Gliss Kur
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 97, 98, 99  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=f3b5d8b212beb6a448eea70463e7efa3Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Valkira
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: po srpen 24, 2009 8:58 am    Předmět: Citovat

Kathory napsal:
A hlavně pro dlouhodobé užívání je Gliss Kure dobrý akorát tak pro ženy s vlasy, které jsou v oné reklamě. Tedy husté, tvrdé, nepoddajné a s big objemem. Na poletující chmýří, kterým se můžu pyšnit já, to moc nebude Very Happy I když na jedno použití jsou přípravky super... a některé fajně voní Smile

Jemné vlasy mám také a Gliss Kur jsem používala léta, než jsem začala koukat po víc přírodní kosmetice. Střídala jsem to s dalšíma, ale Gliss Kur byla taková stálice. Se spoustou výrobků jsem byla moc spokojená. S řadou na blond vlasy a s krémem na roztřepené konečky. Ten už se teď ale nedělá, místo toho je takový malý v tubičce a ten už tak dobrý není. Starý byl lepší.

Dokonce i když teď používám kosmetiku bez silikonů, uvažuji, že bych občas do délek dala kondicioner od Gliss Kur. Právě kvůli konečkům.

Jinak moje kadeřnice schvaluje v podstatě cokoliv, co dané zákaznici na vlasy pomůže. Z Gliss Kuru i Elseve doporučovala některé řady, stejně tak některou profi kosmetiku. Jinak mi poradila kdysi i žloutek a olej Wink Takže má takový pro kadeřnice ne úplně typický přístup.
Déscantes
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: so srpen 29, 2009 11:15 am    Předmět: Citovat

Glisskur bledě růžový - liquid silk gloss - neobsahuje silikony Smile takže není třeba se bát že ucpou pokožku hlavy. Nejsou tam. Myslím že je to snad jediný šampon Glisskur, který silikony nemá.
Mám mastné vlasy a vůbec po něm neplihnou, myje hrozně jemně a nezatěžuje Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Xandy
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: so srpen 29, 2009 2:30 pm    Předmět: Citovat

Déscantes napsal:
Glisskur bledě růžový - liquid silk gloss - neobsahuje silikony Smile takže není třeba se bát že ucpou pokožku hlavy. Nejsou tam. Myslím že je to snad jediný šampon Glisskur, který silikony nemá.
Mám mastné vlasy a vůbec po něm neplihnou, myje hrozně jemně a nezatěžuje Smile

jee, tenhle zrovna pouzivam a je suprovy!!! No vidis, ani jsem nevedela, ze je bez silikonu. Je ale vazne dobry Wink

Vcera jsem si koupila bezoplachovy balzam ve spreji tech 19 slozek a parada. Krepaky jsou jemne na dotyk a ta vune!!! Vypada to, ze muzu prestat experimentovat. Vlasy se uzdravuji. Jupiii Very Happy
Blueberry
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: so srpen 29, 2009 2:36 pm    Předmět: Citovat

ahoj! nevíte někdo proč přestali vyrábět Glisskur na jemné vlasy? takový ten s modrým kolečkem? měla jsem ho před pár roky a jako jediný s Glisskuru mi vyhovoval, ale nemůžu ho nikde sehnat...koupila jsem si takový ten oranžový v tubě s 1/3 kúry a to je tedy pro mě pohroma, skončil jako prostředek na praní hřebínků a ponožek...grr Evil or Very Mad nemáte někdo kdo používáte Glisskur jemné vlasy? a pokud ano, jaký používáte? díky
Déscantes
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: so srpen 29, 2009 3:11 pm    Předmět: Citovat

Xandy - že jo Very Happy Taky mi připadá perfektní.

Blueberry - a koupila jsi ho tady u nás? Já vím že v jiných diskusích proběhlo, že je hrozná škoda že tu není, akorát mám dojem že holky psaly že se tady snad nikdy neprodával. Měl by to být ten na objem jemných vlasů? Každopádně v Německu by snad měl být ještě k sehnání... Smile ale jinak nevím...mě vyhovuje jediný ten růžový z obrázku, zdá se mi že nejmíň zatěžuje z glisskurů - mám plihnoucí a mastné vlasy.
Xandy
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: so srpen 29, 2009 3:25 pm    Předmět: Citovat

Dés: opravdu jo Very Happy Mam take jemne a mastici se vlasy (mastici se jen zhruba po krk Laughing a pak uz suche). Fakt jsem si rikala hned jak jsem ho pouzila prvne, ze je fajn. A to jsem ho dostala nahodou od maminy, takze ne cilene. Takze parada. Akorat uz mi brzy dojde. Umeju si s nim vlasy a na konce nastrikam ten sprej a hotovo, zadny dlouhy piplani s tim a pocit k nezaplaceni Laughing a zadna velika investice Razz Tak jsem rada, ze nas je vic....pripadne zatim dve Laughing
Déscantes
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: so srpen 29, 2009 3:36 pm    Předmět: Citovat

Xandy napsal:
Mam take jemne a mastici se vlasy (mastici se jen zhruba po krk Laughing a pak uz suche).

Jo, přesně Very Happy
On je z nich takový nejlehčí. Ty ostatní, žlutý nebo pro hnědé vlasy, nebo ten bílý a červený dělají zpliha, ale tenhle ne. Určitě bude mít početný fanklub Very Happy já jsem na to taky přišla náhodou, protože s mastnýma vlasama by mě nenapadlo lovit ve vodách téhle značky Very Happy ale jsem ráda že mi zatím vyhovuje.
Xandy
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: so srpen 29, 2009 3:56 pm    Předmět: Citovat

ja jsem prave jine jeste ani nezkousela a mozna ze ani zkouset nebudu kdyz tenhle je fajn. Tak diky za usetrenych par korun. Urcite je soupnu do neceho jinyho Very Happy
Déscantes
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: so srpen 29, 2009 4:01 pm    Předmět: Citovat

Xandy napsal:
Urcite je soupnu do neceho jinyho Very Happy

jasně Mr. Green aspoň bude víc recenzí na jiné značky Very Happy
Gaia
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: so srpen 29, 2009 7:51 pm    Předmět: Citovat

Tak já si tento týden koupila asi po roce zkoušení přírodních věcí něco od GlissKuru. A to okamžitou masku na delší a třepící se vlasy. Jsem nadšená a spokojená,protože jsem poprvé v životě měla náběh na roztřepené konce a tahle věcička mi po pár použitích zachránila vlasy před stříháním. Dokonce jsou lesklejší a objem neztratily. Laughing
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 97, 98, 99  Další

Přejdi na: