Co kdo řekl/napsal o Vašich vlasech
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 314, 315, 316  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Dlouhé vlasy a tak dál...
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=88b9c8ccf5e6a632fd3f9a58d529f1d5Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
osminka
601-1200. Guru III. kategorie

PříspěvekZaslal: čt březen 12, 2009 3:37 pm    Předmět: Citovat

Předevčírem jsem zkusila olivový olej, a to jsem ještě nevěděla, že jsou moje vlasy takový průs... Zas dlouho žádnou přírodninu nepoužiju.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gaia
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: čt březen 12, 2009 4:33 pm    Předmět: Citovat

Osminka: Nehleď na to co říkají lidi,většinou mají sami nějaký problém. A když dá člověk najevo slabost,nebo zaváhání,tak to jen využijí k další" ráně".
rumjana

PříspěvekZaslal: čt březen 12, 2009 4:54 pm    Předmět: Citovat

Osminko, taky si myslím to samé co holky, ale je to dost nepříjemná situace...kdyby kolegyně řekly, že vypadáš škaredě, nebo Ti něco nesluší, nebylo by to (tedy aspoň jak to vnímám já) tak hrozné, jako když řekly, že jsi "neumytá"...to mi připadá dost ponižující Evil or Very Mad To mě vytáčí, když si někdo myslí něco, co není pravda... Confused
Nakonec, až se Ti kvalita vlasů zlepší, budou ještě závidět - i když to není taky o moc lepší situace Confused
osminka

PříspěvekZaslal: čt březen 12, 2009 6:00 pm    Předmět: Citovat

To máš pravdu, to mě děsně ponižuje. A pokud špinavá nejsem, je to křivda. Ale dost mě zneklidnily ty roztřepené konce. Přišla jsem domů, dokud bylo denní světlo, tak jsem stříhala ty konečky, pak jsem zkusila kondicionér ještě před mytím, pak jsem to umyla jiným šampónem než jindy, abych je střídala, ale byl také výživný, pak zas kondicionér, jen na konce, aby to nebylo splihlé, pak oplachování studenou vodou - tekla úplně ledová - aby se ty vlasy uzavřely, a za vlhka balzám na konečky. Víc už jsem udělat nemohla. Teď nevím, jestli mazat ke kadeřnici, nebo se pokusit o záchranu a stříhat každý jednotlivý zničený koneček.
*Leontýnka*
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt březen 12, 2009 6:05 pm    Předmět: Citovat

Upřímně tedy nechápu co to je za kolegyně. Tohle mě tedy napružilo dost. Copak tohle si dovolí slušný člověk? Já nevím ale znám holky co se jim za pár hodin zmastí vlasy a mají plno lupů-jde to vidět ale nikdy by si nikdo nedovolil je na to upozorňovat. Ony samy ví, jaké problémy mají a vím že je to bolí dostatečně i tak ale upozornit je na to je tedy ukázka charakteru člověka. Osobně si myslím že tohle není tvůj případ a taky si myslím že kolegyňě chtěly jen do někoho rýt. Jako říct někomu že má mastné vlasy a pak obrátit a říct že suché, no to už by mě vytočilo a dostaly by pár facek za neomalenost. Prostě...myslím že v tomhle nejde o tvé vlasy ale možná že ony ví, že ti na vlasech záleží tak je nejlepší zkritizovat právě to. Nemám ráda lidi co si na ostatních léčí své vlastní mindráky, někdo by jim měl nastavit zrcadlo fakt. Obecně je na tento útok jednoduchá obrana- říct prostě to samé o nich, do očí a ještě s velkou grácií.
osminka

