|
✿
|
Autor |
Zpráva |
dmartinka 81-160

|
Zaslal: st srpen 13, 2008 5:26 pm Předmět: |
|
|
Maudík napsal: | dmartinka napsal: | Tak já mám od této značky čisté bahno z mrtvého moře a jako pleťová maska je úplně úžasné . Krásně vyčistí pleť. Zkoušela jsem ho i na vlasy, ale to už opakovat nebudu... vůbec mi to nesedlo... Jinak já jsem ho koupila po haluzi na nádraží v Olomouci za 50 Kč .. Podotýkám, že nebylo prošlé a bylo zcela plné.. No zajímavé věci se tam dají objevit. |
co co, v Olomouci?!?!?!Jen za 50 ,-? Myslíš na vlakovém nádraží??  |
Jj, na vlakovém nádraží v takovém tom kiosku, ale už je to tak půl roku a měli tam jenom jednu tubu.. ale můžeš se tam zkusit jít podívat, občas tam mají fakt zajímavé věci. A opravdu stál jenom 50 kč a když sem se dívala na net, tak normálně stojí 159 . No haluz prostě . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Káťa >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: po srpen 25, 2008 11:33 am Předmět: |
|
|
Maudík napsal: | Tak to je zvláštní... na jiném fóru psala slečna, že na tu masku narazila v Rossmannu  |
V Rossmannu tuto kosmetiku mají. Tedy alespoň před půl rokem měli. Pošilhávala jsem po krémech na obličej, protože by měli vyhovovat mastné a problematické pleti. Když se srovná s Ahavou, vyjde o dost levněji.Měli i to bahno, ale šamp. jsem tam neviděla. O víkendu jsem byla v Boskovicích v solné jeskyni a tam prodávali celou řadu tého kosmetiky, t.j. i včetně šamponů. Já jsem si tam koupila mýdlo a sůl do koupele  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
permonice 0-7

|
Zaslal: so červen 06, 2009 12:10 pm Předmět: Re: KAWAR |
|
|
*Leontýnka* napsal: | Máte někdo zkušenost s jejich šamponem? |
Tenhle šampon jsem koupila v solné jeskyni, už ho mám asi rok a půl, zatím jsem vypotřebovala půl láhve, má 400 ml. Střídám ho s jinýma šamponama. Připadá mi normální, žádný zázrak po umytí nepozoruju, ale věřím, že ty minérály přispívají ke kondici vlasů. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
snopinka 81-160

|
Zaslal: so červen 06, 2009 5:56 pm Předmět: |
|
|
A nemáte prosím někdo zkušenost s jejich minerální bahenní pleťovou maskou? Měla by mít dobré účinky na problematickou pleť s rozšířenými póry. Případně kdyby jste věděli kde ji sehnat v Brně, bylo by to dokonalé, běhala jsem tady po všech čertech a nesehnala. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Lilith.2 ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: po červen 08, 2009 2:01 pm Předmět: |
|
|
To bahno zní dobře já jsem zatím měla jen tu koupelovou sůl-Skvělá uvidím,jestlinani někde narazím  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|