wellnes víkend

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Krása, móda, zdraví + strava
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Chatny
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út červen 23, 2009 11:51 am    Předmět: wellnes víkend Citovat

Holky, byly jste někdo na takovym tom wellnes výkendu? Ráda bych někam se segrou jela, ale nemůžu si vybrat. Chci aby tam bylo co nejvíc takovejch těch zábalů a masáží a kůr...prostě aby jsme měli furt co dělat a přijeli od tam tuď uplně nový, odpočatý. Braly by jsme Čechy i Slovensko. Prosím, podělte se semnou o své zkušenosti....Dík
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Karmilla
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út červen 23, 2009 2:33 pm    Předmět: Citovat

Chatny: ja chodievam celkom často do Piešťan.. je tam na výber z množstva hotelov (tie lepšie majú voľný vstup do saunového a bazénového sveta - 3 druhy sáun, bazén vnútri, vonku, vírivky), fitness a rôzne cvičenia, procedúry, mesto a jeho okolie je tiež zaujímavé. nikdy nevynechám bahenné zábaly, masáže, minerálne kúpele a saunu.. je tam aj golfové ihrisko Laughing
www.kupelepiestany.sk

dosť blízko českých hraníc sú Smrdáky, ale tie sú dosť špecificky zamerané - na liečbu kožných ochorení, je tam silne koncentrovaná sírová voda. sú skôr vo vidieckom prostredí. ponúkajú aj wellness pobyty, ale zdá sa mi, že sú aj lepšie vybavené kúpele s viac možnosťami. sem sa chodia ľudia hlavne liečiť, tá voda je dosť výnimočná.
www.kupelesmrdaky.sk

v Čechách máme v pláne Mariánské lázně alebo Karlovy vary, tam som ešte nebola, ale keď sme pozerali prospekty, tiež to tam yvzeralo celkom dobre.

v poslednej dobe sú wellness pobyty dosť populárne, takže skoro každé kúpele majú niečo také v ponuke - myslím, že nebude si ťažké vybrať niečo v okolí..
Chatny
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út červen 23, 2009 7:23 pm    Předmět: Citovat

Ty smrďáky vypadaj skvěle, sestra má psoriázu a já atopák, to je pro nás jako stvořený. Jen mě děsí ta konzultace s doktorem, že nám toho naordinuje málo Laughing
Dík za radu Wink
Lucynka
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: út červen 23, 2009 8:18 pm    Předmět: Citovat

ahoj, taky se se ségrou chystáme na wellness, ale radši bysme v česku Smile
takže uvítáme tipy Very Happy
Karmilla
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út červen 23, 2009 8:33 pm    Předmět: Citovat

Chatny napsal:
Ty smrďáky vypadaj skvěle, sestra má psoriázu a já atopák, to je pro nás jako stvořený. Jen mě děsí ta konzultace s doktorem, že nám toho naordinuje málo Laughing
Dík za radu Wink

tú vodu si ľudia dosť chvália Smile
mamina tam robí, ak budeš chcieť nejaké informácie, kľudne sa spýtaj.
Chatny
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út červen 23, 2009 8:58 pm    Předmět: Citovat

Karmilla napsal:
Chatny napsal:
Dík za radu Wink

tú vodu si ľudia dosť chvália Smile
mamina tam robí, ak budeš chcieť nejaké informácie, kľudne sa spýtaj.

Tak to je super! Tak to se mi prosím zeptej, jestli si můžeme vybrat sami,jaká chceme procedůry. Z práce mám dotaci 10 000 na nějaký pobyty, ale musím to vyčerpat celý naráz tak toho chci co nejvíc absolovovat Twisted Evil
Karmilla
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st červen 24, 2009 5:48 pm    Předmět: Citovat

no, každý pacient musí prejsť vstupnou lekárskou prehliadkou - ten lekár aj určí, ktoré liečivé procedúry absolvuješ (minerálny kúpeľ, bahno, atď), ostatné si môžeš dokúpiť (sauna, masáže, vírivka..). len pozor, nie je tam normálny plavecký bazén, to len tak na okraj, ako som už spomínala, tieto kúpele sú viac orientované na liečenie ako na wellness.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď

Přejdi na: