|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Quaky 161-320

|
Zaslal: st březen 25, 2009 4:22 pm Předmět: Pozdrav pre všetky dlhosrsté kočky:))) |
|
|
Nečítala som si iné "zoznamovacie" témy, takže neviem čo sem píšu ostatný, ale tak aspoň budem originálna:)))
No tak sa k vám pridávam.... ako si tí najinteligentnejší mohli všimnúť, som zo Slovenska,dúfam že to nevadí, presné miesto však radšej zachovám v anonymite:))) Volám sa dajme tomu že Quaky alebo Kuaky, moje skutočné meno je phúj preto táto prezývka:))) Mám vlasy niečo po lopatky, pomerne husté. S farbou je to zložitejšie- keď som ešte bola nepoučená, nafarbila som si vlasy šampónom !!!čiernym!!! na 24 umytí.... a ten sa mi doteraz celkom nezmyl, takže som si úplne doničilila inak peknú ryšavú blond pôvodnú farbu vlasov:(((.... no, niekedy by som mala niečo radšej v hlave, ako na nej:((( Ale rped 3 mesiacmi som sprírodnela(+zdravá strava a vegetarinastvo), odvtedy používam len čisto prírodné produkty, najmä Alverde.... nielen na vlasy:))) ... a tak som chcela mať pôvodnú farbu vlasov, že som sa rozhodla pre čevnenú hennu z DM:))) a krásne mi chytila, vlasy som mala/mám úžasné leské zdravé.... už sa tešim na ďalšie hennovanie, určite mu zostanem verná. ODkedy som na vašej stránke, starám sa o svoje vlasy oveľa viac, takže máte dobrý vplyv.... som nimi úplne posadnutá.... vyživujem hennou, umývam harmančekom, dokonca som vyhrabala aj vlasový olej dixi s niekade, , a vždy deň pred umývaním vlasov si ho dávam na hlavu, keď nikam nejdem:)) len aby tie vlasy rýchlejšie, chcem ich mat aspoň pozadok:)))))
No tak to bude asi všetko, očividne som toho napísala viac než dosť, už chýba iba dátum narodenia a bude to kompletný životopis:)))) (len tak mimochodom, mám 15... neviem či veľa alebo málo:))).... môžete si kuknút moje fotky v profile ak niake budem mať ale len pre silný žalúdok:) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Nicole >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st březen 25, 2009 6:36 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, ahoj. Moc pěkné představeníčko. Vítám tě a ať se ti mezi námi líbí  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt březen 26, 2009 12:06 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Quaky,
vítám tě. Jak by mohlo vadit, že jsi ze SLovenska? Právě naopak, Slovensko je tady mírně protěžováno a háčkáno, jednak proto, že je vás tu míň, a pak samozřejmě ten hlavní důvod - že jste prostě skvělí
Jinak je fajn, že se o vlásky tak staráš, to si musí lebedit a určitě se brzy (relativně) dočkáš i té vysněné délky. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Quaky 161-320

|
Zaslal: čt březen 26, 2009 5:00 pm Předmět: |
|
|
Ďakujem baby ste zlaté takže ako Slovenka tu budem mat protekciu
akurat dneska som si dala po 4 mesiacoch zastrihnut konceky a cuduj sa svete, kadernicka sa trafila do tych 2cm, co som jej povedalaa nech mi odstrihne ) no hned som si na konceky davala nechtikovy olej som zvedava, si teraz ked sa o ne staram sa mi budu lamat menej.... dufam ze hej:)))) a co sa tyka DV, je tu velaa zaujmavých clankov, len mam zmatok zo vsetkych tych tem na tomto foree, tolko ich tu je:)) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Aha Admin ADMIN

|
Zaslal: čt březen 26, 2009 5:43 pm Předmět: |
|
|
Vitej u nas, vsak i moderatorku Karmillu mame ze Slovenska  _________________ DlouheVlasy.cz!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt březen 26, 2009 8:36 pm Předmět: |
|
|
Quaky napsal: | a co sa tyka DV, je tu velaa zaujmavých clankov, len mam zmatok zo vsetkych tych tem na tomto foree, tolko ich tu je:)) |
No právě nám postupně vznikají Top témata, to by měl být takový souhr nejdůležitějších věcí. Ještě nejsou všechna, ale pár jich je, tak ty doporučuju prostudovat určitě. No a potom se postupně prokousávat fórem, pomaličku, polehoučku si pěstovat závislost na dv.cz  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Quaky 161-320

|
Zaslal: pá březen 27, 2009 4:57 pm Předmět: |
|
|
Problémom je, že ja som si už závislosť vytvorila Čím to je, že je DV taká návyková? Možno zlatými ľudmi  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá březen 27, 2009 7:13 pm Předmět: |
|
|
Quaky napsal: | Problémom je, že ja som si už závislosť vytvorila Čím to je, že je DV taká návyková? Možno zlatými ľudmi  |
Spousta zajímavých témat, skvělí lidi, spousta skvělých obrázků, skvělí lidi, pak taky hezký design a v neposlední řadě skvělí lidi.  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Rina 321-600

|
Zaslal: pá březen 27, 2009 7:57 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, vitaj medzi nami. Máš pravdu. DV je absolutne návykové. som to tak často ako sa len dá
Neboj, rýchlo získaš prehlad a budeš tu ako doma.
mimochodom akú dlžku vláskov máš? vyššie píšeš že máš po lopatky a v profile máš vlásky po pás a podla fotky to neviem odhadnúť
samozrejeme že musíš časom dať viac fotiek, tu sme všetci zvedaví  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Karmilla >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá březen 27, 2009 10:17 pm Předmět: |
|
|
jé, ďalšia zo slovenských rád vitaj a cíť sa tu dobre  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|