|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Tree >RADA STARŠÍCH<
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lucynka 81-160
|
Zaslal: st červenec 16, 2008 8:39 am Předmět: |
|
|
IanRamone napsal: | ... hezke umyte rozpustene vlasy me uz moc nebaveji:) ... |
tak si pleť copánky |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Bonemína ***moderátorka***
|
Zaslal: st červenec 16, 2008 10:06 am Předmět: |
|
|
A hele, to není vůbec blbý nápad |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Morganna ***moderátorka***
|
Zaslal: st červenec 16, 2008 10:29 am Předmět: |
|
|
Bonemína napsal: | A hele, to není vůbec blbý nápad |
Takovy copaty chlap muze vypadat interesantne videla jsem model s tremi zapletenymi copy - melo to svoje kouzlo _________________ Szła magiczka przez porębę, pogryzły ją żmije. Wszystkie gady wyzdychały i magiczka żyje. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
rada17 0-7
|
Zaslal: ne květen 24, 2009 8:40 pm Předmět: pánský účes alá Ujfaluši |
|
|
zdravím, je mi 18, vlasy s mírnými vlastními upravami rostly skoro 2 roky, za tu dobu jsem kadeřnictví nenavštívil a to hlavně ze strachů, co by mi vyvedli, ale nyní už bych potřeboval odbornou úpravu, mám vlasy vzdau dlouhé tak k lopatkám a po stranách do půlky krku, dávám si je za uši, ale už to vypadá hrozně, hlavně jak je to "stupňovaný", vždycky jsem chtěl mít vlasy na Ujfiho a tak jsem se chtěl poradit, jak na to, myslím, že Ujfi to má jako takové dlouhé mikádo, že je to všude stejně dlouhé, a tak jestli to teda sám zastříhnout nebo co? díky za každou radu |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
D2MAC 8-20
|
Zaslal: so červen 06, 2009 12:59 pm Předmět: |
|
|
Zdar, s timhle jsem se taky trapil jelikoz mam radeji kdyz jsou vlasy po celem obvodu se stejnou delkou, ale nastesti pro me mame ve meste skvelou kadernici, ktera mi vlasy zastrihla presne tak, jak jsem ji rekl, cili zarovnat zadni cast stejne s predni a byl jsem naprosto spokojen. Zadne chyby, zadne centimetry navic. Takze pokud nemas dobreho znameho co umi zastrihavat, zajdi si do kadernictvi a poptej se. Urcite se najde nejake, kde ti vyhovi a nic pri tom nesprzni. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kataska >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so červen 06, 2009 3:16 pm Předmět: |
|
|
Rado17, zajdi do kadeřnictví, k nějaké mladé kadeřnici, poptej se známých i kamarádek, které ti doporučí.
Přítel tam občas se svými dlouhými pačesy zajde a je hodně spokojený, víc, než když se mu to pokouším zkracovat já. Většinou to nedopadá dobře, když si to pokusíš okudlat sám nebo s pomocí amatéra.
Mám zkušenost, že kadeřnice nemají potřebu dlouhovlasým chlapům zbytečně ubírat centimetry, jako ženským. Asi jim vlasy nezavidí a nejsou pro ně konkurencí, kdo ví
Já bych do kadeřnictví nešla, ale kamaráda bych tam s čistým svědomím poslala. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Klarusa *** šéfredaktorka serveru ***
|
Zaslal: so červen 06, 2009 6:47 pm Předmět: |
|
|
Podle mě teda Ujflauši žádný speciální střih nemá (nebo aspoň co si tak vybavuju), má ty vlasy normálně přibližně ve stejné délce a k tomu pěšinku, možná trochu šikmo. A na zápasy tu čelenku. Takže pokud bys chtěl na takové "mikádo", tak asi sestříhnout ty delší zadní vlasy, možná bych to ale nedávala hned na jednu délku, spíš napřed zkrátit trochu ty delší a udržovat je, aby zatím ty další dorostly. Záleží na tom, jestli se cítíš zrovna na radikální skok, nebo ne
Do kadeřnictví bych já osobně taky nešla, když už, tak určitě dobře vybírat, aby to nebyl místo Ujfiho spíš Landa Zkus zapátrat po nějakých refencích ve svém okolí |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
siamysi 321-600
|
Zaslal: pá březen 26, 2010 7:01 pm Předmět: |
|
|
culik ano, vrkoc ano, dajme tomu, ze aj nejaky decentny jemny drdolcek.....ale tym to konci....pompezne zapletance a vycesy a co ja viem co, by posobili pekne komicky _________________ We have no future... Death is our god....Killing us all.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
qwertoun 8-20
|
Zaslal: pá březen 26, 2010 7:25 pm Předmět: ... |
|
|
kamarád občas nosí cop a na chlapovi se mi to teda vůbec nelíbí. nejhorší co jsem ale viděla, byl kdysi v tanečních týpek, kterej měl zapletenej francouzskej! brr... ale je fakt, co s tím, nosit rozpuštený je nepraktický, no jsem ráda, že jsem ženská |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|