Vyčesávání Uzlíků

Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Barbie
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2009 8:19 pm    Předmět: Vyčesávání Uzlíků Citovat

Dneska jsem už asi po Páté ve Druhém Měsíci vyčesala po Umytí Docela Veliký Uzlík a Mám trošku strach že Mi padají vlasy nějak až Moc tím že vyčešu právě takovej Uzel. Chtěla bych se zeptat jestli není Možné že Mi nějak Masivně vypadávájí Vlasy možná je to normální teďka se celkem koupu v Chlorovem Bázenu. Asi je to ale normální?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
tanka777
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2009 8:27 pm    Předmět: Citovat

a pouzivas kondicioner? ale je to skor normalne, ze sa ti vlasy, ktore normalne vypadnu zaplietli mezdi ostatny porast a tam sa to pouzlilo. a ty mas pocit, ze si vycesala chumac. mozu sa viac uzlit koli tej chlorovej vode. na tvojom mieste by soms a nebala. ja uzlov vycesavam habadej a vlasov mam stale dost Wink
Barbie
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2009 8:39 pm    Předmět: Citovat

Jasně používám, Mám strašně Husté Vlasy a Nepadají Mi skoro Vůbec ale Teďka Mě šíleně Mrzí Ty Uzlíky. Používám i Balzámy a Různý takový Věci.
weronica.highs
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2009 8:56 pm    Předmět: Citovat

Panebože, přesně tenhle problém mám poslední dobou taky!!!! Přes den jsme měla vždy rozpuśtěné vlasy, tak možná to bylo tím, tak teď je nosím v drdolu a je to lepší..ale stejné tam ty mrchy uzlíky pořád mám :/
tanka777
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2009 9:02 pm    Předmět: Citovat

skuste pri cesani tie uzliky nesklbat ale sa ich snazit rozcesat nejako. viem ze to zaberie vela casu a nervov, ale zachranite ich trosku viac. najlepsie je ich mokre cesat afro hrebenom, to je ten so sirokymi zubami
Barbie
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2009 10:09 pm    Předmět: Citovat

Já ty Uzlíky Neškubu, Právě že většinou ty uzlíky jsou už Uplně na Jednom Konečku že vezmu kartáč a vyčešu ho Hned a držím v ruce takovej cuchánek Malinkej.
tanka777
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá červenec 31, 2009 6:37 am    Předmět: Citovat

to budu len zapletene vlasy co normalne vypadnu, ako som pisala v prvom prispevku. keby ti padali, tak by si vlasy nachadzala vsade, na vankusi, na zemi v kupelke, vo vani, aj rovne vypadnute, nielen zauzlene.
Simba77
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2009 6:49 pm    Předmět: Citovat

ahoj. to že padají vlasy a uzlují se není nic nenormálního, chlór ještě narušuje strukturu vlasu takže jsou náchylnější k uzlování. myslím že to nebude nic strašného...
Luli
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: čt srpen 13, 2009 6:48 pm    Předmět: Citovat

Ahoj, tak by mě zajímalo jestli třeba nepomůže nějaký účes do toho bazénu? Aby se předešlo tomu uzlíkování. Tedy co si vlastně mám vytvořit na vlasech když jdu do bázénu, moře.... Question Question
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Přejdi na: