|
✿
|
Autor |
Zpráva |
morbidprincess 161-320
|
Zaslal: čt listopad 05, 2009 6:29 pm Předmět: |
|
|
ja mám jednu novú prebytočnú lush godivu (mala som 2 a tá prvá mi očividne nesedí)...ak by mal niekto zo slovenska záujem... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Bonemína ***moderátorka***
|
Zaslal: po listopad 09, 2009 8:45 pm Předmět: |
|
|
Nutně sháním jeden klobouk, černou (předpokládám dámskou) buřinku z H&M, Divided. Kamarádka ji pořídila loni, ale ve výprodeji, tak to může být loňská i předloňská kolekce. Stál tehdy tři stovky, pokud ho někdo máte a nepotřebujete, nebo víte o někom kdo ho má a nepotřebuje, nabízím výměnu za co to půjde, nebo odkoupení, klidně za dvojnásobek (v nouzi nejvyšší i trojnásobek, ale přes tisícovku jít nemůžu) Má to být dárek pro někoho, kdo ji strašně moc chce a na kom mi moc záleží... Nenechte mě ve štychu, prosím _________________ A co hadi, krtek a vypelichany sokol? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Nicole >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po listopad 09, 2009 10:30 pm Předmět: |
|
|
Tak mám na prodej ještě i jeden lístek na Sonatu Arcticu do Roxy 12.11.
Bohužel mi nevyšly plány tam jít. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
morbidprincess 161-320
|
Zaslal: út listopad 10, 2009 4:14 pm Předmět: |
|
|
ja idem do košíc keby si mala do zlína tak to by som neváhala! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lalaith >RADA STARŠÍCH<
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Ally 321-600
|
Zaslal: út listopad 10, 2009 8:07 pm Předmět: |
|
|
Mám doma jednu nadbytočnú Alverde tužku na oči, odtieň hnedá, jedenkrát použitá (nevyhovujúci odtieň), takže ak o ňu niektorá máte záujem, rada pošlem, prípadne po Prahe aj osobne odovzdám. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Šugryna 321-600
|
Zaslal: ne prosinec 13, 2009 1:59 pm Předmět: |
|
|
Vymenim novou ohnive cervenou hennu od hennecoloru za hnedou,kastanovou nebo mahagonovou taky bych rada novou.Jsem z Tabora |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
hahaha33 0-7
|
Zaslal: so prosinec 19, 2009 5:43 pm Předmět: přípravky od got2b a žehlička na vlasy phillips |
|
|
Dobrý den,
prodám vlasovou kosmetiku značky got2b a žehlička na vlasy phillips. Vyhrála jsem několik balíčků a teď nevím co si s nimi počít. Pokud máte zájem pište na můj email cendulka1234@seznam.cz Zašlu podrobnější popis a seznam přípravků. Cena je dohodou, možné zakoupit jen vybrané kusy. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
kocici.hrbet >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so prosinec 26, 2009 10:19 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,
prodám pár výrobků Alverde (výměna asi ne, momentálně toho mám dost a musím likvidovat zásoby) Některé výrobky Alverde mi přestaly sedět, hlavně kvůli vůni.
Dárková kazeta (sprcháč, tělové mléko, houba na mytí), vůně roibos + datle, jestli se nepletu; nové, pouze očichané 110,-(stál myslím 140,-)
Denní a noční krém pro normální a smíšenou pleť - Perla, 50ml, používané, ale tak půlka tam bude, vhodné např. k vyzkoušení. 50,- za oboje
Tělové mléko Jasmín a bíly čaj, 300ml, je toho tak 3/4. 40,-
Klidně i jednotlivě. Osobní předání v Praze nebo +poštovné. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Shahlah >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po prosinec 28, 2009 6:30 pm Předmět: |
|
|
Bonemína napsal: | Nutně sháním jeden klobouk, černou (předpokládám dámskou) buřinku z H&M, Divided. Kamarádka ji pořídila loni, ale ve výprodeji, tak to může být loňská i předloňská kolekce. Stál tehdy tři stovky, pokud ho někdo máte a nepotřebujete, nebo víte o někom kdo ho má a nepotřebuje, nabízím výměnu za co to půjde, nebo odkoupení, klidně za dvojnásobek (v nouzi nejvyšší i trojnásobek, ale přes tisícovku jít nemůžu) Má to být dárek pro někoho, kdo ji strašně moc chce a na kom mi moc záleží... Nenechte mě ve štychu, prosím |
Sice už je po Vánocích, ale takovou buřinku jsem si před pár měsíci zkoušela právě v H&M (konkrétně v Letňanech), třebas tam ještě nějaká bude... Můžeš do H&M zkusit zavolat a poptat se, možná taky ještě bude na jiné prodejně... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|