Pozdrav pre všetky dlhosrsté kočky:)))

Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Quaky
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: st březen 25, 2009 4:22 pm    Předmět: Pozdrav pre všetky dlhosrsté kočky:))) Citovat

Nečítala som si iné "zoznamovacie" témy, takže neviem čo sem píšu ostatný, ale tak aspoň budem originálna:)))
No tak sa k vám pridávam.... ako si tí najinteligentnejší mohli všimnúť, som zo Slovenska,dúfam že to nevadí, presné miesto však radšej zachovám v anonymite:))) Volám sa dajme tomu že Quaky alebo Kuaky, moje skutočné meno je phúj preto táto prezývka:))) Mám vlasy niečo po lopatky, pomerne husté. S farbou je to zložitejšie- keď som ešte bola nepoučená, nafarbila som si vlasy šampónom !!!čiernym!!! na 24 umytí.... a ten sa mi doteraz celkom nezmyl, takže som si úplne doničilila inak peknú ryšavú blond pôvodnú farbu vlasov:(((.... no, niekedy by som mala niečo radšej v hlave, ako na nej:((( Ale rped 3 mesiacmi som sprírodnela(+zdravá strava a vegetarinastvo), odvtedy používam len čisto prírodné produkty, najmä Alverde.... nielen na vlasy:))) ... a tak som chcela mať pôvodnú farbu vlasov, že som sa rozhodla pre čevnenú hennu z DM:))) a krásne mi chytila, vlasy som mala/mám úžasné leské zdravé.... už sa tešim na ďalšie hennovanie, určite mu zostanem verná. ODkedy som na vašej stránke, starám sa o svoje vlasy oveľa viac, takže máte dobrý vplyv.... som nimi úplne posadnutá.... vyživujem hennou, umývam harmančekom, dokonca som vyhrabala aj vlasový olej dixi s niekade, , a vždy deň pred umývaním vlasov si ho dávam na hlavu, keď nikam nejdem:)) len aby tie vlasy rýchlejšie, chcem ich mat aspoň pozadok:)))))
No tak to bude asi všetko, očividne som toho napísala viac než dosť, už chýba iba dátum narodenia a bude to kompletný životopis:)))) (len tak mimochodom, mám 15... neviem či veľa alebo málo:))).... môžete si kuknút moje fotky v profile ak niake budem mať ale len pre silný žalúdok:)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Nicole
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st březen 25, 2009 6:36 pm    Předmět: Citovat

Ahoj, ahoj. Moc pěkné představeníčko. Vítám tě a ať se ti mezi námi líbí Smile
*
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt březen 26, 2009 12:06 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Quaky,
vítám tě. Jak by mohlo vadit, že jsi ze SLovenska? Právě naopak, Slovensko je tady mírně protěžováno a háčkáno, jednak proto, že je vás tu míň, a pak samozřejmě ten hlavní důvod - že jste prostě skvělí Wink
Jinak je fajn, že se o vlásky tak staráš, to si musí lebedit a určitě se brzy (relativně) dočkáš i té vysněné délky.
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: čt březen 26, 2009 5:00 pm    Předmět: Citovat

Ďakujem baby Smile ste zlatéSmile takže ako Slovenka tu budem mat protekciu Very Happy
akurat dneska som si dala po 4 mesiacoch zastrihnut konceky Very Happy a cuduj sa svete, kadernicka sa trafila do tych 2cm, co som jej povedalaa nech mi odstrihne Smile) no hned som si na konceky davala nechtikovy olej Very Happy som zvedava, si teraz ked sa o ne staram sa mi budu lamat menej.... dufam ze hej:)))) a co sa tyka DV, je tu velaa zaujmavých clankov, len mam zmatok zo vsetkych tych tem na tomto foree, tolko ich tu je:))
Aha Admin
ADMIN

PříspěvekZaslal: čt březen 26, 2009 5:43 pm    Předmět: Citovat

Vitej u nas, vsak i moderatorku Karmillu mame ze Slovenska Smile
*
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt březen 26, 2009 8:36 pm    Předmět: Citovat

Quaky napsal:
a co sa tyka DV, je tu velaa zaujmavých clankov, len mam zmatok zo vsetkych tych tem na tomto foree, tolko ich tu je:))

No právě nám postupně vznikají Top témata, to by měl být takový souhr nejdůležitějších věcí. Ještě nejsou všechna, ale pár jich je, tak ty doporučuju prostudovat určitě. No a potom se postupně prokousávat fórem, pomaličku, polehoučku si pěstovat závislost na dv.cz Twisted Evil
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: pá březen 27, 2009 4:57 pm    Předmět: Citovat

Problémom je, že ja som si už závislosť vytvorila Very Happy Čím to je, že je DV taká návyková? Twisted Evil Možno zlatými ľudmi Wink
*
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá březen 27, 2009 7:13 pm    Předmět: Citovat

Quaky napsal:
Problémom je, že ja som si už závislosť vytvorila Very Happy Čím to je, že je DV taká návyková? Twisted Evil Možno zlatými ľudmi Wink

Spousta zajímavých témat, skvělí lidi, spousta skvělých obrázků, skvělí lidi, pak taky hezký design a v neposlední řadě skvělí lidi. Laughing
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: pá březen 27, 2009 7:57 pm    Předmět: Citovat

Ahoj, vitaj medzi nami. Máš pravdu. DV je absolutne návykové. som to tak často ako sa len dá Very Happy
Neboj, rýchlo získaš prehlad a budeš tu ako doma.

mimochodom akú dlžku vláskov máš? vyššie píšeš že máš po lopatky a v profile máš vlásky po pás a podla fotky to neviem odhadnúť Smile
samozrejeme že musíš časom dať viac fotiek, tu sme všetci zvedaví Twisted Evil
Karmilla
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá březen 27, 2009 10:17 pm    Předmět: Citovat

jé, ďalšia zo slovenských rád Smile vitaj a cíť sa tu dobre Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Přejdi na: