|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Veverca 0-7

|
Zaslal: ne březen 01, 2009 7:07 am Předmět: Tak se tedy predstavuji... |
|
|
Hojky...nahodou jsem narazila na tyhle stranky a byla jsem vskutku mile prekvapena...Ja i muj pritel mame oba dlouhe vlasy takze tady nachazim rady pro nas oba...Sic muj mily neni zrovna nejlepsi pecovatel co se tyce vlasu, ale sem-tam mi dovoli zasahnout... Ja mam delsi barvene vlasy...Porad si namlouvam, ze je mam prirozene rezave, ale bohuzel to je pravda jen z casti k peknym rezavym vlasum si musim obcas vypomoci, ale barvim se jen tak jednou rocne...Taky jsem kdysi experimentovala s dredama a pod..ale to uz me preslo.. Po tom co jsem zacla sledovat skody na mych vlasech...Milemu jsem udelala dva dredy barvene henou, ktera mu na jeho blond vydrzela neuveritelne dlouho...Taky bych chtela skusit henu, ale nevim jestli jde aplikovat jiz na chemicke vlasy
Tak jsem se zhruba predstavila..a tim vsim jsem chtela rici, ze jsem se tady rada naskytla na tomhle foru...a tesim se na nove rady juchuu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Titania ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: ne březen 01, 2009 10:17 am Předmět: |
|
|
Ahoj a vítej u nás! Doufám, že se Ti tu bude líbit!
Jinak henna na chemicky barvený vlasy ve většině případů jde, ale vyplatí se napřed vyzkoušet na pramínku nebo chomáči vyčesanejch vlasů z kartáče, aby bylo vidět, jestli přece jenom nenastane nějaká katastrofa. Ale řekla bych, že po červenejch odstínech by neměl nastat žádnej problém - u mně to alespoň proběhlo úplně v klidu. Chce to teda pro jistotu odstup alespoň měsíc od posledního barvení, ale to u Tebe asi nebude problém. Výsledná barva hodně záleží na původní barvě vlasů - čím světlejší, tím můžeš být po henně červenější. Ale bacha, hennování může bejt pěkně návykový.
Tak hodně zdaru. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
speedy.gonzales391 >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne březen 01, 2009 4:08 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Vevercko, vítej na DV a přeju ať se ti tu líbí a hodně volného na času pročítání  _________________ Jsem jak?? jsem a komu se to nel?????????????Âb?????????????Â, a??..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|