|
|
✿
|
| Autor |
Zpráva |
Elli 321-600

|
Zaslal: pá srpen 21, 2009 11:19 am Předmět: |
|
|
| ja som si teraz umyla vlasy fialovou radou gliss kur a musim povedať že som spokojná,vlásky to trošku narovnalo a sú jemnejšie |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Camillina 41-80

|
Zaslal: pá srpen 21, 2009 11:45 am Předmět: |
|
|
Nevíte dokdy je v DM ta akce?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
jahoodka 161-320

|
Zaslal: pá srpen 21, 2009 12:06 pm Předmět: |
|
|
| Camillina napsal: | Nevíte dokdy je v DM ta akce?  |
myslím, že do 25.8.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Camillina 41-80

|
Zaslal: pá srpen 21, 2009 2:13 pm Předmět: |
|
|
| Tak jsem vybírala a najednou mi doslo ze se mi ta taska ani moc nelibi a dalsi sampon nutne nepotrebuju tak jsem si koupila kondis ten herbal essence a vitaminy na vlasy=D |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Violeta 0-7

|
Zaslal: pá srpen 21, 2009 6:49 pm Předmět: |
|
|
| Za mě můžu říct, že Gliss kur je asi ta nejlepší, co může byt na vlasy takle dostupna volně v prodejnách (jako právě třeba to DM)samodřejmě,že neobsahuje tolik látek jako produkty koupené u kadeřnice.Ale když prostě nejsou někdy finance,tak prý a i moje kadeřnice přikyvuje :Dje Gliss kur nejlepší,co trh nabízí. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Déscantes >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá srpen 21, 2009 7:06 pm Předmět: |
|
|
Když ale ona každá kadeřnice tvrdí něco jiného
Jedna, že nejlepší je gliss kur, druhá, že naprosto nejlepší je elseve, třetí zase že z drogerie nic a jenom profi přípravky...na to má asi každá kadeřnice prostě jiný názor, stejně hodnotný jako ty naše tady, protože dost kadeřnic se ani ve složení moc neorientuje  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Kathory >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá srpen 21, 2009 9:26 pm Předmět: |
|
|
A hlavně pro dlouhodobé užívání je Gliss Kure dobrý akorát tak pro ženy s vlasy, které jsou v oné reklamě. Tedy husté, tvrdé, nepoddajné a s big objemem. Na poletující chmýří, kterým se můžu pyšnit já, to moc nebude I když na jedno použití jsou přípravky super... a některé fajně voní  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
jahoodka 161-320

|
Zaslal: pá srpen 21, 2009 9:35 pm Předmět: |
|
|
mně docela vyhovují, mám sušší vlasy a po šamponu nebo kúře jsou takové hebčí a jemnější... a na vlasy, které byly odbarvované stejně nic přírodního dát nemůžu a když je nechci ostříhat, tak asi jedině chemie
ted sem dovypatlala sprej total repair, ten mi přišel teda nic moc, spíš nic zkusila sem oil nutritiv a je lepšejší, aspoň pro ty moje suché dráty  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Violeta 0-7

|
Zaslal: so srpen 22, 2009 10:11 am Předmět: |
|
|
| Déscantes napsal: | Když ale ona každá kadeřnice tvrdí něco jiného
Jedna, že nejlepší je gliss kur, druhá, že naprosto nejlepší je elseve, třetí zase že z drogerie nic a jenom profi přípravky...na to má asi každá kadeřnice prostě jiný názor, stejně hodnotný jako ty naše tady, protože dost kadeřnic se ani ve složení moc neorientuje  |
No ono to bude asi pravda a taky to,že každá máme jiný typ vlasů.A já tady můžu říct,že mě vyhovuje tohle tohle a vy na mě budete koukat ,jak na blázna, co mě to pomáha.Prostě to chce vyzkoušet a doufat,že to pomůže |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Xandy 321-600

|
Zaslal: po srpen 24, 2009 8:54 am Předmět: |
|
|
Kdo nestihl akci v DMku, tak v Rossmannu je take akce na Glisskur. Sampon za 59,-, kondis ve spreji za 84,-, pak nejaky intenzivni regeneracni sampon za 84,- a maska za 99,-. Plati to od 24.8. do 29.8. Asi se vrhnu na ten sprej, stejne po nem furt koukam, ale vzdycky mi je lito penez.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|