|
|
✿
|
| Autor |
Zpráva |
Delancey 21-40

|
Zaslal: po říjen 19, 2009 5:22 am Předmět: |
|
|
| Simeek napsal: | | Poprvé jsem si tu tubičku na konečky koupila, protože to bylo v akci asi za 89,- nebo 99,- a vůbec mi to s konečkama nepomohlo, ale když to tak vemu tak mě na konečky nezabírá zatím nic. Mno a napodruhé a napotřetí jsem si tyto tubičky koupila v Tescu, když vyprodávali po 45kč za kus. Takže není čeho litovat, ale konečky si moc nepošmánou. Ale že by to smrdělo, to mi nepřipadá. |
to máte super ceny. mňa to vyšlo v Tescu cez 5 eur.
ale hľadám nejakú alternatívu...nepoznáte niečo  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Decapitated 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: po říjen 19, 2009 7:40 pm Předmět: |
|
|
Je plno pripravkov na konceky. Len vsetky su chemicke a silikonove Ak nie, rada sa poucim  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
egle ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: po říjen 19, 2009 7:46 pm Předmět: |
|
|
| Decapitated napsal: | Je plno pripravkov na konceky. Len vsetky su chemicke a silikonove Ak nie, rada sa poucim  |
Já mám bezoplachovku bez silikonů, ale od Elseve... jestli má něco Gliss Kur, to nevím  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Delancey 21-40

|
Zaslal: po říjen 19, 2009 7:49 pm Předmět: |
|
|
| egle napsal: | | Decapitated napsal: | Je plno pripravkov na konceky. Len vsetky su chemicke a silikonove Ak nie, rada sa poucim  |
Já mám bezoplachovku bez silikonů, ale od Elseve... jestli má něco Gliss Kur, to nevím  |
ja nehladam specialne od gliss kur, mne je jedno aka znacka.
konkretne z elseve vyrobkov mi neskutocne mastneli vlasy.
teraz si neviem vynachvalit serum CHI silk infusion, ale je to skor do celej dlzky vlasov a pod zehlicku. preto hladam nieco co si mozem dat po umyti alebo pred upravou vlasov, aby tie konceky neboli tak rozcuchane, a aby sa mi vlasy hlavne nekrepovateli, s tymto mam velky problem. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
egle ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: po říjen 19, 2009 7:59 pm Předmět: |
|
|
| Delancey napsal: | ja nehladam specialne od gliss kur, mne je jedno aka znacka.
konkretne z elseve vyrobkov mi neskutocne mastneli vlasy.
teraz si neviem vynachvalit serum CHI silk infusion, ale je to skor do celej dlzky vlasov a pod zehlicku. preto hladam nieco co si mozem dat po umyti alebo pred upravou vlasov, aby tie konceky neboli tak rozcuchane, a aby sa mi vlasy hlavne nekrepovateli, s tymto mam velky problem. |
tak mně ten můj Elseve vlasy nemastí, i když je mám hodně jemné... (a který přesně mám se koukni do vlákna Elseve, ja teď z hlavy nevim, ale tem jsem to nedávno psala ) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
meginka118 21-40

|
Zaslal: po říjen 26, 2009 10:25 am Předmět: |
|
|
| Gliss kur ma novy sampon na farbene vlasy (cerveny obal) stihol uz niekto vyskusat? Takisto je aj vynovena Schauma na farbene vlasy. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Elli 321-600

|
Zaslal: út listopad 03, 2009 5:34 pm Předmět: |
|
|
gliss kur má nové tonikum na vlasy,teda aspoň myslím že je nové lebo som ho videla prvýkrát a hned som ho musela kúpiť je to na riedke a lámavé vlasy,používa sa to ako biohar a malo by to podporovať rast tak reku vyskúšam,videl to už niekto a kúpil si to?je to taká biel fľaštička s fialovými písmenami |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Déscantes >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út listopad 03, 2009 8:47 pm Předmět: |
|
|
| meginka118 napsal: | | Takisto je aj vynovena Schauma na farbene vlasy. |
To je, má pěkně vínový odstín namísto té původní obyč červené - zajímalo by mě, jestli změnili i složení. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
barthezka ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: út listopad 03, 2009 9:04 pm Předmět: |
|
|
To tonikum jsem zahlídla, nevim proč, mám prostě větší důvěru k bioharu a jiným, pokud bych něco podobnýho chtěla používat  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Simeek 321-600

|
Zaslal: st listopad 04, 2009 11:24 am Předmět: |
|
|
| Delancey napsal: | | Simeek napsal: | | Poprvé jsem si tu tubičku na konečky koupila, protože to bylo v akci asi za 89,- nebo 99,- a vůbec mi to s konečkama nepomohlo, ale když to tak vemu tak mě na konečky nezabírá zatím nic. Mno a napodruhé a napotřetí jsem si tyto tubičky koupila v Tescu, když vyprodávali po 45kč za kus. Takže není čeho litovat, ale konečky si moc nepošmánou. Ale že by to smrdělo, to mi nepřipadá. |
to máte super ceny. mňa to vyšlo v Tescu cez 5 eur.
ale hľadám nejakú alternatívu...nepoznáte niečo  |
Stahovali to z prodeje, též jsem na to koukala jak puk. Jinak jsem si u vás na Slovensku v Popradě v kadeřnických potřebách za 10 eur koupila tekuté krystaly. To jsem se plácla přes kapsu, ale když jsem měla radost, že jsem to vůbec sehnala. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|