|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Diamanta 81-160
|
Zaslal: pá listopad 20, 2009 9:46 pm Předmět: Ano šéfe! |
|
|
Sledujete někdo tento pořad? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
speedy.gonzales391 >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá listopad 20, 2009 10:01 pm Předmět: |
|
|
Já to sleduju docela pravidelně a docela se u toho bavím. Člověk taky vidí, jaký hrůzy ty hospy/restauračky v kuchyni předváděj. Akorát si teda myslím, že by občas moch zkrotit vyjadřování, občas je toho hodně, ale to jeho "ty vole" kdyby padlo 5x, 8x tak dobrý, ale on to řekne skoro v každý větě _________________ Jsem jak?? jsem a komu se to nel?????????????Âb?????????????Â, a??..... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lady Drace 161-320
|
Zaslal: pá listopad 20, 2009 10:13 pm Předmět: |
|
|
Já se dívám pravidelně a moc se mi to líbí. České podniky by se opravdu měly velmi často chytit za nos co předvádějí za nechutnosti. A peprné vyjadřování pana Zdeňka je oprávněné, vždyť někdy je to opravdu pekelné, ty české specialitky |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
speedy.gonzales391 >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá listopad 20, 2009 10:17 pm Předmět: |
|
|
A občas bych tu * některým ani nedal, sice tam je vidět, že se podnik zlepšil, ale stejně mi to nepřišlo nějaký extra _________________ Jsem jak?? jsem a komu se to nel?????????????Âb?????????????Â, a??..... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Clondyk >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so listopad 21, 2009 5:29 am Předmět: |
|
|
No viděl jsem jej jednou a stačilo mi to... jak v rámci toho, co se děje v "restauracích" i v rámci chování a vystupování hlavního protagonisty... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Diamanta 81-160
|
Zaslal: so listopad 21, 2009 11:01 am Předmět: |
|
|
já mám ten pořad moc ráda, dodává to spoustu kuchařské inspirace a zamyšlení, jen potom, co člověk vidí, co se v těch restauracích vaří mám problém jít se někam najíst. Jinak to vyjadřování u zdenka mi nevadí, protože není urážlivé ale jen takové lidové |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Evilie 41-80
|
Zaslal: so listopad 21, 2009 11:34 am Předmět: |
|
|
taky koukám pravidelně, dost to přinese inspirace a odstranění špatných zvyků ve vaření Zdeněk mi nepřijde ani tak sprostej jako přirozenej, a to dost lidí nezkousne, radši berou přetvářku a nějakou "představu" o své pravdě a štve je, hlavně čechy, že přijde někdo a řekne jim, že pravda je uplně někde jinde, a málokdo to umí uznat než se urazit
dost páníčků bohatejch se rozhodne tak co ještě nemam, hm, tak si otevřu hospodu, a neuvědomí si že jejich gel ve vlasech a navoněná košilka k tomu asi stačit nebude, někdy mi přijde, že se ty lidi do tv hlásí jen pro svoje vlastní zviditelnění a místo aby si nechali pomoci, tak na Zdeňka jen nadávají protože se asi domnívali že ted mu to v tej tv natře a ego vyhraje u nich a místo toho se vždy ztrapní |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Evilie 41-80
|
Zaslal: so listopad 21, 2009 11:36 am Předmět: |
|
|
protože potom tedy nechápu, kdyžse přihlásí někdo za učelem podstaty a to aby si nechal pomoct, aby pak ještě Zdeňkovi nakazoval co mu má a nemá říkat nebo dělat |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
EvulinkaH 321-600
|
Zaslal: so listopad 21, 2009 1:31 pm Předmět: |
|
|
Taky sleduji, poslední dobou pravidelně a moc se na tento pořad těším. Zdeňkova přirovnání jsou velmi vtipné a originální, jeho slovník mě neuráží. Jen se divím, že si ho někdo pozve, aby mu pomohl zlepšit návštěvnost a úroveń uvařených jídel a pak se diví, že mu řekne, kolik toho dělá špatně a chce po kuchařích a personálu, aby plnili svoje povinnosti a snaží se jim tam odstranit nedosttky, které třeba v "provozní slepotě" nevnímají jako špatné. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Morganna ***moderátorka***
|
Zaslal: so listopad 21, 2009 1:51 pm Předmět: |
|
|
Ja proti tomu poradu nic nemam - urcite to pomaha aspon castecne zlepsit kvalitu nasich knajp, nicmene clovek, ktery rika za kazdym druhym slovem vole, na me pusobi jak kopac vykopu... _________________ Szła magiczka przez porębę, pogryzły ją żmije. Wszystkie gady wyzdychały i magiczka żyje. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|