|
✿
|
Autor |
Zpráva |
tanariel 0-7

|
Zaslal: út březen 24, 2009 1:59 pm Předmět: Zdravim vsechny dlouhe vlasky:) |
|
|
Ahoj, vsechny Vas tu zdravim, jsem tu taky novacek. Na tyto moc fajnove stranky jsem narazila uplne nahodou, kdyz jsem hledala neco pro sve vlasky. A za tu chvilku jsem stacila nasaknout spoustu vybornych rad a inspirace. Taky jsem si(ke sve velke radosti) overila spoustu rad, na ktere jsem prisla svymi experimenty sama nebo od sveho kouzelneho dedecka. Abyste rozumeli, cela nase rodina se na tak trosku posklebuje. Hrozne moc s dedeckem dame na ruzna bylinna zaklinadla a mazadla, samozrejme prirodni... Jenze vtip je v tom, ze deda ma od svych, asi triceti let, hlavu jako koleno a ja mam nejdelsi a nejhezci vlasy z rodiny. To pak kdyz v lete cachame sve hlavy v destove vode jsme pro smich cele rodine, protoze deda uz to nepotrebuje a ja to mam od narozeni (mimochodem na svet jsem prisla jako mala zarostla cerna! opicka:)). Ale jsem rada, ze vubec nejsem sama kdo takhle tvori:) Jo, a je tu velmi prijemna pratelska atmosfera. Jsem si rikala, ze vas jen pozdravim, takze: ahoj:)  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út březen 24, 2009 2:04 pm Předmět: |
|
|
Ahoj _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wKnrlto/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Sidonie ADMIN

|
Zaslal: út březen 24, 2009 2:14 pm Předmět: |
|
|
Taky zdravíme a přejeme příjemné počteníčko tady.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Simba77 321-600

|
Zaslal: st březen 25, 2009 8:49 pm Předmět: |
|
|
taky zdravím. a když už tak bys mohla nějakými recepty přispět  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|