Gliss Kur
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 48, 49, 50 ... 97, 98, 99  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Elli
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: pá srpen 21, 2009 11:19 am    Předmět: Citovat

ja som si teraz umyla vlasy fialovou radou gliss kur a musim povedať že som spokojná,vlásky to trošku narovnalo a sú jemnejšie
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Camillina
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: pá srpen 21, 2009 11:45 am    Předmět: Citovat

Nevíte dokdy je v DM ta akce? Smile
jahoodka
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: pá srpen 21, 2009 12:06 pm    Předmět: Citovat

Camillina napsal:
Nevíte dokdy je v DM ta akce? Smile

myslím, že do 25.8. Very Happy
Camillina
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: pá srpen 21, 2009 2:13 pm    Předmět: Citovat

Tak jsem vybírala a najednou mi doslo ze se mi ta taska ani moc nelibi a dalsi sampon nutne nepotrebuju tak jsem si koupila kondis ten herbal essence a vitaminy na vlasy=D
Violeta
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: pá srpen 21, 2009 6:49 pm    Předmět: Citovat

Za mě můžu říct, že Gliss kur je asi ta nejlepší, co může byt na vlasy takle dostupna volně v prodejnách (jako právě třeba to DM)samodřejmě,že neobsahuje tolik látek jako produkty koupené u kadeřnice.Ale když prostě nejsou někdy finance,tak prý a i moje kadeřnice přikyvuje :Dje Gliss kur nejlepší,co trh nabízí.
Déscantes
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá srpen 21, 2009 7:06 pm    Předmět: Citovat

Když ale ona každá kadeřnice tvrdí něco jiného Smile
Jedna, že nejlepší je gliss kur, druhá, že naprosto nejlepší je elseve, třetí zase že z drogerie nic a jenom profi přípravky...na to má asi každá kadeřnice prostě jiný názor, stejně hodnotný jako ty naše tady, protože dost kadeřnic se ani ve složení moc neorientuje Smile
Kathory
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá srpen 21, 2009 9:26 pm    Předmět: Citovat

A hlavně pro dlouhodobé užívání je Gliss Kure dobrý akorát tak pro ženy s vlasy, které jsou v oné reklamě. Tedy husté, tvrdé, nepoddajné a s big objemem. Na poletující chmýří, kterým se můžu pyšnit já, to moc nebude Very Happy I když na jedno použití jsou přípravky super... a některé fajně voní Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jahoodka
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: pá srpen 21, 2009 9:35 pm    Předmět: Citovat

mně docela vyhovují, mám sušší vlasy a po šamponu nebo kúře jsou takové hebčí a jemnější... a na vlasy, které byly odbarvované stejně nic přírodního dát nemůžu a když je nechci ostříhat, tak asi jedině chemie Smile

ted sem dovypatlala sprej total repair, ten mi přišel teda nic moc, spíš nic Laughing zkusila sem oil nutritiv a je lepšejší, aspoň pro ty moje suché dráty Very Happy
Violeta
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: so srpen 22, 2009 10:11 am    Předmět: Citovat

Déscantes napsal:
Když ale ona každá kadeřnice tvrdí něco jiného Smile
Jedna, že nejlepší je gliss kur, druhá, že naprosto nejlepší je elseve, třetí zase že z drogerie nic a jenom profi přípravky...na to má asi každá kadeřnice prostě jiný názor, stejně hodnotný jako ty naše tady, protože dost kadeřnic se ani ve složení moc neorientuje Smile

No ono to bude asi pravda Very Happy a taky to,že každá máme jiný typ vlasů.A já tady můžu říct,že mě vyhovuje tohle tohle a vy na mě budete koukat ,jak na blázna, co mě to pomáha.Prostě to chce vyzkoušet a doufat,že to pomůžeVery Happy
Xandy
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: po srpen 24, 2009 8:54 am    Předmět: Citovat

Kdo nestihl akci v DMku, tak v Rossmannu je take akce na Glisskur. Sampon za 59,-, kondis ve spreji za 84,-, pak nejaky intenzivni regeneracni sampon za 84,- a maska za 99,-. Plati to od 24.8. do 29.8. Wink Asi se vrhnu na ten sprej, stejne po nem furt koukam, ale vzdycky mi je lito penez. Laughing
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 48, 49, 50 ... 97, 98, 99  Další

Přejdi na: