnoch  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Simba77 321-600

|
Zaslal: ne únor 22, 2009 8:47 pm Předmět: |
|
|
ahoj. možná by ti mohl pomoct hennový šampon. já ho mám strašně ráda (teda hlavně moje vlasy), míň mi po něm padají, míň se mastí... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Anonymní Anonymní
|
Zaslal: po únor 23, 2009 9:55 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Korytnačka! Skús sa v DM poobzerať po Alverde! Je to prírodné, cenovo pozitívne a celkom dostupné. Myslím, že pokiaľ si na tom s peniazmi tak ako ja, oceníš tú cenu (lepšia ako obyčajná kozmetika) a navyše prírodné, mnohé certifikované, takže minimálne na začiatok na odskúšanie prírodnej cesty fajn, zistíš či ti príroda vyhovuje a kto vie? Možno pri Alverde aj ostaneš. Na začiatok doporučujem šampón Šalvia- breza nakoľko máš rada bylinkové (aspoň som to tak pochopila) a tento je vážne úžasný! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
korytnacka 8-20

![]()
|
Zaslal: út únor 24, 2009 7:37 pm Předmět: |
|
|
simba > tiez uz som o tom zacala rozmyslat, jak tu tak vsetci tu hennu chvalia Odporucas aj nejaky konkretny? Ja som zatial videla len ten alvedre henna+nieco a potom nejaky iny, hennovy od tej istej znacky co je ta henna v DM.
Ozaj, farbi aj ta henna v sampone, alebo tam zvykne byt ta bezfarebna?
valalo > dakujem za odporucanie! Ano, peniazkov nazvys veru nemam Ale prave tu salviovu alvedre som skusala (+ ten kondicioner co som spominala vyssie). Zo zaciatku to bolo super, sa mi zdalo, ze sa vlaskom vracia sila. Ale pocase si mrsky zvykli asi...
No, ale citala som tu niekde, ze pocase treba alvedre prestriedat, takze teraz som zase pri GlisKur Asian Beauty (ci ako to je). Ale neni to ono, lebo zase mam trochu lupiny (a dosla mi lopuchova voda, budem si musiet ist kupit). Aj ked neviem, ci mi tie zacali ku koncu pouzivania alvedre, alebo az s tym gliskurom... nikdy neviem odsledovat
A vcera som si kupila ten zlty alvedre kondicioner, tak som zvedava [/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|