Gliss Kur
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 97, 98, 99  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
pop.art
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: pá červen 26, 2009 2:55 pm    Předmět: Citovat

Celkem mi vyhovoval šampon ve žluté tubě, pro dlouhé vlasy se sklonem k třepení, ale moc nepěníSad takže nepoznám jestli se dostal všude..je tam 1/3 kůry a nepříjde mi, že by zatěžoval Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
*Tereza
601-1200. Guru III. kategorie
601-1200. Guru III. kategorie

PříspěvekZaslal: st červenec 15, 2009 11:30 am    Předmět: Citovat

Asi je to hrozná chemka, ale funguje: žlutý Gliss Kur express balzám - ve spreji, nesmývací.

Používám ho ráno na suché vlasy pro rozčesání a je perfektní, nezaťežuje, neslepuje, vlasy se rychle a bez trhání (!!!) rozčesávájí, vydrží rozčesané (!!!!!!!!) a hezky se lesknou. Smile Určitě zjemňuje, ale to je to, co právě potřebuju, takže já jsem spokojená. I okolí si všimlo, že mám teď hezčí vlasy, takže to není jen subjektivní dojem.
paja182
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: st červenec 29, 2009 5:12 pm    Předmět: Citovat

momentálně používám šampón i regenerační masku Deep repair 19 (oranžový) a jsem hooodně spokojená... po dlouhé době se mi podařilo zkrotit neustále se třepící konečky Wink takže snad se mi podaří zase si nechat dorůst vlasy, jupííí Laughing
meginka118
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: st červenec 29, 2009 7:23 pm    Předmět: Citovat

paja182 napsal:
momentálně používám šampón i regenerační masku Deep repair 19 (oranžový) a jsem hooodně spokojená... po dlouhé době se mi podařilo zkrotit neustále se třepící konečky Wink takže snad se mi podaří zase si nechat dorůst vlasy, jupííí Laughing

jeej, dnes som akurat na nu pozerala, lebo bola u nas v tescu posledna a v akcii. Skoda , ze som ju nezobrala.
Ivet
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá červenec 31, 2009 6:59 am    Předmět: Citovat

Třikrát hurááá, moje vlásky si dneska budou opět chrochtat, tedy alespoň doufám Very Happy, včera mi došel Gliss Kur Asia Beauty, můj nej, a už se moc těším na mytí vlasů. Akorát mě štve, že už jde objednat jen přes internet, myslela jsem, že se přestal vyrábět a nahradil ho Asia Straight, ale jak tak koukám, tak ho sem jen nedováží. Evil or Very Mad Přitom tady máme samé německé drogerky, tak nechápu, proč ta nabídka není větší.
Marlene
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: pá červenec 31, 2009 7:52 am    Předmět: Citovat

Já se přiznám, že mě Gliss Kur nikdy nijak zvlášť nenadchnul, ale na druhou stranu ani neurazil Smile Měla jsem žlutý šampon, který měl údajně obsahovat bambucké máslo a měl pomáhat proti třepení a lámání. Myslím, že neuškodil a taky nijak zvlášť nepomohl Laughing Docela můžu masku na vlasy bílou, těch 19 složek, ale vždycky si ji vylepším nějakým olejem.
Ivet
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá srpen 07, 2009 10:00 pm    Předmět: Citovat

Tak teď nevím, co si myslet:) Jak jsem tu psala, koupila jsem si Gliss Kur Asia Beauty přes internet, jenomže dneska jsem si při mytí všimla, že na obalu chybí druhá část jména "Kur", je tam je Gliss Asia Beauty, nikde na obalu to "Kur" není. Koukala jsem na internet a našla různé obchody, které ho prodávají, některé prodávají normálně Gliss Kur a některé jen Gliss, obal a vše ostatní je ale stejné, šampon se zdá být stejný, voní stejně. Tak by mě zajímalo, jestli to třeba není nějaký podvod se značkou. Question Evil or Very Mad Možná je to jen vadná série a ta druhá část názvu jim jen vypadla, ale docela jsem se lekla. Shocked
Chatny
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá srpen 07, 2009 10:32 pm    Předmět: Citovat

Máš tam k tomu kecy v češtině? Možná se jenom jedná o distribuci do jinejch států...třeba v Maďarsku se prášek Rex jmenuje Tomi a přitom je to ten samej. Neplašila bych....
jahoodka
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: út srpen 18, 2009 8:11 am    Předmět: Citovat

Já byla včera v DMku, mají tam nějakou akci, že ke dvěma výrobkům Gliss Kur je kúra za korunu, tak sem toho hned využila a koupila si šampon Total Repair a sprej Oil Nutritive, k tomu za korunu Oil Nutritive regenerační kúra Very Happy normálně tuto značku moc nepoužívám, ale mám ted sušší vlasy, tak zkusím regenerovat...
no a na pokladně k tomu dostanete ještě nějaký soutěžní los, ten sem setřela a vyhrála kabelku Very Happy prostě nákup k nezaplacení... Very Happy
Chatny
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út srpen 18, 2009 9:11 pm    Předmět: Citovat

jahoodka napsal:
Já byla včera v DMku, mají tam nějakou akci, že ke dvěma výrobkům Gliss Kur je kúra za korunu, tak sem toho hned využila a koupila si šampon Total Repair a sprej Oil Nutritive, k tomu za korunu Oil Nutritive regenerační kúra Very Happy normálně tuto značku moc nepoužívám, ale mám ted sušší vlasy, tak zkusím regenerovat...
no a na pokladně k tomu dostanete ještě nějaký soutěžní los, ten sem setřela a vyhrála kabelku Very Happy prostě nákup k nezaplacení... Very Happy

to si neměla psát, Very Happy zítra vyrážím do DMka Laughing
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 97, 98, 99  Další

Přejdi na: