Gliss Kur
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 97, 98, 99  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Blueberry
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: ne listopad 29, 2009 11:33 pm    Předmět: glisskur na ridke a lamave Citovat

Ahoj, nezkoušeli jste někdo ten nový glisskur na řídké a lámavé vlasy? je to bílá lahvička s fialovým psaním, mají šampon, kondicioner a tonikum, docela o tom uvažuju. Říkám si, že bych po letech začala používat zase i kondocionér a tohle mě zaujalo, ale radši bych nejdřív znala vaše názory a zkušenosti než do toho zainvestuju. Původně jsem si chtěla koupit schaumu s Q10 měla jsem šampon a ze začátku super, ale ted už nic moc, tak se mi ji nechce znovu kupovat. Mám dost jemné vlasy a kdysi mi vyhovoval ten modrý glisskur na jemné, co jsem tu už o něm psala, tak třeba byl dobrý i tenhle. Díky Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Blueberry
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: út prosinec 08, 2009 7:26 pm    Předmět: Citovat

tak jsem neodolala a sampon i kondicioner si koupila, prave jsem si s nimi umyla vlasky a jeste schnou takze nemuzu rict, ale zatim super, vlasky jsou lehoucke a to i presto ze jsem pouzila kondicioner, no tak snad to vydrzi aspon do rana...a pocit pri myti byl ze samponu skvely-je ciry a uz pri myti byly ty vlasy na dotek proste uzasne, kondicioner, no tam vlastne nevim jaky by mel byt-nepouzila jsem ho vic nez ctyri roky, takze ani nevim jak ho sparvne pouzit-dala jsem ho jen do delek, ale kdyz je to na vypadavani nemel by se dat ke korinkum? co myslite? jo a zprava pro ty co chteji rovne vlasy-ja je teda sice rovne mam ale aspon po umyti jsou trochu zvlnene obvykle, ale ted byly rovne bez toho ze bych je vubec cesala...tak treba by to na nekoho mohlo pusobit i jako uhlazujici sampon...
Ofélie
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: ne prosinec 27, 2009 1:05 pm    Předmět: Citovat

Takže tímto příspěvkem se s Glisskurem loučím. Došla jsem k názoru, že co měl opravit, to opravil a dál ho už není třeba. Teď před Vánocema mi došel šampón a protože jsem se nemohla z dostat do města, umyla jsem si vlasy šampónem, co jsem dostala od kámošky k narozkám. To jsem si říkala, že ho nemůžu použít,je totiž přírodní, že ty silikony potřebuju nebo se mi vlasy roztřepí a ulámou. Jaké bylo moje překvapení, když ani po měsíci není žádné lámání ani třepení! A hlavně už chápu, co někteří mysleli tím zjemňováním, protože najednou mám takový objem, že se nestačím divit, kde se ty vlasy vzaly. Jinak ale Glisskur nezavrhuji, bez něj bych měla háro sotva do pasu, protože bych musela střihnout mnohem víc. Krásně mi vlásky opečovával, ale teď už myslím, že jsou dostatečně kvalitní a můžu zkusit přejít na přírodu. Ovšem pokud vlasy řeknou ne, vrátím se k němu zpátky.
Jinak nejlepší výsledky měla u mě ta žlutá řada. Fialový byl na pár umytí super, ale pak jsem začala mít pocit, že mám na hlavě místo vlasů umělinu.
Lalaith
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne prosinec 27, 2009 3:44 pm    Předmět: Citovat

Tak kdyžtak je můžeš střídat, dost lidí to tak dělá - je to pro vlásky dobré, dkyž nesnesou pořád čistou přírodu, i to se může stát... Tak uvidíš časem Wink
Slavuš
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: út prosinec 29, 2009 6:07 pm    Předmět: Citovat

