článek "Alchymie s hennou"
Jdi na stránku 1, 2  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Barvy a henna
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=d02cf1a1c5813692e2b3dc2217f8bf59Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Aha Admin
ADMIN

PříspěvekZaslal: ne duben 15, 2007 12:17 pm    Předmět: článek "Alchymie s hennou" Citovat

Jaké máte nápady a zkušenosti? Pište sem.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
catenata
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: ne duben 15, 2007 7:17 pm    Předmět: Citovat

Stále si nevím rady s tí, jestli mám hennu nechat odstát, nebo přímo nanášet. Poprvé jsem ji nanesla rovnou a chytla vcelku v pohodě. Podruhé jsem ji nechala dvě hodiny odstát a nechytla skoro vůbec Sad . potřetí zase zkusím nanést rovnou a uvidím, jak to dopadne.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lučnívíla
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po duben 16, 2007 10:15 am    Předmět: Citovat

Clanek se mi moc libi.Urcite vyzkousim levanduli a ruzi(i kdyz me voni i tak Wink A pro priste pridam olejicek.dekuju Very Happy No a o tom odstani na nekolik hod jsem slysela,ze se to doporucuje hlavne pro pridavky citrusovych stav Wink
Damayanti
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st květen 30, 2007 9:24 pm    Předmět: Citovat

catenata napsal:
Stále si nevím rady s tí, jestli mám hennu nechat odstát, nebo přímo nanášet. Poprvé jsem ji nanesla rovnou a chytla vcelku v pohodě. Podruhé jsem ji nechala dvě hodiny odstát a nechytla skoro vůbec Sad . potřetí zase zkusím nanést rovnou a uvidím, jak to dopadne.

Taky nad tím odstátím henny taky pořád dumám. Rolling Eyes Ale líp mi chytá , když si ji dám hned .
Sim
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: čt květen 31, 2007 11:39 am    Předmět: Citovat

Damayanti napsal:
Taky nad tím odstátím henny taky pořád dumám. Rolling Eyes Ale líp mi chytá , když si ji dám hned .

Nápodobně Rolling Eyes Kdysi jsem ji nechavála odstát třeba i pět hodin a vážně moc nechytla. Teď si ji umíchám, přikryju igelitem, mezitím si umyju vlasy, nechám je trochu proschnout a nanáším, takže ji nechávám odstát asi tak půl hodinky. Říkám si, že se dost "odstojí" na mých vlasech, protože ji nechávám šest hodin a nedávno jsem s ní dokonce i spala Laughing . vlasy jsou tak mnohem pevnější a mají výraznější barvu.
wanessska
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: čt květen 31, 2007 4:47 pm    Předmět: Citovat

já si ji teda nanášim skoro hned potom, co ji zaliju vodou, myslela jsem, že čím je teplejší tím líp chytá a účinkuje
Sim
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: čt květen 31, 2007 6:16 pm    Předmět: Citovat

wanessska napsal:
já si ji teda nanášim skoro hned potom, co ji zaliju vodou, myslela jsem, že čím je teplejší tím líp chytá a účinkuje

Taky jsem to tak zprvu dělala, jenže zezačátku jsem ještě nanášela hennu štětcem, kterým jsem dřív nanášela i chemické barvy Embarassed Laughing No samozřejmě to strašně dlouho trvalo, ještě když jsem to dělala sama a já z toho byla vždycky na nervy, že mi to vystydlo dřív, než jsem to všechno nanesla...No a pak jsem zas na různých amerických serverech četla, že hennu nechávají odstát třeba přes noc (ale četla jsem to i na některých českých stránkách)...Teď už to dělám jinak - nahnu se nad vanu, ve které mám postavenou misku s umíchanou hennou a rukama ji nabírám a plácám to do vlasů - je to teda mnoooohem rychlejsi nez nanaseni stetcem Laughing a henna je ještě vlažná, když ji dávám...takže tak Rolling Eyes Ono si to člověk musí ozkoušet, než přijde na tu nejlepší techniku Wink Very Happy
*
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt květen 31, 2007 6:18 pm    Předmět: Citovat

Sim napsal:
wanessska napsal:

Taky jsem to tak zprvu dělala, jenže zezačátku jsem ještě nanášela hennu štětcem, kterým jsem dřív nanášela i chemické barvy Embarassed Laughing No samozřejmě to strašně dlouho trvalo, ještě když jsem to dělala sama a já z toho byla vždycky na nervy, že mi to vystydlo dřív, než jsem to všechno nanesla...No a pak jsem zas na různých amerických serverech četla, že hennu nechávají odstát třeba přes noc (ale četla jsem to i na některých českých stránkách)...Teď už to dělám jinak - nahnu se nad vanu, ve které mám postavenou misku s umíchanou hennou a rukama ji nabírám a plácám to do vlasů - je to teda mnoooohem rychlejsi nez nanaseni stetcem Laughing a henna je ještě vlažná, když ji dávám...takže tak Rolling Eyes Ono si to člověk musí ozkoušet, než přijde na tu nejlepší techniku Wink Very Happy

To je chytrý, že bych dala henně druhou šanci?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Damayanti
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt květen 31, 2007 7:07 pm    Předmět: Citovat

Sim napsal:
wanessska napsal:

Já ji nanáším úplně stejně a je to zatím ten nejlepší způsob , co znám . Laughing Laughing Laughing Rychlé , snadné a koupelna zůstává krom té vany čistá. Laughing Laughing Wink
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne říjen 21, 2007 9:33 pm    Předmět: Citovat

Ahoj holky, pořád nějak nemůžu zjistit, jestli se hena dá použít na vlasy, na které jsem předtím nanášela přelivy chemické. Jak je to s trvanlivostí heny? Jde to přirovnat k barvě, přelivu Question
Děkuji moc Hanka
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku 1, 2  Další

Přejdi na: