|
✿
|
Autor |
Zpráva |
hankabar >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po březen 23, 2009 4:56 pm Předmět: |
|
|
osminka napsal: | taky se nemůžu dopátrat dvou písniček co jsem slýchávala kdysi na zábavách. Třeba mi nějaký zdejší metalista pomůže.
Jedna je od Helloween a zpívá se tam asi přibližně: with my heart, with my soul, nevím, možná blbě slyším, nemůžu najít ani v žádné diskografii nějaký název, co by tomu odpovídal. Zpíval to nějaký vlasáč na castingu do X faktoru.. |
Hm... tak mě napadla podle textu jen písnička od Modern Talking, ale to není metal...
Jináč tohle pátrací vlákno je bezva nápad, určitě ho někdy využiju |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ilona ***moderátorka***
|
Zaslal: po březen 23, 2009 6:00 pm Předmět: |
|
|
osminka napsal: |
Ilono, taky se nemůžu dopátrat dvou písniček co jsem slýchávala kdysi na zábavách. Třeba mi nějaký zdejší metalista pomůže.
Jedna je od Helloween a zpívá se tam asi přibližně: with my heart, with my soul, nevím, možná blbě slyším, nemůžu najít ani v žádné diskografii nějaký název, co by tomu odpovídal. Zpíval to nějaký vlasáč na castingu do X faktoru.
A druhá, myslím že má úplně obyčejný název I love you a žila jsem v domění, že je od skupiny Accept, ale taky jsem to nikde nenašla. Existuje to vůbec? A nezpívá to někdo jiný? Naposledy jsem to slyšela za svobodna a měl by to být ploužák, takový drsně zpívaný. |
Hmmm - já ty svoje znám taky jen ze zábav a z radia |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ilona ***moderátorka***
|
Zaslal: po březen 23, 2009 6:04 pm Předmět: |
|
|
ilona napsal: | osminka napsal: |
Ilono, taky se nemůžu dopátrat dvou písniček co jsem slýchávala kdysi na zábavách. Třeba mi nějaký zdejší metalista pomůže.
Jedna je od Helloween a zpívá se tam asi přibližně: with my heart, with my soul, nevím, možná blbě slyším, nemůžu najít ani v žádné diskografii nějaký název, co by tomu odpovídal. Zpíval to nějaký vlasáč na castingu do X faktoru.
A druhá, myslím že má úplně obyčejný název I love you a žila jsem v domění, že je od skupiny Accept, ale taky jsem to nikde nenašla. Existuje to vůbec? A nezpívá to někdo jiný? Naposledy jsem to slyšela za svobodna a měl by to být ploužák, takový drsně zpívaný. |
Hmmm - já ty svoje znám taky jen ze zábav a z radia |
Tady je taky nějaká diskografie :
http://www.diskografie.cz/helloween/ |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
blueberry39 8-20
|
Zaslal: po březen 23, 2009 6:14 pm Předmět: |
|
|
Pokud si dobře pamatujete tu melodii, můžete kousek (čím větší kus tím lépe) zazpívat nebo "zahučet" sem - www.midomi.com. Ono to pak vyhodnotí, která skladba je k tomu, co jste nazpívali, nejpodobnější. Snad vám to bude k užitku |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po březen 30, 2009 9:15 am Předmět: |
|
|
Tak mám taky brouka v hlavě, třeba mi někdo pomůžete. Písnička je stará tak 5-10 let, nepamatuju si ani melodii, jen mám takový pocit, že to mohl být brit pop.
Ale pamatuju si klip, šlo tam o milostný trojúhelník, když jeden chlap svedl nějakou ženskou a pak jí odešel za jinou. Ta první měla být jako taková ta chudinka, běhala za ním s kočárem a snažila se na sebe upozornit. Ta druhá byla zas femme fatale, která si toho chlapa vůbec nevšímala a běhal on za ní. Obě teda hrála stejná ženská. A na konec se té první podařilo toho chlapa nějak dohnat a vzít si od něj zpět své srdce, tím byla jako vysvobozená. Říká to někomu z vás něco? _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kaisha 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: po březen 30, 2009 9:45 am Předmět: |
|
|
hankabar napsal: | osminka napsal: | taky se nemůžu dopátrat dvou písniček co jsem slýchávala kdysi na zábavách. Třeba mi nějaký zdejší metalista pomůže.
