nadměrné vymývání henny
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Barvy a henna
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
skarma007
1201-2400. Guru II. kategorie

PříspěvekZaslal: st květen 27, 2009 10:45 am    Předmět: v Citovat

kitten: jj už jsem to přojížděla, zkoušela jsem i panthehair to mi to zesvetlalo, ale furt to držíSad((já bych to tak enrjadši obarvila, ale jak jsou ty vlasy pořád zničený a slabý tak nemůzu:-((a prosím tě, kdybych na to dala barvu, tak by ta henna už prosvítat nemela,??a kdybych dala přeliv, tak se to vymeje a budu zpet tu hennu vid?Sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Kitten
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: st květen 27, 2009 10:49 am    Předmět: Re: v Citovat

skarma007 napsal:
kitten: jj už jsem to přojížděla, zkoušela jsem i panthehair to mi to zesvetlalo, ale furt to držíSad((já bych to tak enrjadši obarvila, ale jak jsou ty vlasy pořád zničený a slabý tak nemůzu:-((a prosím tě, kdybych na to dala barvu, tak by ta henna už prosvítat nemela,??a kdybych dala přeliv, tak se to vymeje a budu zpet tu hennu vid?Sad

Přeliv by se nejspíš vymyl po čase. To asi bude lepší ta barva, ale jestli máš ty vlasy hodně zničený, tak bych s tím asi ještě počkala. Zatím bych to regenerovala a pak se uvidí. Já to mám teď s těma odrostama taky všelijaký, ale zatím počkám, teď přes léto s tím ani nemá cenu něco dělat.
skarma007

PříspěvekZaslal: st květen 27, 2009 4:39 pm    Předmět: v Citovat

no práve no a zbytečne si tím zatežovat vlasy nemá cenu, jo no musím zatím regenerovat, ale pochybuju, že se spraví ty vlasy Crying or Very sad jo no a ty máš taky blond odrosty nebo jak to máš vlastne?
Kitten
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: čt květen 28, 2009 9:08 am    Předmět: Citovat

Já mám svoje vlasy hnědé, tudíž hnědé odrosty. Předtím jsem se odbarvovala. No a v těch odbarvených mi ta henna pekelně drží. Very Happy Ale jak jsem psala, já jsem ráda. Blond už mě nebaví. Horší je, že mi to moc nechytá na ty odrosty. Ale pořád lepší odrosty k rezaté barvě, než k blond. Laughing Snad se mi to podaří časem sjednotit.
skarma007

PříspěvekZaslal: čt květen 28, 2009 10:42 am    Předmět: v Citovat

Kitten napsal:
Já mám svoje vlasy hnědé, tudíž hnědé odrosty. Předtím jsem se odbarvovala. No a v těch odbarvených mi ta henna pekelně drží. Very Happy Ale jak jsem psala, já jsem ráda. Blond už mě nebaví. Horší je, že mi to moc nechytá na ty odrosty. Ale pořád lepší odrosty k rezaté barvě, než k blond. Laughing Snad se mi to podaří časem sjednotit.

aha tak to jo, me práve tahle barva vůbec nesluší, ona mi ta hena drží i na tý moji vlastní odrostlé barvy od hlavy a ne a ne se vymýt a ono mi to vubec nesluší, tak jedine až se mi ty vlasy uzdraví , tak pak hodit asi tu barvu, ale to bude za hodne dlouho:-(
Kitten
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: pá květen 29, 2009 2:39 pm    Předmět: Citovat

No uvidíš, jak to bude trvat dlouho. Při nejhorším to zastřihneš. Wink
skarma007

PříspěvekZaslal: pá květen 29, 2009 2:47 pm    Předmět: v Citovat

Kitten napsal:

jj já jsem je ted zastřihla jen me to štve , že má tu ofinu takovou hnusnou barvu Crying or Very sad
Kitten
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: po červen 01, 2009 8:18 am    Předmět: Re: v Citovat

skarma007 napsal:
Kitten napsal:

jj já jsem je ted zastřihla jen me to štve , že má tu ofinu takovou hnusnou barvu Crying or Very sad

Prolezla jsem ti, s dovoloním, galerku a fakt nevím, co řešíš. Cool Máš krásný vlasy a celkově ti to moc sluší. Kdybys viděla to moje roští, nevím co bys říkala. Very Happy Tak to neřeš, teď přes léto ty vlasy stejně dostanou zabrat od sluníčka, vody, atd., tak bych s nima nic moc nedělala, jen regenerovala a pak uvidíš. Oni ti můžou na tom sluníčku ještě zesvětlat a třeba se pak dostaneš na vytouženou barvu a přírodní cestou. Wink
tyrusqa
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: st červen 03, 2009 10:43 am    Předmět: Citovat

ahojte,pouzivam hnedu hennu lush a uz po prvom umyti ide vsetko dole.som uplne zufala Crying or Very sad mam sa vratit k chemii? nevidim ine vychodisko.
Morganna
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: st červen 03, 2009 10:59 am    Předmět: Citovat

A vyzkouselas i jinou znacku? ne kazdemu vsechno stejne chyta..chce to opakovat henneni Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další

Přejdi na: