Gliss Kur
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 50, 51, 52 ... 97, 98, 99  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=f58ad15cfa7af261cb74e7ebb6bcda2dZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ilona
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: ne srpen 30, 2009 9:55 pm    Předmět: Citovat

Gaia napsal:
Tak já si tento týden koupila asi po roce zkoušení přírodních věcí něco od GlissKuru. A to okamžitou masku na delší a třepící se vlasy. Jsem nadšená a spokojená,protože jsem poprvé v životě měla náběh na roztřepené konce a tahle věcička mi po pár použitích zachránila vlasy před stříháním. Dokonce jsou lesklejší a objem neztratily. Laughing

Jakou barvu má obal téhle řady?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Blueberry
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: ne srpen 30, 2009 11:21 pm    Předmět: Citovat

Descantes: ano koupila jsem ho tady, ale je to už docela dlouho (tipla bych tak 4 roky) i když předtím se tu prodával docela dlouho...mám takový nepříkemný pocit, že cokoli vyzkouším a náhodou mi to sedne přestanou vyrábět, nebo dovážet Evil or Very Mad
no ale pokud tobě vyhovuje ten světle růžový mohla bych ho možná taky vyzkoušet, mám hodně jemné a tím i rychle se mastící rovné vlasy...vyhovoval by? no ale každopádně chvilku počkám, jen za prázdniny jsem si koupila čtyři šampony a ty předešlé ještě nebly spotřebované...asi sem budu muset přestat chodit Very Happy
Ivet
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po srpen 31, 2009 7:14 am    Předmět: Citovat

Tenhle růžový GlissKur sice neobsahuje silikony, ale vím, že obsahuje jinou látku pro lesk vlasů, která vlas obaluje, je to vidět už podle toho, jak se sám leskne. Tak nevím nevím, co je lepší. Confused

Jinak silikony neobsahuje také GK Asia Beauty, ale mám stejnou zkušenost jako Blueberry, když mi něco sedne, přestane se to dovážet. Mad
Déscantes
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po srpen 31, 2009 11:53 am    Předmět: Citovat

Ivet napsal:
obsahuje jinou látku pro lesk vlasů, která vlas obaluje, je to vidět už podle toho, jak se sám leskne. Tak nevím nevím, co je lepší. Confused

Hydrogenated castor oil, Panthenol, Prunus armenica kernel oil (meruňkový olej), Hydrolyzed keratin...to je teda o dost lepší než silikony, ne? Smile
Déscantes
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po srpen 31, 2009 11:57 am    Předmět: Citovat

Blueberry napsal:
mohla bych ho možná taky vyzkoušet, mám hodně jemné a tím i rychle se mastící rovné vlasy...vyhovoval by?

To musíš zkusit Smile ale rozhodně je lepší střídat, nepoužívala bych ho dvakrát za sebou, prostě jednou umýt tímhle, pak něčím jiným a tak dál, mě na to vyhovuje skvěle a aspoň že nevysušuje, když už-v mém případě-tak často myju hlavu Smile
Navíc jsem zjistila, a to je celkem sranda, že ani Glisskur fialový na narovnání vlasů asi neobsahuje silikony. Četla jsem to složení několikrát, ale silikony jsem tam nenašla Smile ale jiných pečovadel tam stejně bude hromada, určitě víc než v tom bleděrůžovém Smile

V Kauflandu je akce, šampon+balzám v balíčku za 99,-. Měli tam fialovou řadu, červenou, růžovou a žlutou. Ale nevím dokdy to trvá.
Decapitated
601-1200. Guru III. kategorie
601-1200. Guru III. kategorie

PříspěvekZaslal: po srpen 31, 2009 1:00 pm    Předmět: Citovat

Moj brat ma momentalne tu fialovu masku na narovnanie vlasov Gliss Kur, a v nej silikony su. Zlozenie ostatnych vyrobkov tejto rady som ale nesledovala.
Déscantes
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po srpen 31, 2009 3:05 pm    Předmět: Citovat

Aha, měla jsem tam dopsat, že jsem se dívala samozřejmě na šampon... Smile na to ostatní fialové ne...
Gaia
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: po srpen 31, 2009 9:33 pm    Předmět: Citovat

ilona napsal:
Gaia napsal:
Tak já si tento týden koupila asi po roce zkoušení přírodních věcí něco od GlissKuru. A to okamžitou masku na delší a třepící se vlasy. Jsem nadšená a spokojená,protože jsem poprvé v životě měla náběh na roztřepené konce a tahle věcička mi po pár použitích zachránila vlasy před stříháním. Dokonce jsou lesklejší a objem neztratily. Laughing

Jakou barvu má obal téhle řady?

Žlutou. Cool

Akorát jsem teď po čtyřech mytích zjistila,že mi elektrizují vlasy,což na začátku nebylo,tak jsem sice ráda,že jsem se nemusela ostříhat,ale budu to střídat s kondišem od Lavery na objem,kterej mi dělá krásný "velký" vlasy,tak pak už to snad bude dobrý a vyvážený.
Blueberry
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: út září 01, 2009 10:56 pm    Předmět: Citovat

Descantes: diky za upozorneni na akci:-) spis si pockam na nejakou jen se sampony, kondise moc nepouzivam...na ten fialovy jsem uz taky koukala, jenze ja uz mam vlasy sama rovne tak jako bych pouzila zehlicku, takze jestli by mi je tohle jeste vic uhladilo tak nevim nevim Very Happy spis bych je potrebovala zkudrnatit Razz jenze na to asi zadny sampon nepomuze a trvala by mi podle kadernice stejne nedrzela...no aspon za ni neutratim a muzu zkouset dalsi sampony Laughing
Luky
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: ne září 06, 2009 4:58 pm    Předmět: Citovat

Nazdar všetkým chcel by som sa spýtať či ten fialový Gliss Kur aj naozaj vyrovnáva vlasy a ak áno či ich nepoškodzuje. Diki moc vopred. Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 50, 51, 52 ... 97, 98, 99  Další

Přejdi na: