Gliss Kur
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 97, 98, 99  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=39f62d129663c2ec7ef7cfed123cac9eZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Déscantes
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: so září 26, 2009 6:32 pm    Předmět: Citovat

Bledě růžový šampon liquid silk gloss je nemá Smile A myslím, že ani fialový šampon na uhlazení vlasů je nemá. (kondicionéry a masky silikony ale mají to je pravda).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Caithlin
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: čt říjen 01, 2009 10:55 am    Předmět: žlutý Citovat

Doufám, že už to tu není někde napsané, ale nevíte jak je na tom se silikony žlutý gliskur proti třepení konečků? Takový ten voňavý s všelijakými oleji, jsem s ním totiž moc spokojená Smile
Déscantes
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt říjen 01, 2009 12:36 pm    Předmět: Citovat

Oil nutritive myslíš? Ve složení je jeden silikon. PEG-12 Dimethicone, ten je nejspíš vymývací.
Šampon mám taky a jsem s ním spokojená
Smile ale jak kondicionéry a masky nevím, tam ty silikony určitě budou.
Caithlin
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: čt říjen 01, 2009 12:46 pm    Předmět: Citovat

citace:
ale jak kondicionéry a masky nevím, tam ty silikony určitě budou.

Tak ty jsem zatím nezkoušela...teď se chystám na nějaký balzám od herbal essence, kamarádka je pořád chválí Smile
Lady Drace
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: čt říjen 01, 2009 12:55 pm    Předmět: Citovat

Déscantes napsal:
Bledě růžový šampon liquid silk gloss je nemá Smile A myslím, že ani fialový šampon na uhlazení vlasů je nemá. (kondicionéry a masky silikony ale mají to je pravda).

No, nechci ti brát iluze, ale teď jsem si ho donesla domů, koukám nna něj a přitom jsem narazila na nový článek o silikonech - a ejhle, je tam Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein - jinými slovy sviňa silikonová nerozpustná ve vodě. Sad
Déscantes
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt říjen 01, 2009 1:10 pm    Předmět: Citovat

Ale to je hydrolyzovaný pšeničný protein Smile
A silikon je polymer.
Ten pšeničný protein se někdy v seznamech řadí k silikonům, protože má nejspíš podobnou funkci, ale nevím, jestli má i stejné vlastnosti. Protože podobný protein byl i v šamponu označeném Silicon free Smile případně Ohne silikone.
Podle mě je pšeničný protein něco jiného než silikon.
Lady Drace
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: čt říjen 01, 2009 1:13 pm    Předmět: Citovat

Chemik nejsem, čerpám vyloženě z toho článku co dneska postovala Lea, a tam je přesně tahle složka natvrdo v nesmývatelných silikonech. Takže je docela dobře možný, že máš pravdu a je to nějaký error. Anglicky umím taky, ale víš jak, když je před tím proteinem Hydroxypropyl, tak už to úplně přírodně nezní Smile
Déscantes
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt říjen 01, 2009 1:20 pm    Předmět: Citovat

Taky nejsem chemik, škoda Smile
Mě by samotnou zajímalo, jak to s tím proteinem je. Protože jednou už se tady ve foru řešil, a došlo se k tomu, že Hydrolyzed Wheat protein není silikon. On vlastně pšeničný protein ani silikonem být nemůže, když je ze pšenice. Jenže v některých seznamech silikonů tento protein figuruje. Aby to bylo ještě komplikovanější, tak ten co jsi zmínila je Hydroxypropyl Hydrolyzet wheat protein, a tady už se fakt ztrácím Shocked protože ten protein je ještě nějak upravený a to už fakt nevím, co to jako je.
Ale pořád si říkám, že co je ze pšenice, nemůže být opravdový silikon, který je z křemíku.
Chce to nějakého dlouhovlasého chemika
Very Happy
Lady Drace
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: čt říjen 01, 2009 1:23 pm    Předmět: Citovat

Jako samotný Hydroxypropyl je jasnej, ale když je to takhle kombinovaný... No třeba nám to někdo osvětlí Smile
Veronicqua
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: út říjen 06, 2009 2:33 pm    Předmět: Růžová řada Gliss kur Citovat

ahojky holky nevíte někdo zda růžová řada gliss kur, to je ta s vůní z růže obsahuje nesmývatelné silikony?
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 97, 98, 99  Další

Přejdi na: