|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Maudík 321-600
|
Zaslal: po říjen 06, 2008 5:24 pm Předmět: |
|
|
Díky
Jestli se mi bude vsakovat tak dobře, jako tobě, tak budu rada.. u toho jojobaku to nějak moc nepoznam. Řekla bych, že z poloviny se vsákne, ale všechno asi ne... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
petrusia 21-40
|
Zaslal: ne březen 15, 2009 4:53 pm Předmět: |
|
|
ahojte:) ja mam vlnite / kucerave vlasy, suche (ako inak:) ) a dnes som si skusila dat makadamiovy olej na suche umyte vlasy a su vazne skvele - do dlzky, par kvapiek, nie su ani mastne, kucery neubudli:) ja mozem len odporucat |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Quaky 161-320
|
Zaslal: čt květen 21, 2009 3:22 pm Předmět: |
|
|
no kedže kokosový olej sa konať nebude tak som sa rozhodovala medzi makadamiovým a mandľovym olejom ale rozhodla som sa pre makadámiový prečO? lebo osm kedysi mala shaumu s makadámiovým orieškom, a bola na moje vlasy perfektná.... tak mi prišiel ten mak. olej sympatickejší |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Quaky 161-320
|
Zaslal: pá květen 22, 2009 5:59 pm Předmět: |
|
|
tak dneska mi prišiel jasné, že som hneď bežala na poštu
a hneď kydala na vlasy, samozrejme zatial iba na končeky, krásne sa vsiakol a zanechal ich jemnučké.... ja som zatial spokojná ale pred umytím pôjde aj do dĺžok, no uvidíme:) ... a inak chcem ho vyskúsať aj na tvár, myslíte, že bude dobrý keď som "aknózna" ? lebo potrebujem aj niaku hydratáciu |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Quaky 161-320
|
Zaslal: ne květen 24, 2009 10:56 am Předmět: |
|
|
ako vidím, vediem tu monológ, ale nevadí mi to:)
ten makadám je jednoducho perfektný, včera som si ho dala do celých dĺžok, a užasne vsiakol a zjemnil..... už sa vidím, ako ho budem dávať na vlay každú sobotu a krásne ich vyhladil, sú ako vyžehlené, čo mne neprekáža |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Zénais 321-600
|
Zaslal: ne květen 24, 2009 7:06 pm Předmět: |
|
|
Quaky napsal: | ako vidím, vediem tu monológ, ale nevadí mi to:)
ten makadám je jednoducho perfektný, včera som si ho dala do celých dĺžok, a užasne vsiakol a zjemnil..... už sa vidím, ako ho budem dávať na vlay každú sobotu a krásne ich vyhladil, sú ako vyžehlené, čo mne neprekáža |
Oh, no vidíš a to jsem se rozhodovala mezi makadamiovým a jojobovým a nakonec jsem si vybrala jojobák. Doufám, že bude mít stejně dobré účinky až příjde! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
morbidprincess 161-320
|
Zaslal: út květen 26, 2009 6:29 pm Předmět: |
|
|
ja som si dnes kúpila tento olej...je tam písané, že "skladovať v chlade" - takže ho mám dať do chladničky alebo tak? nechcela by som aby sa pokazil
a kúpila som ho za 4.34€ (130Sk)/50ml, myslíte, že je to veľa? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Quaky 161-320
|
Zaslal: út květen 26, 2009 7:22 pm Předmět: |
|
|
ja som si kúpila 100ml za 160Sk.... objednala som ho z mojalekaren.sk, ak by ta to do budúcna zaujmalo napíš a hodím ti link:)
ale na mojom je napísané že je pleťový, ale nemyslím si že by na tom záležalo, on je totiž pleťový asi iba pre to že je doň pridaný antioxidant (vitamín E), takže by som mala mať vlasy dokonale chránené pred voľnými radikálmi NO...celkové zloženie je len 100% m.olej a Vitamín E
A ak je ten tvoj olej aj v BIO kvalite, tak myslím že cena je dobrá.... každopádne viem kde predávajú m. a iné oleje v bio kvalite za cca. 200Sk za 100ml |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Karmilla >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út květen 26, 2009 8:14 pm Předmět: |
|
|
morbidprincess - áno do chladničky..ja tak skladujem všetky oleje. ak nejaký používam denne a v chlade tuhne, tak si z neho odlejem a tú trochu mám vytiahnutú.. olejom teplo a svetlo nesvedčí - mohli by tam nastať nejaké reakcie a oleje by sa znehodnotili. ale asi až po dlhšom vystavovaní. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
morbidprincess 161-320
|
Zaslal: st květen 27, 2009 7:58 am Předmět: |
|
|
je to značka saloos (asi by mal byť skoro v bio kvalite)
ja som sa len preto pýtala, lebo v obchode to nemali v chladničke, tak mi to prišlo čudné... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|