|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Kataska >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st srpen 12, 2009 4:39 pm Předmět: Procedury PO umytí vlasů |
|
|
Jelikož tu na různých vláknech čtu, co dělat, aby vlásky byly co nejhezčí a dozvídám se o kondicionérech, maskách, olejích, vlasových vodách, výluzích (výluhách?) atd. atd., přičemž většina se používá právě na vlhké vlasy, tak mám samozřejmě chuť to všechno ozkoušet. Jenže vlasy myju 2x týdně, což není tak často, a tak se mi chce zkoušet všechno najednou, případně použít toho osvědčeného co nejvíc.
Zajímalo by mě, co všechno provádíte po umytí vlasů, protože já ve snaze mít vlásky po uschnutí co nejhezčí, začínám mít pochyby, jestli už to nepřeháním a jestli možné kombinace nejsou na závadu (Zatím se zdá, že ne). Bohužel se nikdy neudržím a i přes původní předsevzetí, že dnes to bude jen mytí, na vlasy něco plácnu. Přece mi to nebude ležet jen tak v poličce
Po umytí použiju buď Pantelsaminu nebo Wonder, na pár minut, pak spláchnu a přeliju citrónovou vodou. Na vlhké konce napatlám kondicionér, na vlasovou pokožku kopřivovou vodu a ještě mám tendenci použít na konečky kokosový olej. To už mívám trochu hloupý pocit zaplácané hlavy a zmařeného času. Snažím se nečesat, fén nevlastním, takže už jen čekám, jestli nebudu mít vlasy splihlé a těžké - většinou ale vyjdou moc hezké.
Takže by mě zajímalo, jestli zůstáváte jen u mytí, nebo se snažíte vlasy obšťastnit různými osvědčenými metodami, kombinacemi oněch metod a jaké máte výsledky? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
z.pepa 321-600
|
Zaslal: st srpen 12, 2009 4:46 pm Předmět: |
|
|
No já po každém mytí použiju kondiconer, ten obden střídám s vlasovou maskou a každou neděli večer ještě naplácám olivový olej s bylinkama. Ale vždy jen bud masku nebo kondiš, potom před fénováním ještě použiju jako ochranu Elseve, nebo GlissKur ve spreji, případně kopřivovou pěnu od Aveflor. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
pimpa >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st srpen 12, 2009 5:24 pm Předmět: |
|
|
Já po umytí (myji obden) používám do délek někdy Gliss kur neoplachovací nebo Pantenne na barvené vlasy (taky neoplachovací). A přímo na konečky kúru od Reelle. Ke kůži vůbec nic. Snažím se rozčesávat až po uschnutí (ne vždy mám tolik času) a nefénovat (což taky někdy porušuji). Jinak vlastně nic nedávám, jen mezi mytím Biohar na noc. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Nicole >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st srpen 12, 2009 7:25 pm Předmět: |
|
|
Já rozčísnu jenom tak nahrubo hřebenem s obrovskými zuby. Po uschnutí bych už nerozčesala nic A po proschnutí nakrmím posledních 15 cm konce kůrou od Rellee. Toť vše.
Víc by mi asi vadilo, měla bych opatlaný pocit.
Během mytí když někdy potřebuju, nastříkám kondicionér ve spreji od L'Occitane, nebo teď v létě SPF sprej proti slunci. Ale to jenom když hodně pálí. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
*Leontýnka* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st srpen 12, 2009 7:40 pm Předmět: |
|
|
Tak nyní po umytí šamponem používám buď masku nebo kondicionér. Už dlouhou dobu jsem nevynechala....mám pocit že bych měla vlasy až moc suché. Po odkapání vody do ručníku vlasy rozčešu a buď rovnou na mokré vlasy nanesu olejíček nebo bezoplachovou péči nebo s tím počkám až vlasy uschnou. Většinou je to lepší když dávám na vlhké vlasy nebo na ne zcela suché. Pak ještě v průběhu dnů vlasy přestříkám kondišem ve spreji nebo dám další dávku nějaké bezoplachovky/olejíčku. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Sidonie ADMIN
|
Zaslal: st srpen 12, 2009 7:44 pm Předmět: |
|
|
Ehm.....tak doufám, že nebudu jediná. Po umytí nedávám už na vlasy nic. Nechám chvíli v ručníku a pak většinou jdu hned spát. A ráno se vzbudím a ještě vlhké vlasy jen tak prohrábnu rukou a učešu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
pimpa >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st srpen 12, 2009 7:56 pm Předmět: |
|
|
Sidonie napsal: | Ehm.....tak doufám, že nebudu jediná. Po umytí nedávám už na vlasy nic. Nechám chvíli v ručníku a pak většinou jdu hned spát. A ráno se vzbudím a ještě vlhké vlasy jen tak prohrábnu rukou a učešu. |
Závidím!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lelein 0-7
|
Zaslal: st srpen 12, 2009 8:07 pm Předmět: |
|
|
Tak to ja po umyti do toho placnu vlasovou vodu, promasiruju a necham uschnout. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
tanka777 >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st srpen 12, 2009 8:38 pm Předmět: |
|
|
Sidonie napsal: | Ehm.....tak doufám, že nebudu jediná. Po umytí nedávám už na vlasy nic. Nechám chvíli v ručníku a pak většinou jdu hned spát. A ráno se vzbudím a ještě vlhké vlasy jen tak prohrábnu rukou a učešu. |
niesi jedina, akurat ja ich rozcesem mokre a idem spat, rano uz necesem |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st srpen 12, 2009 10:32 pm Předmět: |
|
|
tanka777 napsal: | Sidonie napsal: | Ehm.....tak doufám, že nebudu jediná. Po umytí nedávám už na vlasy nic. Nechám chvíli v ručníku a pak většinou jdu hned spát. A ráno se vzbudím a ještě vlhké vlasy jen tak prohrábnu rukou a učešu. |
niesi jedina, akurat ja ich rozcesem mokre a idem spat, rano uz necesem |
taky se hlasím, šampon, smýt, do ručníku...pak teda letmo do copu a klidně spat _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wKnrlto/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|