Tak se tedy predstavuji...

Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Veverca
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: ne březen 01, 2009 7:07 am    Předmět: Tak se tedy predstavuji... Citovat

Hojky...nahodou jsem narazila na tyhle stranky a byla jsem vskutku mile prekvapena...Ja i muj pritel mame oba dlouhe vlasy takze tady nachazim rady pro nas oba...Sic muj mily neni zrovna nejlepsi pecovatel co se tyce vlasu, ale sem-tam mi dovoli zasahnout... Laughing Ja mam delsi barvene vlasy...Porad si namlouvam, ze je mam prirozene rezave, ale bohuzel to je pravda jen z casti Embarassed k peknym rezavym vlasum si musim obcas vypomoci, ale barvim se jen tak jednou rocne...Taky jsem kdysi experimentovala s dredama a pod..ale to uz me preslo.. Twisted Evil Po tom co jsem zacla sledovat skody na mych vlasech...Milemu jsem udelala dva dredy barvene henou, ktera mu na jeho blond vydrzela neuveritelne dlouho...Taky bych chtela skusit henu, ale nevim jestli jde aplikovat jiz na chemicke vlasy Smile
Tak jsem se zhruba predstavila..a tim vsim jsem chtela rici, ze jsem se tady rada naskytla na tomhle foru...a tesim se na nove rady juchuu Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Titania
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: ne březen 01, 2009 10:17 am    Předmět: Citovat

Ahoj a vítej u nás! Doufám, že se Ti tu bude líbit! Very Happy Cool Very Happy
Jinak henna na chemicky barvený vlasy ve většině případů jde, ale vyplatí se napřed vyzkoušet na pramínku nebo chomáči vyčesanejch vlasů z kartáče, aby bylo vidět, jestli přece jenom nenastane nějaká katastrofa. Ale řekla bych, že po červenejch odstínech by neměl nastat žádnej problém - u mně to alespoň proběhlo úplně v klidu. Chce to teda pro jistotu odstup alespoň měsíc od posledního barvení, ale to u Tebe asi nebude problém. Výsledná barva hodně záleží na původní barvě vlasů - čím světlejší, tím můžeš být po henně červenější. Wink Ale bacha, hennování může bejt pěkně návykový. Wink Twisted Evil Very Happy
Tak hodně zdaru.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
speedy.gonzales391
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne březen 01, 2009 4:08 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Vevercko, vítej na DV a přeju ať se ti tu líbí a hodně volného na času pročítání Twisted Evil Very Happy
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Přejdi na: