|
✿
|
Autor |
Zpráva |
z.pepa 321-600

|
Zaslal: po listopad 02, 2009 12:56 pm Předmět: |
|
|
Zajímavé téma, taky přijdu se svou zkušeností.
Nikdy jsem nebyl pojídač pilulí, spíš se léčím bylinama a ovocem, zeleninou, vývarem a pod.
Bude to 2 roky co jsem měl hnusně zlomenou ruku a doktorka okamžitě chtěla nasadit antibiotika, koukla mi do karty a zeptala se mě jak je možné, že mám poslední antibiotika v kartě zapsané v roce 1993 a že doktor u kterého jsem byl před ní je nezodpovědný, Inu sdělil jsem jí, že to je klidně možné, že v roce 93 jsem měl zápal plic a od té doby, že jsem antibiotika fakt neměl. No koukala divně a dala mi nějaký úplně obyčejný antibiotika s tím, že kdyby mi bylo zle mám druhý den přijít.
Dorazil jsem po týdnu na rentgen, to jsem antibiotika téměř dobíral a až v tu chvíli mi doktorka uvěřila, že jsem neměl 15 let antibiotika. Pak z ní vylezlo, že mi ta potvora dala antibiotika, ketrý se podávají jen malým dětem, že je to vlastně takový antibiotikový "čajíček".
Osobně si myslím, že jsem zdravý jen díky tomu, že se lékařské chemii vyhýbám co to jde. Tedy krom jednou za rok při nachlazení si vezmu Paralen na horečku, na to mi bylinky nezabírají  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Nicole >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po listopad 02, 2009 2:32 pm Předmět: |
|
|
Pepa: já nebyla u naší obvoďačky tak deset let, protože je příšerná. Takže taky žádná antibiotika. A ve srovnání s běžnou populací jsem zdravější. Takže tvoji teorii by to potvrzovalo.
Jinak se mi hrozně líbí povídka E. Kishona o těchhle potvůrkách. Končí tím, že : teď jsem mrtvý a není ve mně ani jediná živá bakterie. Takže antibiotika zabírají Nebo něco v tom smyslu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Ivet >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: po listopad 02, 2009 2:56 pm Předmět: |
|
|
To bych chtěla vidět, jak by taková doktorka čuměla na mě, když jsem antibiotika měla poprvé v životě před 14 dny, a to na zanícenou stoličku, což už bych dál bez nich asi moc dlouho nevydržela. Jinak jsem nebyla dobrých patnáct let nemocná, a to ani s nachlazením, takže na mně se holt lékárny moc nenapakují, doufám, že to vydrží i teď, vůbec si nedokážu představit být nemocná.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Allean >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po listopad 02, 2009 4:10 pm Předmět: |
|
|
Já mám u nás moc ráda jednu lékárnici, pokud je to možné, vždy se ženu k ní Miloučká, ochotná, se vším poradí, když jdu s určitým přáním, hned mi řekne, ať to nekupuju, že je to zbytečně drahé a doporučí mi o dost levnější přípravek. Nejsem skrblík, ale každopádně mě potěší, když místo dvou stovek zaplatím třeba šedesát korun.
Jinak k antibiotikům, měla jsem je kdysi, asi v osmi letech a od té doby až letos v dubnu, když jsem měla zánět ledvin.
Všeobecně jsem čajíčkovobylinkový typ, takže k lékaři jen tak nezavítám a do lékarny spíš když něco potřebuje manžel. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|