|
✿
|
Autor |
Zpráva |
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá duben 25, 2008 8:15 am Předmět: Pojďte do kina/divadla/na koncert či jinam |
|
|
Asi by se to dalo dát i do konkrétních témat, ale mohlo by to tam zapadnout.
Už se vám stalo, že jste chtěli jít na nějakou kulturní akci a neměli jste s kým? Třeba by se na dv.cz našel někdo, kdo má stejný problém. Tak proto tohle téma a hned vykopávám:
Brňáci, dneska (já vím, je to na poslední chvíli, ale zjistila jsem to včera) v Artu promítají Carmen od Saury. Je to v rámci přehlídky Foyer a jestli jsem to dobře pochopila, tak zdarma (ale za to ruku do ohně nedám, tak ne abyste mě potom kamenovali). Info zde. Nešli byste? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Sidonie ADMIN
|
Zaslal: pá duben 25, 2008 8:27 am Předmět: Re: Pojďte do kina/divadla/na koncert či jinam |
|
|
dana napsal: | Asi by se to dalo dát i do konkrétních témat, ale mohlo by to tam zapadnout.
Už se vám stalo, že jste chtěli jít na nějakou kulturní akci a neměli jste s kým? Třeba by se na dv.cz našel někdo, kdo má stejný problém. Tak proto tohle téma a hned vykopávám:
Brňáci, dneska (já vím, je to na poslední chvíli, ale zjistila jsem to včera) v Artu promítají Carmen od Saury. Je to v rámci přehlídky Foyer a jestli jsem to dobře pochopila, tak zdarma (ale za to ruku do ohně nedám, tak ne abyste mě potom kamenovali). Info zde. Nešli byste? |
aaaaaaaaa být v Brně tak jduuu |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Sidonie ADMIN
|
Zaslal: pá duben 25, 2008 8:30 am Předmět: |
|
|
A 7.6.2008 je v KM velká oslava UNESCO 10 let. Myslím, že to bude výborná akce - na zámku a v podzámecké zahradě - hudba, tanec, šerm, koně, jarmark atd. Já se tam bohužel nedostanu, ale možná to pro někoho bude dobrý tip. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Aha Admin ADMIN
|
Zaslal: pá duben 25, 2008 8:37 am Předmět: |
|
|
My chodíme teď na jaře s kaput nevěstou každé úterý na jazzík do Staré Pak..Pekárny v Brně, máme permanentku.............. je to moc prima, když se někdo ukážete taky, dejte vědět, dáme býr či vájn pospolu _________________ DlouheVlasy.cz!!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá duben 25, 2008 8:39 am Předmět: |
|
|
Aha napsal: | My chodíme teď na jaře s kaput nevěstou každé úterý na jazzík do Staré Pak..Pekárny v Brně, máme permanentku.............. je to moc prima, když se někdo ukážete taky, dejte vědět, dáme býr či vájn pospolu |
Na kolik ta permanentka vyjde? Já bych se někdy ukázala, jazzík mi schází, ale jsem jen chudý studentík |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Day 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: so duben 26, 2008 1:47 pm Předmět: |
|
|
Jé Danuš, já bych byla šla, kdybych si to nepřečetla až dneska Včera jsem se vrátila z exkurze a nechtělo se mi nic dělat. Těžký je život bez netu |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so duben 26, 2008 3:39 pm Předmět: |
|
|
Day napsal: | Jé Danuš, já bych byla šla, kdybych si to nepřečetla až dneska Včera jsem se vrátila z exkurze a nechtělo se mi nic dělat. Těžký je život bez netu |
No právě, žes mi psala, že jedete pryč, jinak bych ti řekla přímo. Ale já na tom nakonec stejně nebyla, šla jsem na 3-Iron, to hrálo už od 18,45, takže jsem ten druhý film nestihla, trochu se překrývaly. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
felcharka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt leden 22, 2009 11:00 am Předmět: |
|
|
V Zachu (Plzenaci vi) hraje dneska Jiri Schmitzer, zjistila sem to sice na posledni chvili, ale lupeny mam! Posledne byl v House of Blues skvely, tak Plzenaci nevahejte , lupeny jsou k dostani i na miste pred konzikem. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po duben 27, 2009 7:43 am Předmět: |
|
|
Brno, 1.5., 23.00 - Poslední promítání Sedmé pečeti, mimořádný film v mimořádný čas. Kdo jde? info _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
privateer 81-160
|
Zaslal: so září 12, 2009 1:29 pm Předmět: Akce v Dolních Kounicích |
|
|
Zdravím všechný dlouhovlasatce a dlouhovlasatice-tímto se navědomí dává veškerému obyvatelstu, že na zámku v Dolních Kounicích se chystá velkolepá akce.Doporučujeme věk nad 18 let(pro brutalitu a slovník),kdo se chce dozvědět víc tak ať mrkne na www.agilitas.cz |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|