Tak moje jemné vlasy si víc rozumí s chemií. Hlavně s Glisskurem Smile .
Zkoušela jsem:
- Oil Nutritive - spokojenost největší! Šampon a balzám ve spreji nemají chybu. Hlavně ten sprej je mou stálicí už několik let. Je bezvadnej na konečky. Zdá se mi lepší než ten fluid na konečky, protože ten je dokáže i pořádně zmastit (když se to s ním neodhadne). Ale celkově je to fajn řada. Vlasy jsou po ní jako znovuzrozené, voňavé a krásně lesklé.. Ještě mám v plánu vyzkoušet tu klasickou masku.
- Shining Blonde - měla jsem šampon a kondiš, a taky celkem spokojenost - co se týče regenerace a česatelnosti.. Ale měla jsem po něm zlatavé odlesky a to se mi nelíbilo.. Mám raději chladné odlesky.
- Silk Gloss - mám šampon, kondiš a okamžitou masku. Vlásky jemné, rozčesatelné, lesklé. Docela fajn, ale Oil Nutritive je lepší.
- Total Repair 19 fluid pro okamžitou regeneraci - super! Používám místo tužidla, když potřebuju přifouknout objem. Ale aplikace musí být umírněná, jinak to vlasy slepí a zacuchá. Vlastně si ho raději ještě trochu ředím vodou, abych neměla ve vlasech slepence. Ale je to malý zázrak, se kterým dokažete vyrobit vlnky jen pomocí svých rukou Smile .
Slavuš
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: út prosinec 29, 2009 6:19 pm    Předmět: Citovat

A ještě pokračuju:
- Glisskur na barvené vlasy - měla jsem celou sadu, ale nějak mě nepřesvědčila Confused
- Hair active - mám šampon a je docela fajn. Vlásky voňavé a příjemné na dotyk. Ale s leskem moc kouzel nenadělá..
A dříve jsem používala šampon s makadamiových olejem na jemné vlasy a ten byl výborný a krásně voněl. Škoda, že už se nevyrábí Sad .
Blueberry
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: út prosinec 29, 2009 9:06 pm    Předmět: Citovat

Slavuš napsal:
A ještě pokračuju:
- Glisskur na barvené vlasy - měla jsem celou sadu, ale nějak mě nepřesvědčila Confused
- Hair active - mám šampon a je docela fajn. Vlásky voňavé a příjemné na dotyk. Ale s leskem moc kouzel nenadělá..
A dříve jsem používala šampon s makadamiových olejem na jemné vlasy a ten byl výborný a krásně voněl. Škoda, že už se nevyrábí Sad .

ahoj! ten na objem jsem mivala taky a byl super, škoda že už ho nedělají...
a tobě vážně na jemné vlasy vyhovoval oil nutritive? mám taky jemné a bála bych se že zatíží...asi před rokem dvěma jsem měla ten total repair s 1/3 kúry a děs....strašně zatěžoval, teď mám taky hairactive šampón i kondiš...objem je docela dobrý ale lesk taky žádný...
Lalaith
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út prosinec 29, 2009 9:50 pm    Předmět: Citovat

Já mám Oil Nutritive akorát masku, ale je dost dobrá, jsem s ní spokojená. A on je z téhle řady i nějaký sprej? Jsem si nikdy nevšimla, něco takového sháním teď na zimu na konečky... Nevíte, jestli má Gliss Kur různé spreje na vlasy - jako vyživující? Určitě to tady někde je, ale nemám na to to přečíst celé...
Slavuš
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: út prosinec 29, 2009 10:10 pm    Předmět: Citovat

Lalaith : Tím sprejem jsem myslela ten bezoplachový Regenerační express balzám pro delší vlasy se sklonem k třepení (fuj, to je dlouhý Smile ). Už se tu o něm několikrát psalo. Je z řady Oil Nutritive. A i když je to teda silikonová bomba, konečkům se to moc líbí Razz .
Blueberry : Taky se divím, že mi vyhovuje. A to mám opravdu jemné a ne zrovna husté vlasy. Pravda je, že ho prostřídávám s jinýma šamponama. Ale např. na dovče jsem ho používala pořád a vlasy vypadaly pěkně a měly lesk jako blesk. Moře a slunce jim neublížilo Cool .
pop.art
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: út prosinec 29, 2009 10:27 pm    Předmět: Citovat

Gliss kur pochvala:) zatím mi nikdy neublížil... Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 97, 98, 99  Další

Přejdi na: