|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Marlene 161-320
|
Zaslal: út září 01, 2009 9:04 pm Předmět: |
|
|
Mně nejvíce vyhovují kondicionéry Pantene. Já vím, je tam strašné množství silikonů, ale mám po něm krásné vlasy. Střídám ho s meruňkovým Alverde a kokosovou kúrou od Swiss-o-par, aby se vlasy vyloženě "nepřesilikonovaly". Ty dva jsou taky super, ale obojího potřebuju velké množství, aby se vlasy dobře česaly. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Gaia 161-320
|
Zaslal: út září 01, 2009 10:28 pm Předmět: |
|
|
Tak já mám teď dva favority a ty střídám,Gliss kur okamžitá maska na delší a třepící se vlasy,žlutá, a Lavera sensitive-med a mandle na objem. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Pali 81-160
|
Zaslal: st září 02, 2009 5:19 am Předmět: |
|
|
z kondisu mi nejvic vyhovuji ty levne z Lidlu. Vlasky krasne rozcesatelne, ozivene. Masky asi nejvic od Fructis nebo Dove na suche vlasy |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
mixer 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: st září 02, 2009 6:25 pm Předmět: |
|
|
u mňa vedie ako maska Wonder Gestil a sérum reléé po oboch vlasy lesklé, uhladené, krásne sa rozčesávajú a sú hebké |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Nicole >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt říjen 01, 2009 9:46 pm Předmět: |
|
|
Ať žije mrkev. Asi jsem králík
Ehm, můj poslední úlovek ze Sephory dnes vyzkoušen. Kondicioner je z krajně podezřelé a vtipné řady Yes to carrots. Firma má v Sephoře pár různých výrobků na pleť, tělo i vlasy. Zatím jen s mrkvemi, ale podle webu vyrábí i s okurkou a rajčetem. Je to vše bio a přírodní, ve složení jsou samé chutné věci, co si "my kluci a holky co sem chodíme" běžně patláme do zábalů.
Voní to jako krém Nivea, vlasy to moc rády snědly a teď po uschnutí jsou nadýchané, lesklé, hebké a mám jich plnou hlavu (rozuměj neplihnou). Takže papej mrkvičku a vyrostěš
Více zde www.yestocarrots.com
Přístě dohopkám ještě minimálně pro šampon. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Chatny >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt říjen 01, 2009 9:55 pm Předmět: |
|
|
Ty jo, to vypadá krásně. A složením by mohl soupeřit s Lushem, kdyby tam nebyl ten jeden silikon. A kolik pak to stojí, prosím tě? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Nicole >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt říjen 01, 2009 10:07 pm Předmět: |
|
|
Kterýpak to je ten, zlý a ošklivý silikon ? Já ty hajzlíky nepoznám.
Flaška jako pro regiment stojí cca 250,- |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Leila 81-160
|
Zaslal: pá říjen 02, 2009 4:21 pm Předmět: |
|
|
Můj "trhák" je teď jednoznačně balzám a maska Klorane - pro suché vlasy, s mangovým máslem. Už jsem tu o nich někde básnila Oboje krásně vyživuje a má úžasnou konzistenci a vůni - mám pocit, že na téhle řadě začínám být závislá
A pak taky mě velmi mile překvapila noční kúra Intense repair od Nivey, zatím jsem ji dala jen párkrát, ale krásně zjemňuje přes noc vlasy. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Chatny >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá říjen 02, 2009 7:26 pm Předmět: |
|
|
Nicole napsal: | Kterýpak to je ten, zlý a ošklivý silikon ? Já ty hajzlíky nepoznám.
Flaška jako pro regiment stojí cca 250,- |
Dimeticone. Mě teda zas tak nevadí, je hlavně dost nakonci, tak ho tam asi ani moc nebude... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
janah 81-160
|
Zaslal: so říjen 03, 2009 10:06 am Předmět: |
|
|
Vlasy mám po tomhle tak nádherné, že ani nemůžu uvěřit, že je to bez silikonů.
Je to leave in, nezatěžuje, je toho hodně a za super cenu.No nejlepší, co jsem si na vlasy kdy koupila.Fakt doporučuju
ááá já zapomněla dát odkaz, jak jsem se rozbásnila:
http://www.biosilk.com/treat/silkfiller.html |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|