Melír+barvení hennou, a vše co se týče melírování
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 35, 36, 37  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Barvy a henna
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=7696cab5c9648131169258bf7538b3d9Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ještěrka
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: čt listopad 02, 2006 7:56 am    Předmět: Citovat

Fairy napsal:
Moje řeč, Mikinko, moje řeč Smile

svatá pravda Wink zamysleme se, co je dneska vyjímečné a co ne. Každá chce být vyjímecná, ale potom nechápu, proč si nechávají dělat účesy jako má každá druhá. Dneska už, milé modernistky, nikoho nešokujete pětibarevnou hlavou, je rok 2006 a takovou blbinu má na hlavě každá a jen (využijeme-li myšlenky našeho admina) 1 z 1000 má na hlavě něco, čemu se dá říkat kvalitní vlasy, takže neblbněte a buďtě si jisté, že dlouhými zdravými vlasy bez barvy ohromíte víc než čímkoli s barvou. Amen Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Evelina
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: čt listopad 02, 2006 11:54 am    Předmět: Citovat

podla mna je to o.k. a práve dnes idú zase do módy. všetky možné prípravky ničia vlasy, ale keď je to raz za čas, prečo nie?! Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Aha Admin
ADMIN

PříspěvekZaslal: čt listopad 02, 2006 12:01 pm    Předmět: Citovat

Evelina napsal:
podla mna je to o.k. a práve dnes idú zase do módy. všetky možné prípravky ničia vlasy, ale keď je to raz za čas, prečo nie?! Smile

Ahoj Evelina, vitej u nas Smile

Souhlasim se vsemi (kruci, su nejake gumove po ranu) - ale fakt... kdyby zase mely vsechny dlouhe vlasy ve stejne uprave, stejne barve, to by taky nebylo moc zajimave... kazdemu po jeho gustu.. ale je fakt, ze predstava "rebelky" s petibarevnym cirem na hlave mi moc nesedi, to dneska nosi i manazerky, jak moc je to uz "normalni" Smile)
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt listopad 02, 2006 12:37 pm    Předmět: Citovat

jasne, veď každý má svoj názor a každý má svoj vkus ktorý sa mu páči. mne osobne sa vôbec nepačia prehnané prefarbenia a privela farieb na hlave.tiež si idem dať melír ale po pekne dlhom čase, naposledy som tam bola asi pred rokom, ja si vlasy často nefarbím Wink ale zase starám sa o ne a vyzerám vždy dobre a potvrdili mi to aj kaderničky. Very Happy
Ještěrka
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: pá listopad 03, 2006 6:54 am    Předmět: Citovat

když už jsme u toho barvení - jednou za čas se nic nestane - jak se to vezme, moje máti taky barvila jen jednou za čas a po pár letech měla moje původně černovlasá maminka na hlavě skoro blond chemlon, tož to ostříhala, nechala odrůst a zas měla vlasy pěkné. No ale nedávno jsem se dozvěděla, že táta chce mít doma zrzku a ukecávájí, ať se barví do ruda. Měla jsem sto chutí zakroutit krkem vlastnímu otci, že si neváží toho, jak zdravý má mamka vlasy a chce je zas ničit.

A stejně bych řekla, že v dnešní době (ad příspěvek od admina) je větší rebelkou nebarvená dlouhovláska, protože narozdíl od barevných anarchistek, skutečně nepotřebuje kosmetické služby toho "moderního, konzumního" světa Smile Wink
Anonymní
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt listopad 09, 2006 7:30 pm    Předmět: Citovat

Přesně tak, rebeluji tímto způsobem a budu rebelit dál! Smile
Anonymní
Anonymní

PříspěvekZaslal: st prosinec 20, 2006 6:09 pm    Předmět: Citovat

Tak jsem dnes pozorovala melíry. Od mé studentky ráno po ženské v autobuse a na ulici. Opravdu máloco dokáže zničit vlasy tak jako melír. Mají to řídké, slabounké, rozcuchané, nedrží to tvar, a jak už mají několikátý melír, tak je to i obzvláště hnusné. Zvlášť takový ten úplně vyšíslý melír na tmavých vlasech - brrrr! Tenounké trosky vlásků se jim na hlavě čepýři a poletují. vypadá to matně, neupraveně. No, nechápu, jak tohle někdo na své hlavě strpí. Než takhle chodit, raději budu holohlavá! Rolling Eyes
Clondyk
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st prosinec 20, 2006 7:40 pm    Předmět: Citovat

Fairy napsal:
Tak jsem dnes pozorovala melíry. Od mé studentky ráno po ženské v autobuse a na ulici. Opravdu máloco dokáže zničit vlasy tak jako melír. Mají to řídké, slabounké, rozcuchané, nedrží to tvar, a jak už mají několikátý melír, tak je to i obzvláště hnusné. Zvlášť takový ten úplně vyšíslý melír na tmavých vlasech - brrrr! Tenounké trosky vlásků se jim na hlavě čepýři a poletují. vypadá to matně, neupraveně. No, nechápu, jak tohle někdo na své hlavě strpí. Než takhle chodit, raději budu holohlavá! Rolling Eyes

Fairy nerouhej se ... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ,
ilona
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: st prosinec 20, 2006 7:47 pm    Předmět: Citovat

Melír je je ještě horší než barvení,aspoň jsem to někde četla. Při barvení těm vlasům aspoň něco dodáš(barevné pigmenty), ale při melírování se vlastně musí vlas odbarvit a děje-li se tak vícekrát do roka, je samozřejmě tenčí a tenčí. Jak už jsem psala- já se barvím, ale vlasy mám jak žíně(jak mi ondyno řekla kamoška). Chodím ke kadeřnici a její barvy neobsahují peroxid, je to sice dražší záležitost, ale co nadělám Rolling Eyes
Daniela
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st prosinec 20, 2006 9:26 pm    Předmět: Citovat

Moje maminka má světlý melír na úplně krátkých světlých vlasech a docela jí to sluší. Ale na tmavých se mi to nelíbí.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 35, 36, 37  Další

Přejdi na: