|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Aha Admin ADMIN

|
Zaslal: ne duben 15, 2007 12:17 pm Předmět: článek "Alchymie s hennou" |
|
|
Jaké máte nápady a zkušenosti? Pište sem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
catenata 81-160

|
Zaslal: ne duben 15, 2007 7:17 pm Předmět: |
|
|
Stále si nevím rady s tí, jestli mám hennu nechat odstát, nebo přímo nanášet. Poprvé jsem ji nanesla rovnou a chytla vcelku v pohodě. Podruhé jsem ji nechala dvě hodiny odstát a nechytla skoro vůbec . potřetí zase zkusím nanést rovnou a uvidím, jak to dopadne. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
lučnívíla >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: po duben 16, 2007 10:15 am Předmět: |
|
|
Clanek se mi moc libi.Urcite vyzkousim levanduli a ruzi(i kdyz me voni i tak A pro priste pridam olejicek.dekuju No a o tom odstani na nekolik hod jsem slysela,ze se to doporucuje hlavne pro pridavky citrusovych stav  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Damayanti >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st květen 30, 2007 9:24 pm Předmět: |
|
|
catenata napsal: | Stále si nevím rady s tí, jestli mám hennu nechat odstát, nebo přímo nanášet. Poprvé jsem ji nanesla rovnou a chytla vcelku v pohodě. Podruhé jsem ji nechala dvě hodiny odstát a nechytla skoro vůbec . potřetí zase zkusím nanést rovnou a uvidím, jak to dopadne. |
Taky nad tím odstátím henny taky pořád dumám. Ale líp mi chytá , když si ji dám hned . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Sim ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: čt květen 31, 2007 11:39 am Předmět: |
|
|
Damayanti napsal: | Taky nad tím odstátím henny taky pořád dumám. Ale líp mi chytá , když si ji dám hned . |
Nápodobně Kdysi jsem ji nechavála odstát třeba i pět hodin a vážně moc nechytla. Teď si ji umíchám, přikryju igelitem, mezitím si umyju vlasy, nechám je trochu proschnout a nanáším, takže ji nechávám odstát asi tak půl hodinky. Říkám si, že se dost "odstojí" na mých vlasech, protože ji nechávám šest hodin a nedávno jsem s ní dokonce i spala . vlasy jsou tak mnohem pevnější a mají výraznější barvu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
wanessska 0-7

![]()
|
Zaslal: čt květen 31, 2007 4:47 pm Předmět: |
|
|
já si ji teda nanášim skoro hned potom, co ji zaliju vodou, myslela jsem, že čím je teplejší tím líp chytá a účinkuje |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Sim ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: čt květen 31, 2007 6:16 pm Předmět: |
|
|
wanessska napsal: | já si ji teda nanášim skoro hned potom, co ji zaliju vodou, myslela jsem, že čím je teplejší tím líp chytá a účinkuje |
Taky jsem to tak zprvu dělala, jenže zezačátku jsem ještě nanášela hennu štětcem, kterým jsem dřív nanášela i chemické barvy No samozřejmě to strašně dlouho trvalo, ještě když jsem to dělala sama a já z toho byla vždycky na nervy, že mi to vystydlo dřív, než jsem to všechno nanesla...No a pak jsem zas na různých amerických serverech četla, že hennu nechávají odstát třeba přes noc (ale četla jsem to i na některých českých stránkách)...Teď už to dělám jinak - nahnu se nad vanu, ve které mám postavenou misku s umíchanou hennou a rukama ji nabírám a plácám to do vlasů - je to teda mnoooohem rychlejsi nez nanaseni stetcem a henna je ještě vlažná, když ji dávám...takže tak Ono si to člověk musí ozkoušet, než přijde na tu nejlepší techniku  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt květen 31, 2007 6:18 pm Předmět: |
|
|
Sim napsal: | wanessska napsal: | já si ji teda nanášim skoro hned potom, co ji zaliju vodou, myslela jsem, že čím je teplejší tím líp chytá a účinkuje |
Taky jsem to tak zprvu dělala, jenže zezačátku jsem ještě nanášela hennu štětcem, kterým jsem dřív nanášela i chemické barvy No samozřejmě to strašně dlouho trvalo, ještě když jsem to dělala sama a já z toho byla vždycky na nervy, že mi to vystydlo dřív, než jsem to všechno nanesla...No a pak jsem zas na různých amerických serverech četla, že hennu nechávají odstát třeba přes noc (ale četla jsem to i na některých českých stránkách)...Teď už to dělám jinak - nahnu se nad vanu, ve které mám postavenou misku s umíchanou hennou a rukama ji nabírám a plácám to do vlasů - je to teda mnoooohem rychlejsi nez nanaseni stetcem a henna je ještě vlažná, když ji dávám...takže tak Ono si to člověk musí ozkoušet, než přijde na tu nejlepší techniku  |
To je chytrý, že bych dala henně druhou šanci? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Damayanti >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt květen 31, 2007 7:07 pm Předmět: |
|
|
Sim napsal: | wanessska napsal: | já si ji teda nanášim skoro hned potom, co ji zaliju vodou, myslela jsem, že čím je teplejší tím líp chytá a účinkuje |
Já ji nanáším úplně stejně a je to zatím ten nejlepší způsob , co znám . Rychlé , snadné a koupelna zůstává krom té vany čistá.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Anonymní
|
Zaslal: ne říjen 21, 2007 9:33 pm Předmět: |
|
|
Ahoj holky, pořád nějak nemůžu zjistit, jestli se hena dá použít na vlasy, na které jsem předtím nanášela přelivy chemické. Jak je to s trvanlivostí heny? Jde to přirovnat k barvě, přelivu
Děkuji moc Hanka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|