KAWAR
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
dmartinka
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: st srpen 13, 2008 5:26 pm    Předmět: Citovat

Maudík napsal:
dmartinka napsal:
Tak já mám od této značky čisté bahno z mrtvého moře a jako pleťová maska je úplně úžasné Very Happy . Krásně vyčistí pleť. Zkoušela jsem ho i na vlasy, ale to už opakovat nebudu... vůbec mi to nesedlo... Jinak já jsem ho koupila po haluzi na nádraží v Olomouci za 50 Kč Laughing .. Podotýkám, že nebylo prošlé a bylo zcela plné.. No zajímavé věci se tam dají objevit.

co co, v Olomouci?!?!?!Jen za 50 ,-? Myslíš na vlakovém nádraží?? Shocked

Jj, na vlakovém nádraží v takovém tom kiosku, ale už je to tak půl roku a měli tam jenom jednu tubu.. ale můžeš se tam zkusit jít podívat, občas tam mají fakt zajímavé věci. A opravdu stál jenom 50 kč a když sem se dívala na net, tak normálně stojí 159 Shocked . No haluz prostě Laughing .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Káťa
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po srpen 25, 2008 11:33 am    Předmět: Citovat

Maudík napsal:
Tak to je zvláštní... na jiném fóru psala slečna, že na tu masku narazila v Rossmannu Confused

V Rossmannu tuto kosmetiku mají. Tedy alespoň před půl rokem měli. Pošilhávala jsem po krémech na obličej, protože by měli vyhovovat mastné a problematické pleti. Když se srovná s Ahavou, vyjde o dost levněji.Měli i to bahno, ale šamp. jsem tam neviděla. O víkendu jsem byla v Boskovicích v solné jeskyni a tam prodávali celou řadu tého kosmetiky, t.j. i včetně šamponů. Já jsem si tam koupila mýdlo a sůl do koupele Smile
permonice
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: so červen 06, 2009 12:10 pm    Předmět: Re: KAWAR Citovat

*Leontýnka* napsal:
Máte někdo zkušenost s jejich šamponem?

Tenhle šampon jsem koupila v solné jeskyni, už ho mám asi rok a půl, zatím jsem vypotřebovala půl láhve, má 400 ml. Střídám ho s jinýma šamponama. Připadá mi normální, žádný zázrak po umytí nepozoruju, ale věřím, že ty minérály přispívají ke kondici vlasů.
snopinka
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: so červen 06, 2009 5:56 pm    Předmět: Citovat

A nemáte prosím někdo zkušenost s jejich minerální bahenní pleťovou maskou? Měla by mít dobré účinky na problematickou pleť s rozšířenými póry. Případně kdyby jste věděli kde ji sehnat v Brně, bylo by to dokonalé, běhala jsem tady po všech čertech a nesehnala.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Lilith.2
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: po červen 08, 2009 2:01 pm    Předmět: Citovat

To bahno zní dobře Smile já jsem zatím měla jen tu koupelovou sůl-Skvělá Wink uvidím,jestlinani někde narazím Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přejdi na: