|
|
✿
|
| Autor |
Zpráva |
Eunawyn 21-40

|
Zaslal: po září 28, 2009 11:52 am Předmět: |
|
|
| Nemáte někdo zkušenost od nich s tím šamponem - levandulí s esencialními oleji? Já si na levanduli děsně ujíždím a on stojí asi 110 kč, tak, že bych ho vyzkoušela? Ale budu muset chvíli počkat, jelikož jsem si teď koupila nějaký nový od youngu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nicole >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po září 28, 2009 12:03 pm Předmět: |
|
|
S tou kartičkou mě naštvali. Nevšimla jsem si data a přišla tam 3 dny po platnosti. Baba mi na všechny razítka nalepila prázdnou tabulku. Přitom jsem tam měla razítka až do půlky třetí úrovně Minule byla jiná prodavačka naprosto bez problému a ten bonus mi dala. Ach jo. Takže 400,- v čoudu  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Chatny >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po září 28, 2009 1:21 pm Předmět: |
|
|
| Nicole napsal: | S tou kartičkou mě naštvali. Nevšimla jsem si data a přišla tam 3 dny po platnosti. Baba mi na všechny razítka nalepila prázdnou tabulku. Přitom jsem tam měla razítka až do půlky třetí úrovně Minule byla jiná prodavačka naprosto bez problému a ten bonus mi dala. Ach jo. Takže 400,- v čoudu  |
To naštve....já teda razítka vůbec neřeším, kupuju si většinou jelení luje a za ty ani razítko myslim nedostanu... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Hukan 21-40

|
Zaslal: pá říjen 02, 2009 7:54 am Předmět: Re: Yves Rocher šampónky |
|
|
| Hukan napsal: | Já jsem si koupila zelený šampon od Yves Rocher pro mastné vlasy. Je výborný, úžasně pění a myje, vlasy jsou takové "aktivní" a zdravé. Mrzí mě ale, že mají v některých šamponech silikony a bohužel i v kondicionéru pro světlý vlasy, který jsem si koupila. Ale ejhle...ty silikony v něm mi vyhovují! Díky nim se kondicionér nádherně vstřebá a je úplně nemastný a na smytí stačí fakt jen chvilička. Když si dám nesilikonový kondicionér od Alverde, mám jaksi vlasy umaštěné a smývám neskutečně dlouho. A to myslím jak ten citrusovo meduňkový, tak ten s aloe.
Přírodní kosmetiku na vlasy jsem používala dost dlouho..a výsledek? Umaštěná palice jako po ničem..Alverde, hrůza, Lavera, totální odpor! Tím chci říct, že mycí základ by měl být opravdu chemický, aby ty vlasy doopravdy umyl a zároveň by měl takový šampon používat hodně přírodních složek, jako tomu je právě u Yves Rocher.
Dovoluji si říct, že jsem měla na hlavě snad včechno..od Elsévú po Laveru a už mě pomalu jímalo zoufalství, co si na tu hlavu dát, co bude dobré. Pak jsem zkusila Yves Rocher a poprvé v životě jsem měla pocit, že jsem si umyla hlavu něčím kvalitním. Ovšem..nechávám si odrůst chemickou barvu vlasů a nechám si svou přírodní, protože ta je u mně fakt nejhezčí a nejlepší a na přírodní vlasy si asi nebudu chtít patlat silikony, které obsahuje např. šampon pro jemné vlasy Yves Rocher, nebo heřmánkový kondicionér pro jemné vlasy...
a mám - li být úplně upřímná, tak po umytí Laverou s citrónem pro mastné vlasy jsem měla pocit, že jsem si umyla hlavu citrónovým hovnem. Splihlý, slizký mastňáč již po umytí. Vyzkoušela jsem také veškeré šampony od Alverde, vesměs stejný efekt..a to mě odradilo od další koupě přírodní kosmetiky vesměs...a zase jsem něchtěla tu hnusnou nekvalitní drogérkovou chemii a salónový šampon Alcina mi taky nevyhovoval. Nic mi nepřišlo tolik chemické a po ničem jsem neměla tolik vysušené vlasy. A zarazilo mě to, že ho prý mohou používat i děti. Takový driák bych svému dítěti na hlavu nikdy nedala!!!
A tak jsem zvolila kosmetiku s chemickým, dobře mycím základem a přírodními složkami, Yves Rocher. A to že mají malé balení a dražší poukazuje pouze na to, že to není žádná obyčejná chemická s....a. |
Děcka nebudete tomu věřit, ale vrátila jsem se k přírodní kosmetice a není to totální odpor, ani citrónové h...o, ale začalo to na mě fungovat. Nevím, čím to....Přitom Lavera mi přišla jako nejhorší a teď na mě funguje jako ten nejlepší šampon, co bych kdy mohla mít.....snad je to jen nějaké období? Doufám, že už nebudu muset měnit.....nechápu, jak něco, co mi přišlo tak strašné, jak mi to teď může tak pomáhat.....možná to chce používat dýl....ráda už bych u Lavery zůstala....žádné silikony a zatěžující chemie, oddych....a co víc, nastudovala jsem složení šamponu Yves Rocher a šeredně jsem se zklamala....obsahuje to cosi, co by mohlo být karcinogenní...a to byl ten popud, abych opět zkusila přírodu a ejhle, jsem mile překvapená a vyděšená, že to najednou funguje!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
*Tereza 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: po říjen 05, 2009 8:58 am Předmět: |
|
|
Šampon hammamelis s bio-vilínem 300 ml za 99,-, perfektní! Vlasy jsou čisté, nadýchané, ale ne rozlítané, krásně se lesknou a dobře se upravují. Vlny zpružněly. Já jsem tedy spokojená.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
weronica.highs >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 1:17 pm Předmět: |
|
|
Já se tam teď byla podívat za mamkou do práce a koukala jsme jim tam na šampony (jak jinak ) ale co mě zaujalo, bylo nějaký to SOS sérum na rotřepený konečky....možná zahájím přesvědčovací metody na maminku..pár psích pohledů a mohlo by být moje! ale nemáte s ním někdo zkušennosti? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Chatny >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 6:30 pm Předmět: |
|
|
| weronica.highs napsal: | Já se tam teď byla podívat za mamkou do práce a koukala jsme jim tam na šampony (jak jinak ) ale co mě zaujalo, bylo nějaký to SOS sérum na rotřepený konečky....možná zahájím přesvědčovací metody na maminku..pár psích pohledů a mohlo by být moje! ale nemáte s ním někdo zkušennosti? |
O tom teda slyším prvně...už jsem tam dlouho nebyla.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
weronica.highs >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 6:34 pm Předmět: |
|
|
| no,já tam asi půjdu zase zítra....tak se na to juknu podrobněji,protože by mě fakt zajímalo,co je to zač....prořože na moje konečky neplatí snad nic :/ |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Chatny >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 7:42 pm Předmět: |
|
|
| Pak podej hlášení prosím.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
DanaJ 161-320

|
Zaslal: st prosinec 09, 2009 2:39 pm Předmět: |
|
|
| Eunawyn napsal: | | Nemáte někdo zkušenost od nich s tím šamponem - levandulí s esencialními oleji? Já si na levanduli děsně ujíždím a on stojí asi 110 kč, tak, že bych ho vyzkoušela? Ale budu muset chvíli počkat, jelikož jsem si teď koupila nějaký nový od youngu. |
Mám, je fakt úžasnej. Je to můj první šampon od YR a jsem s ním naprosto spokojená, jak s účinkem, tak vůni. Krásně se pak rozčelásvaly a byly takové vzdušné a lehké, ale né rozlítané. Škoda že jsem si tady Tvého dotazu nevšimla dřív, protože ho měli tak před 14 dny v akci za 79,-, teď už je zase za 110,-. Doporučuji si na akcičku počkat nebo si u nich pořídit kartu (zdarma) a oni pak posílají poštou slevové kupony a kupony na dárky.
Ještě jsem si koupila šampony Phytum Aroma pomerančové a Actif Energy (žlutý) a už se na ně moc těším.
A tady máte to S.O.S. na roztřepené konečky vlasů (50ml á 239,-) http://www.yves-rocher.cz/product/show/pid/324
 _________________ http://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/187631-problemy-mezi-pribuznymi-resi-terapie-v-podobe-rodinne-konstelace.html |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|