Zdravim vsechny dlouhe vlasky:)

Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
tanariel
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: út březen 24, 2009 1:59 pm    Předmět: Zdravim vsechny dlouhe vlasky:) Citovat

Ahoj, vsechny Vas tu zdravim, jsem tu taky novacek. Na tyto moc fajnove stranky jsem narazila uplne nahodou, kdyz jsem hledala neco pro sve vlasky. A za tu chvilku jsem stacila nasaknout spoustu vybornych rad a inspirace. Taky jsem si(ke sve velke radosti) overila spoustu rad, na ktere jsem prisla svymi experimenty sama nebo od sveho kouzelneho dedecka. Abyste rozumeli, cela nase rodina se na tak trosku posklebuje. Hrozne moc s dedeckem dame na ruzna bylinna zaklinadla a mazadla, samozrejme prirodni... Jenze vtip je v tom, ze deda ma od svych, asi triceti let, hlavu jako koleno a ja mam nejdelsi a nejhezci vlasy z rodiny. To pak kdyz v lete cachame sve hlavy v destove vode jsme pro smich cele rodine, protoze deda uz to nepotrebuje a ja to mam od narozeni (mimochodem na svet jsem prisla jako mala zarostla cerna! opicka:)). Ale jsem rada, ze vubec nejsem sama kdo takhle tvori:) Jo, a je tu velmi prijemna pratelska atmosfera. Jsem si rikala, ze vas jen pozdravim, takze: ahoj:) Razz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
*
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út březen 24, 2009 2:04 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Very Happy

[/url]
Sidonie
ADMIN

PříspěvekZaslal: út březen 24, 2009 2:14 pm    Předmět: Citovat

Taky zdravíme a přejeme příjemné počteníčko tady. Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Simba77
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: st březen 25, 2009 8:49 pm    Předmět: Citovat

taky zdravím. a když už tak bys mohla nějakými recepty přispět Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Přejdi na: