kadeřnice zlobí

Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
alusska
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: ne srpen 09, 2009 8:24 am    Předmět: kadeřnice zlobí Citovat

tuto stránku jsem našla dnes rano když sem chtěla najít nějaký nový učes..padla mi do oka tak jsem se hned zaregistrovala, sice se tu ješte hned tak nevyznam ale už ted se mi zdá být skvělá...nevím jestli jen mě ale rostou všem ostatním vlasy tak pomalu? možná je to i tím že jsem asi třikrát absolvovala návštěvu u kadeřnice která mi místo tří centimetrů vzala víc než 10 takže kdybych tam nebyla mám je už po pásSad ale i tak už jsou docela dlouhé...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Janie
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: ne srpen 09, 2009 8:28 am    Předmět: Citovat

alussko, vítej u nás, ať tu načerpáš spoustu inspirativních rad, mj. najdeš tu i tipy na samozastřihávání vlasů Wink
tanka777
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne srpen 09, 2009 8:50 am    Předmět: Citovat

vitam ta tu Very Happy a samozastrihavanie mozem len odporucit Very Happy sama som skusila a nemozem si to vynachvalit
alusska
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: ne srpen 09, 2009 8:51 am    Předmět: Citovat

děkuju za přivítání...ted si od stříhání dávam pauzu jsem čerstvě zastřihláVery Happy
Simba77
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2009 6:38 pm    Předmět: Citovat

vítej u nás
já jsem našla kadeřnici která je strašně hodná k dlouhým vlasům. když jí řeknu že chci zastřihnout konečky tak zastřihne opravdu jen to co je potřeba a když chci třeba stříhat trochu víc (třeba 5 cm) tak protestuje že je to moc Very Happy
alusska
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: st srpen 12, 2009 9:01 am    Předmět: Citovat

tak to je zázrak,najít takovou kadeřnici, říkám mě se stalo už nekolikrát že mi to ostříhala podle svého. Ony ty kadeřnice mají takový pud,chějí aby jejich práce byla vidět a když zastřihnou 3cm konečky nejde to ani poznat. Ony se prakticky jen snaží aby jejich práce byla viditelná, samy většinou mají velice moderní účes, sestříhané vlásky atd. reprezentují své řemeslo ale my,co si chceme nechat dlouhé vlasy sme tak trochu out. Nicméne ja si tak nepřipadám sem na svoje vlasy hrdáVery Happy
barthezka
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: čt srpen 13, 2009 10:40 am    Předmět: Citovat

Ahoj, nový člen vítá nového člena Smile
Kadeřnice jsou mršky, chtějí se seberealizovat a na dlouhých vlasech to jde moc dobře, taky odcházím kratší o více než jsem chtěla...od tý doby to nechávám na mamině .) to je nejjednodušší a člověk pak netrne hrůzou, jak zase dopadne u tý kadeřnice... já se tam teď těším když vím, že vlasy zůstanou dlouhé Cool
Luli
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: čt srpen 13, 2009 6:35 pm    Předmět: Citovat

Ahoj dlouhovlásky, jsem zde taky nová Very Happy Moc mě nadchlo že vůbec takové stránky existují! Mám jemné a velice rovné vlasy, to mě občas štve chtěla bych je mít více vlnité, ale když si je navlním tak to dlouho nevydrží (1hod.) Rolling Eyes
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Přejdi na: