|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Quaky 161-320

|
Zaslal: so květen 23, 2009 7:05 am Předmět: |
|
|
.... no podľa môjho ,,skromného" názoru je najlepšia ochrana pred slniečkom prirodzený maz, tak isto ako aj proti chladu.... preto by bolo lepšie vlasy menej často umývať....
Ja sa chystám cez prázdniny pripraviť pre moje vlasky extra regeneračnú kúru=umývať ich len raz do týždňa. V júli nebudem nikam chodiť (kamoška bude preč), takže nemusíte hneď varovať úrady Bezpečnosti na cestách  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
ilona ***moderátorka***

|
Zaslal: so květen 23, 2009 7:13 am Předmět: |
|
|
Lucky1 napsal: | Ahojky, potřebovala bych poradit. Neznáte někdo sprej určený proti slunečním paprskům? Nechci mít po létě tak vysušené vlasy + na nějaké blond šisování taky nejsem. Teď jsem si zakoupila ten od Baley, problém je v tom, že trochu lepí vlasy (což by ani tak nevadilo), jenže ty vlasy provlhnou, když je tím postříkám a já si často kulmuju nebo narovnávám vlasy, takže to opravdu není dobré. Když je mám normálně přírodně, tak v pohodě, ale jinak ne. Děkuji za každý tip. |
Mně se osvědčily bezoplachové kondiše - třeba tenhle ( jsou i jiné- na různé typy vlasů a skoro všechny obsahují UV filtr )
http://www.drogerie-matous.cz/p3679-gliss-kur-nutri-protect/
A všechny (pro někoho bohužel) obsahují silikony . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Lucky1 41-80

|
Zaslal: so květen 23, 2009 9:42 am Předmět: |
|
|
ilona napsal: | Lucky1 napsal: | Ahojky, potřebovala bych poradit. Neznáte někdo sprej určený proti slunečním paprskům? Nechci mít po létě tak vysušené vlasy + na nějaké blond šisování taky nejsem. Teď jsem si zakoupila ten od Baley, problém je v tom, že trochu lepí vlasy (což by ani tak nevadilo), jenže ty vlasy provlhnou, když je tím postříkám a já si často kulmuju nebo narovnávám vlasy, takže to opravdu není dobré. Když je mám normálně přírodně, tak v pohodě, ale jinak ne. Děkuji za každý tip. |
Mně se osvědčily bezoplachové kondiše - třeba tenhle ( jsou i jiné- na různé typy vlasů a skoro všechny obsahují UV filtr )
http://www.drogerie-matous.cz/p3679-gliss-kur-nutri-protect/
A všechny (pro někoho bohužel) obsahují silikony . |
Přemýšlela jsem nad koupí tohoto. Už mám z téhle řady tu okamžitou regenerační masku s UV filtrem. Jenže tenhle sprej se stříká na mokré vlasy a já prostě nevěřím, že to ty tři dny v těch vlasech vydrží. Zas na druhou stranu bych to mohla stříknout možná i na suché, ne? Jenže by mě zajímalo, jestli když budu mít vyžehlené/nakulmované vlasy, tak jeslti mi to neslehne . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
ilona ***moderátorka***

|
Zaslal: so květen 23, 2009 9:50 am Předmět: |
|
|
Lucky1 napsal: |
Přemýšlela jsem nad koupí tohoto. Už mám z téhle řady tu okamžitou regenerační masku s UV filtrem. Jenže tenhle sprej se stříká na mokré vlasy a já prostě nevěřím, že to ty tři dny v těch vlasech vydrží. Zas na druhou stranu bych to mohla stříknout možná i na suché, ne? Jenže by mě zajímalo, jestli když budu mít vyžehlené/nakulmované vlasy, tak jeslti mi to neslehne . |
Já tyhle spreje stříkám pouze na suché vlasy - třeba i obden a když je nemužu večer rozčesat , tak klidně i denně. Pravda - vlasy trochu zvlhnou a nakulmované by se asi narovnaly. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Lucky1 41-80

|
Zaslal: so květen 23, 2009 10:09 am Předmět: |
|
|
ilona napsal: | Lucky1 napsal: |
Já tyhle spreje stříkám pouze na suché vlasy - třeba i obden a když je nemužu večer rozčesat , tak klidně i denně. Pravda - vlasy trochu zvlhnou a nakulmované by se asi narovnaly. |
Právě, stejný problém mám i s tou Baleou. Tak potřebuju najít něco, co bude víc jako lak nebo ten sprej na lesk od Got2Be, jestli víš.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
ilona ***moderátorka***

|
Zaslal: so květen 23, 2009 10:27 am Předmět: |
|
|
Lucky1 napsal: |
Právě, stejný problém mám i s tou Baleou. Tak potřebuju najít něco, co bude víc jako lak nebo ten sprej na lesk od Got2Be, jestli víš.. |
Tak to nevím, laky a podobné věci nepoužívám, ale stejně mám dojem, že i laky na vlasy mají UV filtr... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Lucky1 41-80

|
Zaslal: so květen 23, 2009 10:34 am Předmět: |
|
|
ilona napsal: | Lucky1 napsal: |
Tak to nevím, laky a podobné věci nepoužívám, ale stejně mám dojem, že i laky na vlasy mají UV filtr... |
To mě vůbec nenapadlo . Zase nakolik se tomu dá věřit  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|