|
Autor |
Zpráva |
Barbie 0-7

![]()
|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 8:19 pm Předmět: Vyčesávání Uzlíků |
|
|
Dneska jsem už asi po Páté ve Druhém Měsíci vyčesala po Umytí Docela Veliký Uzlík a Mám trošku strach že Mi padají vlasy nějak až Moc tím že vyčešu právě takovej Uzel. Chtěla bych se zeptat jestli není Možné že Mi nějak Masivně vypadávájí Vlasy možná je to normální teďka se celkem koupu v Chlorovem Bázenu. Asi je to ale normální? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
tanka777 >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 8:27 pm Předmět: |
|
|
a pouzivas kondicioner? ale je to skor normalne, ze sa ti vlasy, ktore normalne vypadnu zaplietli mezdi ostatny porast a tam sa to pouzlilo. a ty mas pocit, ze si vycesala chumac. mozu sa viac uzlit koli tej chlorovej vode. na tvojom mieste by soms a nebala. ja uzlov vycesavam habadej a vlasov mam stale dost  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Barbie 0-7

![]()
|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 8:39 pm Předmět: |
|
|
Jasně používám, Mám strašně Husté Vlasy a Nepadají Mi skoro Vůbec ale Teďka Mě šíleně Mrzí Ty Uzlíky. Používám i Balzámy a Různý takový Věci. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
weronica.highs >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 8:56 pm Předmět: |
|
|
Panebože, přesně tenhle problém mám poslední dobou taky!!!! Přes den jsme měla vždy rozpuśtěné vlasy, tak možná to bylo tím, tak teď je nosím v drdolu a je to lepší..ale stejné tam ty mrchy uzlíky pořád mám :/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
tanka777 >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 9:02 pm Předmět: |
|
|
skuste pri cesani tie uzliky nesklbat ale sa ich snazit rozcesat nejako. viem ze to zaberie vela casu a nervov, ale zachranite ich trosku viac. najlepsie je ich mokre cesat afro hrebenom, to je ten so sirokymi zubami |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Barbie 0-7

![]()
|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 10:09 pm Předmět: |
|
|
Já ty Uzlíky Neškubu, Právě že většinou ty uzlíky jsou už Uplně na Jednom Konečku že vezmu kartáč a vyčešu ho Hned a držím v ruce takovej cuchánek Malinkej. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
tanka777 >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá červenec 31, 2009 6:37 am Předmět: |
|
|
to budu len zapletene vlasy co normalne vypadnu, ako som pisala v prvom prispevku. keby ti padali, tak by si vlasy nachadzala vsade, na vankusi, na zemi v kupelke, vo vani, aj rovne vypadnute, nielen zauzlene. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Simba77 321-600

|
Zaslal: út srpen 11, 2009 6:49 pm Předmět: |
|
|
ahoj. to že padají vlasy a uzlují se není nic nenormálního, chlór ještě narušuje strukturu vlasu takže jsou náchylnější k uzlování. myslím že to nebude nic strašného... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Luli 0-7

|
Zaslal: čt srpen 13, 2009 6:48 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, tak by mě zajímalo jestli třeba nepomůže nějaký účes do toho bazénu? Aby se předešlo tomu uzlíkování. Tedy co si vlastně mám vytvořit na vlasech když jdu do bázénu, moře....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|