Gliss Kur
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 51, 52, 53 ... 97, 98, 99  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=f4dc6ddfbee9080479420fb540589c70Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ivet
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 6:24 pm    Předmět: Citovat

Nevím, jestli jsem jen dříve nebyla slepá, ale dnes jsem objevila nový Gliss Kur s tonikem pro podporu růstu vlasů. Je takový bílo-fialový, jde o kombinaci šamponu a tonika. Na obalu má sice napsáno, že je to novinka, ale nevím, jestli úplná novinka, nebo jsem ho jen předtím přehlížela. Každopádně složení je skoro stejné jako u Activ F od Schwarzkopfu, obsahuje ještě dvě složky navíc, ale cena je tedy podstatně příjemnější.
Na první pohled jsem neviděla žádný silikon, takže se přiznám, že mě dost láká. Embarassed
Už jste ho někdo zahlédl nebo dokonce vyzkoušel? Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Déscantes
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 7:22 pm    Předmět: Citovat

Kde, kde? Shocked
A nejsou v tom šamponu silikony říkáš?
Ach jo, to jsem si myslela že už mě nic nedostane, ale zas jak moula půjdu a beztak to koupím, když je tam napsané - na podporu růstu.
A ten je daný geneticky, že jo... Very Happy ale CO KDYBY NÁHODOU Very Happy
Ivet
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 9:43 pm    Předmět: Citovat

Viděla jsem ho u Rossmanna, je to Gliss Kur Hair Active regenerační šampon. Opravdu je to asi novinka, neumím sem vložit obrázek, ale vypadá takhle:
http://www.drostra.cz/storemodules/ShowImage.aspx?ProductCode=XO25&UnitRate=1
(obrázek není moc dobrý)

Je jasné, že nikomu vlivem nějakého šamponu nenaroste víc vlasů, než kolik má dáno geneticky, ale mělo by to pomoci zaktivovat ještě zachranitelné, "spící" vlasové kořínky, je proti řídnutí vlasů. Wink
Anathariell
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: čt září 17, 2009 11:34 am    Předmět: Citovat

No tak po radách od kamarádky jak se ji gliss kur neosvědčil jsem si koupila regenerační masku a bezoplachový kondicionér, zdarma ještě k tomu byl i ten noční sprej.
Po vyzkoušení toho spreje nic moc...Měla jsem vlasy dost vysušené z léta atd. tak mi to možná trochu vyživilo, ale když jsem to nastříkala i u hlavy tak děs. Vlasy na druhý den mastné jak bych je měsíc nemyla.
Teď mám vlasy umyté tou maskou a dala jsem si i kondicionér...sice je mám ještě trochu mokré, ale když po nich přejedu rukou tak mi na ruce zustane takový povlak..jakoby to bylo špatně vymyté mastné nebo nevim...moc se mi to nelíbí teda Rolling Eyes vlasy po tomhle dost ztěžkly a na dotek nejsou moc příjemné. Jediné plus vidím v tom, že nejsou opravdu tak suché jak byly předtím. Tyhle ty preparáty byly z řady Total repair Pro suché a poškozené vlasy...no asi mi to moc nesedlo..má někdo s touhle řadou zkušenosti?
Xandy
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: pá září 18, 2009 8:36 am    Předmět: Citovat

ja mam ten bezoplachovy balzam a naprosta spokojenost. Davam ho jen na znicene konce a je paradni. Vcera jsem ho dokonce i nastrikala do henny a fajn, vlasy nejsou tak suche. Mozna, ze jsi to vazne spatne vymyla a toho spreje jsi dala moc. Vyzkousela bych to jeste jednou a zachazela bych s tim opatrne. Taky je mozne, ze ti to nesedlo, ale jak to popisujes, tak to vypada, zes toho dala proste moc Wink
bloodQUEEN
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út září 22, 2009 5:44 pm    Předmět: Citovat

Ja som si dnes zrovna vzala ten šampón s 1/3 kúry Oil Nutritive. Nemám jemné vlasy tak dúfam, že mi nesplihnú. V najhoršom prípade ho zmiešam s iným šampónom. Mám v poslednom čase strašne vysušené vlasy Confused (ale pri korienkoch sa mi zmastia stále rovnako rýchlo Laughing )
Ozaj obsahuje hneď po vode a penidlách marhuľový olej a ani silikón tam nevidím. Smile
Déscantes
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st září 23, 2009 3:51 pm    Předmět: Citovat

Já teď střídám růžový šampon silk gloss a žlutý oil nutritive a naprosto mi to vyhovuje Smile
petpis
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: čt září 24, 2009 9:10 pm    Předmět: Citovat

Před pár měsíci jsem používala nesmývatelný kondicionér proti třepení konečků pro delší a třepící se vlasy, koupila jsem rovnou 2 flaštičky (výhodné v makru Confused ) a použila jen párkrát, protože jediné co bylo dobré, tak vůně, ta byla opravdu i díky aragonovému oleji a bambuckému máslu velmi velmi příjemná. Jinak byly vlasy celkově jak dráty, takové nějak divné a hnusné Crying or Very sad Zkusím mu dát ještě šanci ... třeba se lecos změnilo a co už s ním Laughing Laughing Embarassed
Sayhaya
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: so září 26, 2009 9:00 am    Předmět: Citovat

Já osobně mám celkově s Gliss Kur dobré zkušenosti. Začala jsem ho používat před pár lety. Nepoužívám jej stále, šampony střídám (mám velkou sbírku Laughing ) Ale Gliss kur mi příjde dobrý. A celkem mně potěšilo i zjištění (po těch letech) že neobsahuje silikony Very Happy
barthezka
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: so září 26, 2009 10:30 am    Předmět: Citovat

No nevim, většina věcí od glissu silikony má...
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 51, 52, 53 ... 97, 98, 99  Další

Přejdi na: