|
✿
|
Autor |
Zpráva |
rose lavender 161-320

|
Zaslal: so srpen 22, 2009 7:10 pm Předmět: |
|
|
Nevíte náhodou, kolik tak stojí ty sprcháčky a tekutá mýdla? díky!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Morganna ***moderátorka***

|
Zaslal: so srpen 22, 2009 7:29 pm Předmět: |
|
|
Já v te Zdrave vyzive prave potkala jen sampony, tak nemuzu referovat  _________________ Szła magiczka przez porębę, pogryzły ją żmije. Wszystkie gady wyzdychały i magiczka żyje. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
rose lavender 161-320

|
Zaslal: so srpen 22, 2009 7:54 pm Předmět: |
|
|
Morganna napsal: | Já v te Zdrave vyzive prave potkala jen sampony, tak nemuzu referovat  |
díky! už jsem našla, taky kolem stovečky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
monca11 8-20

|
Zaslal: so srpen 22, 2009 8:04 pm Předmět: |
|
|
ahojky , kdyby se vam to po čr blbě shánelo.. docela an rozumne ceny za postovne se da tato a dalsi bio kosmetiky koupit zde , je to zahrniccni eshop který rozesíla i do čr a ceny ma skvele..
tak nevahejte
http://www.soorganic.com/bentley-organic-m-58.html |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Anyyzek 41-80

|
Zaslal: st srpen 26, 2009 10:45 am Předmět: |
|
|
Takže po prvních 2 zkušenostech s šamponem pro suché vlasy (s granátovým jablkem): stačí ho celkem málo, docela hodně pění. Myje dobře, tj. úplně normálně jak - snad - každý jiný šampon. Rozčesávání bez použití kondicioneru teda nic moc, ale nemůžu to moc porovnat, protože jinak kondiš používám vždy, ale teď jsem chtěla zjistit účinky samotného šamponu ničím neovlivněné. Lesk vlasů - veškerý žádný. Vůně - veškerá žádná. Objem - překvapivě i ty moje jemné vlasy nějaký získaly. Dredovitost a rozčepýřenost konečků - na to, že to bylo bez kondiše, to i ujde. Větší mastivost nebo zplihnutí vlasů nezaznamenáno, problémy s lupy nemám a ani se žádné zatím neobjevily, takže asi taky v pořádku.
Když to shrnu, tak jsem ráda za objem, ale postrádám milovaný lesk. Konečky by mohly vypadat líp, ale ty stejně krotím kondišem nebo nějakým patlátkem, od šamponu nic takového nečekám. 124 Kč není za šampon úplně málo a nevím nevím, jestli se mi to bude chtít do budoucna za něj dávat, spíš asi ne. Ale co se týče přírodních šamponů, tak jsem naprostá začátečnice a teprve zkouším, jak který sedí a jestli vůbec přírodní preferovat před chemickými nebo ne  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Anyyzek 41-80

|
Zaslal: út září 01, 2009 7:21 pm Předmět: |
|
|
Po několika dalších použitích musím trošku změnit report - vše sedí až na mastivost - vlasy vydržely bez mytí jen jeden den (obvykle myju ob den), takže to docela zmašťuje. Lesk opravdu žádný, což je škoda. Ale zase ten objem...fakt dobré Ovšem konečky bez kondiše jsou takové nic moc, takže asi je lepší na to nějaký kondicionér plácnout, tím by se možná vyřešil i ten lesk... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Laire ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: po říjen 26, 2009 1:21 pm Předmět: |
|
|
Používám teď ten citrusový jsem celkem spokojená. Myje dobře, hezky voní a docela mi zklidnil stroupek na hlavě, kdybych si to koza pořád nedrbala, tak už je asi pryč. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Meadow ***moderátorka a Strážkyně tématu***

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
rose lavender 161-320

|
Zaslal: po prosinec 07, 2009 3:29 pm Předmět: |
|
|
Já si koupila sprcháče a tekuté mýdlo na ruce s levandulkou. Obal k sežrání, vůně taky, ale bohužel mě to zklamalo, protože dost vysušují pokožku. Dokonce i manžel to zaznamenal na svých rukou...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
peace.newyork 8-20

|
Zaslal: pá únor 05, 2010 2:17 pm Předmět: |
|
|
Na tuto značku jsem narazila úplnou náhodou v mandragoře, když jsme nemohla sehnat urterkram. Koupila jsem si šampon s granátovým jablkem a už po prvním umytí byly vlásky o 100% lepší. Zachvíli ho vypotřebuji, ale půjdu pro další.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|