Jedna je od Helloween a zpívá se tam asi přibližně: with my heart, with my soul, nevím, možná blbě slyším, nemůžu najít ani v žádné diskografii nějaký název, co by tomu odpovídal. Zpíval to nějaký vlasáč na castingu do X faktoru.. |
Hm... tak mě napadla podle textu jen písnička od Modern Talking, ale to není metal...
Jináč tohle pátrací vlákno je bezva nápad, určitě ho někdy využiju |
No, taky mi v paměti vyvstala jen ta od Modern Talkin. You are my heart, you are my soul. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kaisha 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: po březen 30, 2009 9:50 am Předmět: |
|
|
TAky jsem byla nedávno uplně nepříčetná... ráno v rádiu hrály užasnou písničku...a neřekli jméno. Tak jsem po upěnlivém pátrání a broukání melodie kamarádům zjistila že je to duet Nick Cave a Kylie Minoque (hodně za mlada). a jmenovalo se to nějak Where the wild roses grow... Je užasná, a má super klip. On ji tak miluje, až ji zabije, protože nechce aby ji měl někdo jiný a ona utopená ve vodě zpívá příběh jak se poznali a jak ji zabil, a leze po ní nějaký had...fuj. Ale je to celé takové krásně tajemné. Mrkněte na to na youtube. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
KačBeth ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: po březen 30, 2009 10:22 am Předmět: Helloween |
|
|
osminka napsal: | Jedna je od Helloween a zpívá se tam asi přibližně: with my heart, with my soul, nevím, možná blbě slyším, nemůžu najít ani v žádné diskografii nějaký název, co by tomu odpovídal. Zpíval to nějaký vlasáč na castingu do X faktoru.
ta první je klasickej "oplodňovák" od Helloweenu - A tale that wasn´t right, tu živě http://www.youtube.com/watch?v=pAEuVD5bE-g |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po březen 30, 2009 10:24 am Předmět: |
|
|
Kaisha napsal: | TAky jsem byla nedávno uplně nepříčetná... ráno v rádiu hrály užasnou písničku...a neřekli jméno. Tak jsem po upěnlivém pátrání a broukání melodie kamarádům zjistila že je to duet Nick Cave a Kylie Minoque (hodně za mlada). a jmenovalo se to nějak Where the wild roses grow... Je užasná, a má super klip. On ji tak miluje, až ji zabije, protože nechce aby ji měl někdo jiný a ona utopená ve vodě zpívá příběh jak se poznali a jak ji zabil, a leze po ní nějaký had...fuj. Ale je to celé takové krásně tajemné. Mrkněte na to na youtube. |
Známe a milujeme. Opravdu skvělá věc. _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Misch 161-320
|
Zaslal: po březen 30, 2009 5:39 pm Předmět: |
|
|
Dana napsal: | Kaisha napsal: | TAky jsem byla nedávno uplně nepříčetná... ráno v rádiu hrály užasnou písničku...a neřekli jméno. Tak jsem po upěnlivém pátrání a broukání melodie kamarádům zjistila že je to duet Nick Cave a Kylie Minoque (hodně za mlada). a jmenovalo se to nějak Where the wild roses grow... Je užasná, a má super klip. On ji tak miluje, až ji zabije, protože nechce aby ji měl někdo jiný a ona utopená ve vodě zpívá příběh jak se poznali a jak ji zabil, a leze po ní nějaký had...fuj. Ale je to celé takové krásně tajemné. Mrkněte na to na youtube. |
Známe a milujeme. Opravdu skvělá věc. |
To ano. Znám ji od dob, kdy to byla novinka (1996), chich, to mi bylo 7. O několik let později jsem viděla v TV nějaký pop-disko klip od Kylie, tak jsem byla trochu znechucena, co to vlastně dělá za hudbu. A Nicka Cavea poslouchám poslední dobou dost. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|