|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Karina 81-160
|
Zaslal: st únor 11, 2009 9:33 pm Předmět: |
|
|
Taky si občas máznu modrou Indulonu do konečků Je to celkem fajn,nepoletují tolik.Takový domácí univerzál,boty si s ní leštím taky |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Juice Lee 81-160
|
Zaslal: čt únor 12, 2009 7:02 pm Předmět: |
|
|
ale na kudrnate je fakt dobra |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
tlucinka 0-7
|
Zaslal: čt březen 26, 2009 10:20 am Předmět: |
|
|
A.d.é.l. napsal: | Indulonu nee. |
Já musím souhlasit s A.d.é.l. Indulonu jsem po těch chválách tady vyzkoušela (olivovou) a vlasy jsem po ní měla vážně strašný, trvalo mi dvě mytí než se zase srovnaly, pro každého to hold není |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kaisha 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: čt březen 26, 2009 10:34 am Předmět: |
|
|
Juice Lee napsal: | ja sem někde četla že modrá indulona je super na kudrnate vlasy tak sem to zkusila,namazala si hodne ruce a vmačkala do morých vlasů...když se to nepřežene tak se mi ěkně kroutily a nebyly to takové krepáče jak někdy bývají...mam ji po ruce tak napíšu složení: Petrolatum,Aquq, Lanolin, Paraffinum Liquidum, Cholesterol, Parfum.....já se v tom moc nevyznám tak mi to někdo přeložte esu budete tak hodní |
Paraffinum Liquidum je v podstatě ropa...ale je to obsažené v mnoha přípravcích. žádné bingo to ale není, Možná je fakt lepší to sádlo nebo nějaký olej... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
z.pepa 321-600
|
Zaslal: ne duben 05, 2009 10:09 am Předmět: Indulona to být nemusí |
|
|
Já už leta každé léto dávám na vlasy opalovací mléko s UV filtrem, nebo i jen mléko (tělové), ta Indulona mi přijde moc tuhá a já mám dost jemné vlasy. Dělám to asi tak 3x za léto |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Quaky 161-320
|
Zaslal: ne duben 05, 2009 11:08 am Předmět: |
|
|
No ja som si na končeky nedávala indulonu, ale niaky hodvábny kŕem na ruky, myslím že z oriflame-zloženie veľmi podobné indulone. Končeky som mala síce hladké, ale také zlepené a ťažké, neviem, mne to teda nevyhovovalo. A tá sladká vôňa z ktorej s mi dvíha žalúdok z vlasov nie a nie dole |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
shanti 21-40
|
Zaslal: čt červen 25, 2009 9:14 pm Předmět: wonder |
|
|
Kaisha napsal: | Juice Lee napsal: | ja sem někde četla že modrá indulona je super na kudrnate vlasy tak sem to zkusila,namazala si hodne ruce a vmačkala do morých vlasů...když se to nepřežene tak se mi ěkně kroutily a nebyly to takové krepáče jak někdy bývají...mam ji po ruce tak napíšu složení: Petrolatum,Aquq, Lanolin, Paraffinum Liquidum, Cholesterol, Parfum.....já se v tom moc nevyznám tak mi to někdo přeložte esu budete tak hodní |
Paraffinum Liquidum je v podstatě ropa...ale je to obsažené v mnoha přípravcích. žádné bingo to ale není, Možná je fakt lepší to sádlo nebo nějaký olej... | ahoj holky,jsem tady nova,ctu a hltam vase prispevky..omluvte me ,jestli pisu nespravne..ale dnes jsem zakoupila pripravek wonder a koukam,ze tam je taky paraffinum liquidum a ted sem se tady docetla,ze jde o ropu?to me vubec netesi.-( |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Ewča 161-320
|
Zaslal: so říjen 24, 2009 5:32 pm Předmět: |
|
|
je to super ,ale dala som si len asi od polovičky hlavy a trošku som ju rozpustila a potom naniesla |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
karas.Martinka 161-320
|
Zaslal: so říjen 24, 2009 6:08 pm Předmět: |
|
|
no já bych to ani nezkoušela, to raději už napatlu nějaký olejík, který je podle mě přirozenější pro vlásky než indulona, která je určená pokožce... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Zénais 321-600
|
Zaslal: so říjen 24, 2009 6:18 pm Předmět: Re: wonder |
|
|
shanti napsal: | Kaisha napsal: | Juice Lee napsal: | ja sem někde četla že modrá indulona je super na kudrnate vlasy tak sem to zkusila,namazala si hodne ruce a vmačkala do morých vlasů...když se to nepřežene tak se mi ěkně kroutily a nebyly to takové krepáče jak někdy bývají...mam ji po ruce tak napíšu složení: Petrolatum,Aquq, Lanolin, Paraffinum Liquidum, Cholesterol, Parfum.....já se v tom moc nevyznám tak mi to někdo přeložte esu budete tak hodní |
Paraffinum Liquidum je v podstatě ropa...ale je to obsažené v mnoha přípravcích. žádné bingo to ale není, Možná je fakt lepší to sádlo nebo nějaký olej... | ahoj holky,jsem tady nova,ctu a hltam vase prispevky..omluvte me ,jestli pisu nespravne..ale dnes jsem zakoupila pripravek wonder a koukam,ze tam je taky paraffinum liquidum a ted sem se tady docetla,ze jde o ropu?to me vubec netesi.-( |
Z ropy se vyrábí i žvýkačky. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|