Film
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 72, 73, 74 ... 224, 225, 226  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Umění, film, divadlo, architektura, literatura
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mak
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: po červen 22, 2009 3:53 pm    Předmět: Citovat

Mě se taky velice líbila. Hlavně po vizuální stránce... příběh se mi zdál trošku slabší, čekal jsem víc. Rolling Eyes Ale jinak supr. Zítra jdu na 3D promítání... Very Happy A těším se na HD verzi (vyjde někdy v půli července).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pimpa
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po červen 22, 2009 8:51 pm    Předmět: Citovat

Dana napsal:
Bonemína napsal:
HA! Smile
Právě jsem chtěla napsat, že jsem včera konečně viděla Amelii z Montmartru (trochu jsem procházela levná DVD a toto na mě vypadlo Smile ) a skoro si rvu vlasy, proč jsem tenhle film neobjevila dřív Smile

Bone, vítej do klubu. Mě vždycky ohromně potěší, když se někdo další do Amélie zamiluje Smile

Já jsem do ní zamilovaná už dlouho! Spolu se Svatební cestou do Jiljí a Létem s kovbojem je to můj nejoblíbenější film. Pohodovky bezproblémové, nádherné na odreagování. Dobře to dopadne a má to vtip! Tragédií, hororů a dramat mám kolem sebe dost, tak na ně odmítám ještě koukat.
ilona
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: po červen 22, 2009 9:43 pm    Předmět: Citovat

pimpa napsal:

Já jsem do ní zamilovaná už dlouho! Spolu se Svatební cestou do Jiljí a Létem s kovbojem je to můj nejoblíbenější film. Pohodovky bezproblémové, nádherné na odreagování. Dobře to dopadne a má to vtip! Tragédií, hororů a dramat mám kolem sebe dost, tak na ně odmítám ještě koukat.

Jee - Svatební cesta do Jiljí - tento film patří do TOP filmů u mě i sestry - taková ptákovina - vždycky se u toho smějem jak blázni... Laughing
Kataska
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út červen 23, 2009 10:44 am    Předmět: Citovat

Do běžného komerčního kina chodím jen na filmy, které si myslím, že na plátně vyniknou (takže skoro vůbec) a do filmového klubu cca 1x týdně.
Nedávno jsem viděla Útěk do divočiny a hrozně lituju, že jsem na něm nebyla, když běžel v kinech, tehdá jsem ho podcenila a netušila, že ho natočil Sean Penn. Skvělý film, skvělé zpracování, skvělá myšlenka, skvělá hudba.
A ve filmovém klubu se mi hodně líbil Paranoid Park.
*Tereza
601-1200. Guru III. kategorie

PříspěvekZaslal: st červen 24, 2009 6:56 am    Předmět: Citovat

Koralína: Včera jsme byli na 3D promítání a znovu uz bych to vidět nemusela... Sad
Animace a výtvarná stránka toho filmu byla asi hodně náročná, to nedokážu posoudit, ale tím to taky tak nějak končí...Celou dobu jsem čekala, kdy uz TO začne a kdy se konečně začne odvíjet příběh. A ono nic...tak suché a bez citu, bez nějaké vnitřní vazby. Připadalo mi to jako přehlídka toho nejlepšího, co dnes animátoři dokážou, spíš jako prezentace jejich práce než film. Docela drahá prezentace za 60 milionů. Sad Pro děti moc strašidelné, pro dospělého příliš plytké.

Nečetla jsem Gaimanovu předlohu, třeba se z toho opravdu nedalo vytáhnout víc, ale zklamalo mě to.
Bleskáč
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: st červen 24, 2009 8:00 am    Předmět: film Cikáni... Citovat

Cikáni jdou do nebe jsou fakt bezva!
Byli jsme asi před rokem a půl na stejnojmenném pražském muzikálu v divadle...to byl zážitek!! Nejen, že to Ida nastudovala moc pěkně, ale scéna, hlasy, napětí i vášně tam byly přímo k osahání (nehledě na dekolt hlavní představitelky Wink )! Zpíval jsem si a moc mě to potěšilo.
(Jinak ten film vyšel i na dvd. Stejně tak máme doma i cédéčko s tou českou divadelní verzí...)
janah
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: st červen 24, 2009 9:53 am    Předmět: Citovat

Včera jsem doháněla to, co se nazývá klasikou, nejdřív jsem zkoukla Polanskiho Rosemary má děťátko a Hnus.Dnes mám v plánu Čínskou čtvrť: )
Filmy byly děsivé a Hnus navíc depresivní a nervy drásající.Pohled na oči Catherine Deneuve, které jsou tupě upřené a plné šílenství nezapomenu.Film jsem musela zkouknout po částech, jinak bych ho asi nedokoukala do konce.

Depresivní filmy, dramata vyhledávám.Doporučuju film The good life s Zooey Deschanel.Má zajímavou kameru i hlavní představitele.Smutná atmosféra mě dojala a ráda se na tento film kouknu ještě jednou.Nevím proč, ale trochu mi v něčem připomněl Americkou krásu od Mendese.

Také jsem koukla na takový odlehčovák, komedii Půjčovna mozků.To byla taková sranda, tak jsem se ještě nebavila, předčil i mou oblíbenou komedii Muž, který toho věděl příliš málo Very Happy Very Happy
Bonemína
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: st červen 24, 2009 10:47 am    Předmět: Citovat

Taky jsem včera zaháněla kulturní deficit a konečně viděla celý Tajemný hrad v Karpatech. Steampunk jak vyšitý Very Happy
Sharqigirl

PříspěvekZaslal: st červen 24, 2009 12:54 pm    Předmět: Citovat

Já včera viděla v televizi film "Poslední samuraj" s Tomem Cruisem v hlavní roli....zapla jsem to, že u toho budu vyšívat, ale zcela nečekaně jsem nejen nevyšívala, ani neusnula, ale ten film mě docela dostal - poslední třetinu jsem téměř celou brečela jak želva......
A přestože Tom Cruise je dle mého mínění nesympatická pizizubka bez výrazného hereckého talentu, v tého roli mi ani nějak nevadil....
Sharqigirl

PříspěvekZaslal: st červen 24, 2009 12:55 pm    Předmět: Citovat

Bonemína napsal:
Taky jsem včera zaháněla kulturní deficit a konečně viděla celý Tajemný hrad v Karpatech. Steampunk jak vyšitý Very Happy

Máš na mysli český Tajemný hrad v Karpatech ? Ten film miluju, je to úžasné milé dílko, myslím že jak filmaři, tak herci se na něm pěkně vyřádili
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 72, 73, 74 ... 224, 225, 226  Další

Přejdi na: