|
✿
|
Autor |
Zpráva |
weronica.highs >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so prosinec 26, 2009 11:46 pm Předmět: |
|
|
Nicole napsal: | Dostala jsem jen 3 dárky. 2 CD a knihu. Všechno jsem si vybrala sama. No, letos to ani moc vánoce nebyly. Po všech stránkách. |
Já mám stejn teď, večer 26.12 už skoro brzy ráno 27.12 pocit, že je vždycky humbuk 2 měsíce dopředu a pak dva dny a je po všem, Zbyde jen ozdobený stromeček a cukroví. Ale kde je to napětí. Já nevim, jsou to určitě krásné svátky, ale hrozně pomíjivé. Ale jinak, mám vánoce moc ráda. Ale letos jsem si je ani nijak neužila. Fakt utekly tak rychle, že jsem se ani enstačila podruhé nadechnout. A zase rok čekání přede mnou. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
pop.art 321-600
|
Zaslal: ne prosinec 27, 2009 9:13 am Předmět: |
|
|
V poslední době se kouzlo Vánoc úplně vytratilo... už nejsou vzácné, kouzelné... V tescu byly nazdobené stromečky k prodeji již v říjnu a cukroví, pomačkané ozdoby a čokoládové kolekce se budou vyprodávat do konce února....chjo.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
*Hanča >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne prosinec 27, 2009 9:16 am Předmět: |
|
|
zas na druhou stranu... každý z nás se může dostat do situace, že se mu to tesco bude hodit... právě proto to neodsuzuju... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
weronica.highs >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne prosinec 27, 2009 10:34 am Předmět: |
|
|
To je určitě pravda, ale stejně. O tomhle prostě ty Vánoce dřív vůbec nebyly. Ale tak, musíme už to tak asi brát no |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Ofélie 81-160
|
Zaslal: ne prosinec 27, 2009 12:51 pm Předmět: |
|
|
Já jsem si hlavní dárek letos nadělila sama, koupila jsem si druhého koně Štědrý den jsem prospala, byla jsem k smrti unavená a vzbudila jsem se až ve čtyři. Jinak jsem pod stromečkem našla chechtající čarodějnici, růžový ručník a růžový svetr s příčnými pruhy, na moji postavičku nepoužitelný. Takže zas nic jako vždy. Já jsem se letos před Vánoci nedostala do města, takže jsem dala jen jeden vlastnoručně vyrobený dárek mamce.
V některém vlákně jsem jednou psala o kuchařské a cukrářské tradici v naší rodině a taky o tom, že já nic z toho neumím. No pak mě najednou napadlo, že se to o mě traduje už od malička a vpomněla jsem si, jak jsem jako malá sesypala dohromady dvě suroviny co k sobě nepatřily a byla jsem za to seřvaná. Od té doby se o mě každému vykládalo, jaké jsem kopyto a já se začla bát i donést něco ze skladu, že to určitě spletu. Tož tak vznikají mindráky. A jak se překonávají? To se tajně vypůjčí tlustá kniha s rodinnými recepty, ségřiny cukrářské učebnice a stejně tajně se doma zkouší a zkouší a mlsá a mlsá.....no prostě já umím dělat cukroví!!! Napekla jsem dvě krabice od kuřat naplněné vánočním cukrovím a zákusky. A ono to bylo i k jídlu . Tak vzhledově i chuťově jsem to trefila, vždyť to máme doma furt, ale ta výroba byla děsně zajímavá. Ale kdybyste viděli, jak se na to tvářila mamka
Ještě teď to rozkecává po všech příbuzných, jaká su najednou cukrářka.
Jo a největší sranda je, že jsem přes Vánoce poprvé po letech místo přibírání pořádně zhubla |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
LadyMarian 161-320
|
Zaslal: ne prosinec 27, 2009 1:34 pm Předmět: |
|
|
Nicole napsal: | Dostala jsem jen 3 dárky. 2 CD a knihu. Všechno jsem si vybrala sama. No, letos to ani moc vánoce nebyly. Po všech stránkách. |
Pod poslední dvě věty se klidně můžu podepsat. Jako by nebyly.. Tak příště. _________________ Everything is a choice. Everything we do. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
*MrE >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne prosinec 27, 2009 1:49 pm Předmět: |
|
|
Ofélie napsal: | Já jsem si hlavní dárek letos nadělila sama, koupila jsem si druhého koně |
Oh! I can't think of a better Xmas present than having a new horse
@LadyMarian: I hope you will enjoy Silvestr |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
felcharka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po prosinec 28, 2009 9:35 am Předmět: |
|
|
Tak ja dostala rehtaciho kone, hruzostrasneho mluviciho cokla a hlavne - 10 kraaaaaaasnch latkovych plin. Nebo to dostala Knedla? No to je fuk, radost mam.
Jo a jeste sem dostala takovou tu sadu, jak se tam otiskuje ruka nebo noha ditka. Mam teda v planu otisknout tam jeji zadek, ale okoli pro to moc pochopeni nema. Ale stejne to bude po mym, uz se tesim, az to budu jednou ukazovat Knedlinym napadnikum _________________ |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
speedy.gonzales391 >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po prosinec 28, 2009 9:42 am Předmět: |
|
|
felcharka napsal: | Tak ja dostala rehtaciho kone, hruzostrasneho mluviciho cokla a hlavne - 10 kraaaaaaasnch latkovych plin. Nebo to dostala Knedla? No to je fuk, radost mam.
Jo a jeste sem dostala takovou tu sadu, jak se tam otiskuje ruka nebo noha ditka. Mam teda v planu otisknout tam jeji zadek, ale okoli pro to moc pochopeni nema. Ale stejne to bude po mym, uz se tesim, az to budu jednou ukazovat Knedlinym napadnikum |
Dárky pro obě S tím zadkem si mě dostala, zasmál jsem se na celý barák _________________ Jsem jak?? jsem a komu se to nel?????????????Âb?????????????Â, a??..... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Nicole >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po prosinec 28, 2009 3:18 pm Předmět: |
|
|
Ještě se vrátím k té atmosféře vánoc, pro mě to nemá naprosto nic společného s nějakou komercí nebo konzumem. Mně kazí vánoce čistě vliv interní, alébrž trapná parodie na téma rodina
A že jsou vánoce konzumní ? Houby s voctem slavný soude, jsou o velkém slavení a krmení a pití a dávání jako byly už za dob, co se jmenovaly Slunovrat. Prostě mejdan |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|