PříspěvekZaslal: čt březen 12, 2009 6:09 pm    Předmět: Citovat

Ony totiž debatovaly o vlasech a protože to je moje oblíbené téma, chtěla jsem se připojit a povídám: Poradíte mi taky něco? Tak opravdu radily, to byla moje chyba. Ale radily tak, jako by spolkly všechnu moudrost. Ale ty roztřepené konečky opravdu mám, stalo se to rychle a najednou a štve mě to.
*Leontýnka*
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt březen 12, 2009 6:16 pm    Předmět: Citovat

osminka napsal:
Ony totiž debatovaly o vlasech a protože to je moje oblíbené téma, chtěla jsem se připojit a povídám: Poradíte mi taky něco? Tak opravdu radily, to byla moje chyba. Ale radily tak, jako by spolkly všechnu moudrost. Ale ty roztřepené konečky opravdu mám, stalo se to rychle a najednou a štve mě to.

Ale já si myslím že na jejich názory dáš až moc. Jako jasně, každá máme po zimě zničené vlasy. Taky jsem musela ostříhat a teď je to moc lepší. Ale nesmíš se kvůli tomu teď tak trápit. Myslím že ostříháním to v jejich očích nezlepšíš. Jde přece o tvůj pocit. Pokud se ti doteď zdály ok tak tak určitě i vypadaly. No určitě radím pro dobrý pocit zastřihnout, ale jen kvůli sobě, ne kvůli někomu jinému. Nikdo nemá právo mluvit ti do věcí které jsou jen a jen tvoje.
Meadow
***moderátorka a Strážkyně tématu***

PříspěvekZaslal: čt březen 12, 2009 9:43 pm    Předmět: Citovat

osminka napsal:

Osminko, tohle já znám, ten stav že před měsícem ještě ok, ale najednou všechno třepivé... přesně to se mi stalo v létě 2008. Tehdy jsem ještě neznala DV.cz, tak jsem to šmikla pod bradou na mikádo, ale je mi to strašně líto, když koukám na ty fotky před tím, myslím, že teď být ve stejné situaci, tak dřív než bych stříhala tak razantně, bych nějakou dobu bojovala maskama, hennou, olejema, lehkým zastřižením a vím já co bych všechno ještě tady nenašla k vyzkoušení. Zkus taky zabojovat, držím palce.

Jinak ohledně kolegyň - myslím, že je skoro jedno, jestli to kolegyně myslely zle nebo ne - Tebe to zranilo. Mně občas taky rozhodí něco, co někdo řekne na mou adresu, a mám problém to hodit za hlavu, můžu se rozumově přemlouvat, jak chci, ale ty emoce si to vymluvit nedaj... Musím si to prostě tak nějak prožít a nějakou dobu to trvá, než se dám dohromady. Zkus si něčím udělat radost, rozptýlit se... a hlavně žádné nedostatečně uvážené radikální stříhání!

A přeju, ať na ty Tvé mršky něco zabere!
osminka

PříspěvekZaslal: čt březen 12, 2009 10:02 pm    Předmět: Citovat

Meadow, myslím, žes udělala dobře, Tvým vlasům to prospělo. Já bych už odvahu na mikádo nenašla, kratší vlasy mi přidávají kila. A naposled jsem to udělala ne kvůli třepení, ale z blbosti.
pinkalinka.p
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá březen 13, 2009 2:43 pm    Předmět: Citovat

Nechávám si vlastně narůst dlouhé vlasy kvůli mému milému. Líbí se mu dlouhé. Ale přes to mi chválí i ty krátké, že je mám pěkné. Já si to nemyslím sice, ale tak co:). Taky mi nedávno udělala radost kamarádka, když jsem jí řekla, že si je nechávám narůst, když řekla, že se jí vždycky líbilo, jak se mi to dole kroutilo. A jak už jsou teď delší, už to zas začíná, vzadu na krku. Já tomu říkám rygól, jako okap to vypadáVery Happy.
A teď se musím pochválit sama, používám nově urtekram šampónek a po něm místo balzámu gestli wonder a vlasy jsou hrozně příjemný na omak po umytíSmile.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 314, 315, 316  Další

Přejdi na: