|
|
✿
|
| Autor |
Zpráva |
Arya 161-320

|
Zaslal: út říjen 06, 2009 7:01 pm Předmět: Re: Růžová řada Gliss kur |
|
|
poslusne hlasim, ze v slovenskych marketoch TESCO su gliss kury okolo stovky, hlavne zlta rada na regeneraciu. aj som takmer vzala tu tubu nezmyvatelneho balzamiku na konceky, ale odolala som  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Rejka 21-40

![]()
|
Zaslal: čt říjen 08, 2009 7:02 pm Předmět: |
|
|
| Mám teď menší prekérku.. Vlasy mám dlouhé po zadek,celkem husté a používám už nějaký ten rok přírodní kosmetiku...Teď jsou ale hodně přesušené,a mají takový divný tvar,jsou taky dost rozlítané.Všechny ty olejové zábaly a masky už jsem vyzkoušela...Přemýšlím o tom,že bych se vrátila k nějakému Gliss kuru nebo tak..Co vy a to? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Titania ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: út říjen 13, 2009 12:23 pm Předmět: |
|
|
Přímo s gliss kurem Ti neporadím, to kdyžtak mrkni do příslušnýho vlákna - ale obecně můžu říct, že se mi asi nejvíc osvědčilo přírodu a chemii střídat. Takže teď víceméně dodržuju jedno mytí a kondišování/"maskování" přírodní a jedno chemický (případně dvě přírodní a jedno chemický, podle toho, jak zrovna ty vlasy vypadají a tak), a přijde mi že výsledek je lepší, než při každý tý metodě zvlášť. Příroda samotná měla tendenci vlasy po čase vysušovat, chemie zase dráždila pokožku hlavy a ty vlasy po pár mytích tak nějak zatěžovala. A na střídačku si hříva neštěžuje.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Arya 161-320

|
Zaslal: út říjen 13, 2009 7:08 pm Předmět: |
|
|
dnes som dala necelych 70 korun v prepocte za okamzitu regeneracnu kuru, kedze potrebujem trochu obalit vlas do tej nepriazni vonku
planujem oplachnut vlasy, napatlat to do dlzok, nechat posobit tak 10 min a zmyt, nic viac nic menej, tak neviem, mate s tym niekto skusenosti ?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Arya 161-320

|
Zaslal: st říjen 14, 2009 9:37 pm Předmět: |
|
|
no, takze som si to placla na hlavu, poriadne to dlzkami pretrela a po par minutach zmyla a teraz, ked mam suche vlasy zistujem, ze nelutujem vlasy mam jemne, leskle, vyzivene a nijaka chemikalia v tom obsiahnuta mi ich nesplacla ani neubrala na objeme, toboz nevyzeraju byt mastne ani akoby obalene niecim...mam teraz take rozkosne vl(n)kovane paco
mozem odporucat, no kedze to nie je prirodna vec, vidim to len na obcasne pouzitie, ked je na tych vlasiskach viditelne, ze potrebuju malu zmenu & vystuz do toho pocasia  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Sidonie ADMIN

|
Zaslal: čt říjen 15, 2009 6:49 am Předmět: Re: Růžová řada Gliss kur |
|
|
| Arya napsal: | poslusne hlasim, ze v slovenskych marketoch TESCO su gliss kury okolo stovky, hlavne zlta rada na regeneraciu. aj som takmer vzala tu tubu nezmyvatelneho balzamiku na konceky, ale odolala som  |
S tím nesmývatelným balzámem mám špatné zkušenosti. Jako ne, že by na vlasech dělal výrazně neplechu, ale mě dělal zle už jak jsem ho nanášela. Přišlo mi to jako lepidlo, které má jen zalepit konečky vlasů. Zkusila jsem to dvakrát a stačilo.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Delancey 21-40

|
Zaslal: ne říjen 18, 2009 5:35 pm Předmět: Gliss kur |
|
|
| Arya napsal: | poslusne hlasim, ze v slovenskych marketoch TESCO su gliss kury okolo stovky, hlavne zlta rada na regeneraciu. aj som takmer vzala tu tubu nezmyvatelneho balzamiku na konceky, ale odolala som  |
tu tubu mam, strasne to smrdi a neskutocne zle sa to vytlaca z tej tuby. inak to mojim vlasom ani neskodi, ale zas ani nejak nepomaha.
ale viem, ze uz si ju nekupim  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Elli 321-600

|
Zaslal: ne říjen 18, 2009 6:52 pm Předmět: Re: Gliss kur |
|
|
| Delancey napsal: | tu tubu mam, strasne to smrdi a neskutocne zle sa to vytlaca z tej tuby. inak to mojim vlasom ani neskodi, ale zas ani nejak nepomaha.
ale viem, ze uz si ju nekupim  |
mám ju tiež a tiež si vždy poviem že viackrát si ju nekúpim a vždy ked mám nafigu končeky si ju kúpim znova a vždy to ľutujem vytláča sa to hrozne asi dvakrát som už po pár použitiach musela tubu rozstrihnúť aby som odtiaľ ten obsah dostala...čo sa im nato nikto nesťažoval že to vkuse tak blbo balia?som s tým minule prišla s veľkými očami za priateľom že ako to stláčať a on mi ukázal fígeľ že ked tlačím tubu a zároveň rýchlo pumpujem,pustím a zas stlačím tak to ide ale inak fakt akoby to tie konce len zalepilo ako lepidlo ale kedže mi v poslednej dobe nechcú rásť vlasy lebo sa lámu tak sa vdačná aj zato chvíľkové zalepenie  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Delancey 21-40

|
Zaslal: ne říjen 18, 2009 8:29 pm Předmět: Re: Gliss kur |
|
|
chcelo by to nejaku alternativu. bohuzial este som ziadnu nenasla  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Simeek 321-600

|
Zaslal: ne říjen 18, 2009 8:36 pm Předmět: |
|
|
| Poprvé jsem si tu tubičku na konečky koupila, protože to bylo v akci asi za 89,- nebo 99,- a vůbec mi to s konečkama nepomohlo, ale když to tak vemu tak mě na konečky nezabírá zatím nic. Mno a napodruhé a napotřetí jsem si tyto tubičky koupila v Tescu, když vyprodávali po 45kč za kus. Takže není čeho litovat, ale konečky si moc nepošmánou. Ale že by to smrdělo, to mi nepřipadá. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|