|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Zaslal: pá září 15, 2006 6:12 pm Předmět: Prodlužování vlasů |
|
|
Tal newim newim ale mě se umělý vlasy nelíbí!!!Co vám?Sousedka si na svojí slámu polodlouhou blond dala "mrtvé" vlasy zeleno-blond do pasu.Chtěli byste mít zelené vlasy?A do pasu?
Myslim že je spousta holek co si počkají kdy¨ž by chtěli hned na své. A navíc je to šíleně drahý! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Rokkan 81-160
|
Zaslal: so září 16, 2006 9:30 am Předmět: |
|
|
1. kvůli umělým vlasům není třeba zakládat další vlákno, myslím, že se tohle téma dá nakrásno řešit ve vláknu "paruka"
2. zelený vlasy do pasu bych skutečně nechtěla |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Aha Admin ADMIN
|
Zaslal: so září 16, 2006 9:50 am Předmět: |
|
|
Rokkan napsal: | 1. kvůli umělým vlasům není třeba zakládat další vlákno, myslím, že se tohle téma dá nakrásno řešit ve vláknu "paruka"
2. zelený vlasy do pasu bych skutečně nechtěla |
Já vnímám "paruku" ještě jinak než "příčesek" nebo prodloužené vlasy.. zatim to tak nechme o a zelený vlasy do pasu - to zní dobře )) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Anonymní Anonymní
|
Zaslal: st září 20, 2006 11:19 am Předmět: |
|
|
Aha, ty myslíš prodlužování vlasů . Já celebrity vůbec nesleduji, tak jsem asi trochu pozadu v pojmologii . No je to hrozná zhůvěřilost! Když má holka kvalitu na dlouhé, má si je nechat normálně narůst, jestli ji nemá, musí si holt vybrat nějaký kratší slušivý účes, ale tohle je fakt úchylné! Našívat si na hlavu cizí mrtvé vlasy - brr! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
hapers 8-20
|
Zaslal: út říjen 03, 2006 2:03 pm Předmět: |
|
|
jen mi někdo vysvětlete jestli má todle logiku - v jednom kadeřnictví nebohou obě? oškubají jako to kuřátko a v druhým kousek vedle jí "našijí" nové "krásné" a DLOUHÉ cosi jako vlasy?? No nejní todle blázinec |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Dragomira 8-20
|
Zaslal: čt říjen 26, 2006 9:03 pm Předmět: |
|
|
No nevím, to bych musela vidět, jak to vypadá. Melíry se hodně nosí a pokud je to hezky sladěné, mohlo by to být hezké. Na paruce nevidím nic špatného, rozhodně to není horší než touha slintat manželce do vlasů nebo oholit do hola extrémně dlouhé vlasy. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Anonymní Anonymní
|
Zaslal: út říjen 31, 2006 9:43 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že prodlužování vlasu je u nás už takovych 10let, jenom to nebylo tak běžné, spíš pro celebrity.Ted se to cenově docela dá.Horší je to potom s kvalitou vlastních vlasu, vypadávají celé lisyny, takže výhledové si zaplatí solidní pleš. Ale těžko soudit někoho, kdo po dlouhých vlasech touží, a nemuže svoje prostě mít.Já bych do toho jednoznačně nešla.Naštestí tohle řešit nemusím. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
kristyna. 41-80
|
Zaslal: út duben 17, 2007 9:45 am Předmět: |
|
|
hapers napsal: | jen mi někdo vysvětlete jestli má todle logiku - v jednom kadeřnictví nebohou obě? oškubají jako to kuřátko a v druhým kousek vedle jí "našijí" nové "krásné" a DLOUHÉ cosi jako vlasy?? No nejní todle blázinec |
Souhlasim s tebou, to logiku nema, jde tu jen o prachy |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Damayanti >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út duben 17, 2007 9:59 am Předmět: |
|
|
hapers napsal: | jen mi někdo vysvětlete jestli má todle logiku - v jednom kadeřnictví nebohou obě? oškubají jako to kuřátko a v druhým kousek vedle jí "našijí" nové "krásné" a DLOUHÉ cosi jako vlasy?? No nejní todle blázinec |
Je . |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Daniela >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út duben 17, 2007 1:17 pm Předmět: |
|
|
kristyna. napsal: | hapers napsal: | jen mi někdo vysvětlete jestli má todle logiku - v jednom kadeřnictví nebohou obě? oškubají jako to kuřátko a v druhým kousek vedle jí "našijí" nové "krásné" a DLOUHÉ cosi jako vlasy?? No nejní todle blázinec |
Souhlasim s tebou, to logiku nema, jde tu jen o prachy |
Ale to je úplně to samé, co se někdy dělá při opravě starých domů (omlouvám se za OT:) ) - z baráku se vybourá všechno staré, vyhází se staré odřené dlaždice, staré rozpraskané trámy...pak se to udělá všechno znova, dají se tam krásné nové dlaždice, které se tváří, jako staré odřené, a polystyrenové trámy, které se tváří jako staré rozpraskané...čert ví, kde se bere tahle současná tendence poád si na něco hrát |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|