Mám vyrvanou půlku vlasů !
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Dlouhé vlasy a tak dál...
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mauči
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: po říjen 05, 2009 1:34 pm    Předmět: Citovat

K tomu soudu, pokud nebudu vyloženě muset jako svědek, nepůjdu. Nechci už tu holku nikdy vidět. Pokud budu muset jít, mám celkem strach, aby si mě někde znovu nevyhlídla a nepodala si mě. Asi je to nepravděpodobné, ale mám obavy. Ona se stejně dozví moji adresu, do spisu jsem uváděla i svoje tel. číslo. A ona do spisu, jako podezřelá, nahlížet může. Já jsem do toho spisu taky nahlížela, vím její jméno a adresu. Zvláštní jméno má, jakoby balkánské. Nebo cikánské??? Rolling Eyes Nedokážu posoudit, jestli to byla cikánka. Asi spíš ne....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tree
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po říjen 05, 2009 6:49 pm    Předmět: Citovat

Tak sem si to všecko přečetla až od začátku a teďka sem zjistila že to je 4měsíce starý.. no ale hrůza Shocked ! nechci tě nějak navádět, ale já bych si na ní počkala s tvym kámošem, když víš kde bydlí a jak se menuje, tak někde za tmy a pořádně bych jí to vrátila, mě kdyby někdo vytrhal vlasy tak bych neváhala jí skalpovat klidně i nožem Evil or Very Mad takovou jebku hnusnou. Já sem na vlasy citlivá, taky mám strach.

Mimochodem i ta zpráva o OS z donucení, to je nechutný. Mě se tenhle rok stalo, že mi na schodech šáhnul cizí chlap mezi nohy a pak rychle zdrhnul, od tý doby sem ho víc neviděla, ale jestli ho někdy potkám tak si ho podám a klidně i před lidma, tady v tom sem hysterka a neznám se v tu chvíli.
Exclamation holky, musíme na sebe dávat pozor Exclamation teď fakt lidi ví, že si můžou dovolit hodně a dostanou za to maximálně nucený práce nebo pokutu. Mělo by platit na hrubej pytel hrubá záplata Mad

Jinak ti moc fandim s těma vlasama, uplně je mi to líto, ačkoli tě neznám, musí to bejt hrozný, fakt s tebou soucítim Sad , doufám že ti narostou co nejdelší chceš Wink
Mauči
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: út říjen 06, 2009 4:39 pm    Předmět: Citovat

Děkuji, jste moc hodní, že na mě myslíte. Fakt mi to moc pomáhá.

A fakt jsem přemýšlela o tom, že si na ni s nějakýma silnýma kámošema počkám, ale asi to nechám plavat. Radši bych na to zapomněla. Můj přítel strašně zuří od té doby, co jsem mu o tom řekla, a chce si ji fakt podat. Ale on není z ČR, tak až sem přijede, třeba z toho ještě něco bude...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

Přejdi na: