Gliss Kur
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 54, 55, 56 ... 97, 98, 99  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=fca12b40498ae6dcde59cbaf35744adcZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Delancey
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: po říjen 19, 2009 5:22 am    Předmět: Citovat

Simeek napsal:
Poprvé jsem si tu tubičku na konečky koupila, protože to bylo v akci asi za 89,- nebo 99,- a vůbec mi to s konečkama nepomohlo, ale když to tak vemu tak mě na konečky nezabírá zatím nic. Mno a napodruhé a napotřetí jsem si tyto tubičky koupila v Tescu, když vyprodávali po 45kč za kus. Takže není čeho litovat, ale konečky si moc nepošmánou. Ale že by to smrdělo, to mi nepřipadá.

to máte super ceny. mňa to vyšlo v Tescu cez 5 eur.
ale hľadám nejakú alternatívu...nepoznáte niečo Question
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Decapitated
601-1200. Guru III. kategorie
601-1200. Guru III. kategorie

PříspěvekZaslal: po říjen 19, 2009 7:40 pm    Předmět: Citovat

Je plno pripravkov na konceky. Len vsetky su chemicke a silikonove Laughing Ak nie, rada sa poucim Embarassed
egle
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: po říjen 19, 2009 7:46 pm    Předmět: Citovat

Decapitated napsal:
Je plno pripravkov na konceky. Len vsetky su chemicke a silikonove Laughing Ak nie, rada sa poucim Embarassed

Já mám bezoplachovku bez silikonů, ale od Elseve... jestli má něco Gliss Kur, to nevím Embarassed
Delancey
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: po říjen 19, 2009 7:49 pm    Předmět: Citovat

egle napsal:
Decapitated napsal:

Já mám bezoplachovku bez silikonů, ale od Elseve... jestli má něco Gliss Kur, to nevím Embarassed

ja nehladam specialne od gliss kur, mne je jedno aka znacka.
konkretne z elseve vyrobkov mi neskutocne mastneli vlasy.
teraz si neviem vynachvalit serum CHI silk infusion, ale je to skor do celej dlzky vlasov a pod zehlicku. preto hladam nieco co si mozem dat po umyti alebo pred upravou vlasov, aby tie konceky neboli tak rozcuchane, a aby sa mi vlasy hlavne nekrepovateli, s tymto mam velky problem.
egle
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: po říjen 19, 2009 7:59 pm    Předmět: Citovat

Delancey napsal:
ja nehladam specialne od gliss kur, mne je jedno aka znacka.
konkretne z elseve vyrobkov mi neskutocne mastneli vlasy.
teraz si neviem vynachvalit serum CHI silk infusion, ale je to skor do celej dlzky vlasov a pod zehlicku. preto hladam nieco co si mozem dat po umyti alebo pred upravou vlasov, aby tie konceky neboli tak rozcuchane, a aby sa mi vlasy hlavne nekrepovateli, s tymto mam velky problem.

tak mně ten můj Elseve vlasy nemastí, i když je mám hodně jemné... (a který přesně mám se koukni do vlákna Elseve, ja teď z hlavy nevim, ale tem jsem to nedávno psala Wink )
meginka118
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: po říjen 26, 2009 10:25 am    Předmět: Citovat

Gliss kur ma novy sampon na farbene vlasy (cerveny obal) stihol uz niekto vyskusat? Takisto je aj vynovena Schauma na farbene vlasy.
Elli
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: út listopad 03, 2009 5:34 pm    Předmět: Citovat

gliss kur má nové tonikum na vlasy,teda aspoň myslím že je nové lebo som ho videla prvýkrát a hned som ho musela kúpiť Embarassed je to na riedke a lámavé vlasy,používa sa to ako biohar a malo by to podporovať rast tak reku vyskúšam,videl to už niekto a kúpil si to?je to taká biel fľaštička s fialovými písmenami
Déscantes
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út listopad 03, 2009 8:47 pm    Předmět: Citovat

meginka118 napsal:
Takisto je aj vynovena Schauma na farbene vlasy.

To je, má pěkně vínový odstín namísto té původní obyč červené - zajímalo by mě, jestli změnili i složení.
barthezka
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: út listopad 03, 2009 9:04 pm    Předmět: Citovat

To tonikum jsem zahlídla, nevim proč, mám prostě větší důvěru k bioharu a jiným, pokud bych něco podobnýho chtěla používat Smile
Simeek
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: st listopad 04, 2009 11:24 am    Předmět: Citovat

Delancey napsal:
Simeek napsal:
Poprvé jsem si tu tubičku na konečky koupila, protože to bylo v akci asi za 89,- nebo 99,- a vůbec mi to s konečkama nepomohlo, ale když to tak vemu tak mě na konečky nezabírá zatím nic. Mno a napodruhé a napotřetí jsem si tyto tubičky koupila v Tescu, když vyprodávali po 45kč za kus. Takže není čeho litovat, ale konečky si moc nepošmánou. Ale že by to smrdělo, to mi nepřipadá.

to máte super ceny. mňa to vyšlo v Tescu cez 5 eur.
ale hľadám nejakú alternatívu...nepoznáte niečo Question

Stahovali to z prodeje, též jsem na to koukala jak puk. Jinak jsem si u vás na Slovensku v Popradě v kadeřnických potřebách za 10 eur koupila tekuté krystaly. To jsem se plácla přes kapsu, ale když jsem měla radost, že jsem to vůbec sehnala.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 54, 55, 56 ... 97, 98, 99  Další

Přejdi na: