Henna a solárko..:)
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Barvy a henna
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kalakai
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po duben 06, 2009 6:54 am    Předmět: Citovat

*Leontýnka* napsal:
Breberka napsal:
*Leontýnka* napsal:
Není to sice odpověď na tvůj dotaz ale mi solárium vlasy hodně poškodilo...začaly mi dokonce v trsech padat...nevím jaký vliv to bude mít na hennu. Ale je to přeci jen o hodně silnější záření než Slunce takže nějak to asi šisovat bude.

ja si vzdy udelam culik a z nej cop a ten pripnu k hlave kouka jen takovej cancourek vlasu..a ten mi pripadne sussi..jinak je to zatim ok Embarassed Wink

Jo já jsem si vlásky taky sepínala podobně jak ty a myslela jsem si že jim tím přeci neublížím...tak vlasům jako takovým ne ale pokožce hlavy jsem ublížila dost a to mi z pod vlasů pokožka nevykukovala. Prý se doporučuje do solária vlasy krýt nějakou čepicí.

já si vlásky v solárku zakrývám ručníkem - teda ne uplně vždycky, ale pokud ho sebou mám, tak je zakrývám
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
rumjana
601-1200. Guru III. kategorie
601-1200. Guru III. kategorie

PříspěvekZaslal: po duben 20, 2009 7:54 pm    Předmět: Citovat

Nikde jsem nenašla přímo řešené solárka, tak se zeptám tady - zajímalo by mě, jestli holky, které na solárko chodí, ví, že to je škodlivé a jakým způsobem..nedávno mě to napadlo a vrtá mi to hlavou..Smile Protože mi připadá, že dost holek (a nejenom Exclamation Question )solária využívá... Jestli to je třeba tak, že si řeknou "mně se nic stát nemůže" nebo jak..Smile Udivuje mě třeba i u zdravotníků kouření a jiné neřesti, protože sice každý ví, že to není zdravé, ale u těchto lidí je navíc tohle a podobná témata více omílané a taky víc do hloubky..Smile
Jinak se přiznávám, že jsem na soláriu nikdy nebyla a asi ani nepůjdu Smile, tudíž ani nevím, jak to chodí..ale že rozhodně zdravé není, to se klidně pohádám Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

Přejdi na: