Black henna Zarga - Halal
Jdi na stránku 1, 2  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Barvy a henna
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=77ac6a801f9fff1c6c7bcb201a7e4a6bZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
JaninkaR
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: st říjen 14, 2009 12:40 pm    Předmět: Black henna Zarga - Halal Citovat

Zdravím všechny,

nemáte někdo zkušenosti s Black hennou Zarga - Halal z internetového obchodu http://dzauharabdallah.webnode.cz? Píše se tam, že je to rozemletá rostlina Lawsonia Alba, a když jsem paní napsala tázavý e-mail, jakto že lawsonia alba barví načerno, odpověděla, že je do směsi ještě přidávána rostlina "Kahluša" Shocked a že je ale směs naprosto přírodní! Nikde na netu jsem se ale o týhle rostlince nic nedozvěděla a jelikož indigo jsem taky nikde neobjevila, ráda bych tuhle hennu vyzkoušela ale bojim bojim, aby mi to na hlavě nenadělalo paseku Evil or Very Mad Nebo aspoň netušíte o co se jedná???
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kalakai
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st říjen 14, 2009 8:27 pm    Předmět: Citovat

koukala jsem na ty stránky a zajímají mě ty oleje.. ale buhvi, co obsahují ?
Titania
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: čt říjen 15, 2009 8:39 am    Předmět: Citovat

Ad oleje: tak třeba ten jasmínovej určitě nebude čistej jasmínovej, ale to je asi jasný (to by ta flaška stála několik desítek tisíc). Ale většinou se dává kapka jasmínovýho do nějakýho rostlinnýho - ovšem záleží na tom, v jaký to bude kvalitě... A ty ostatní by mě taky zajímaly. Sice věci, u kterejch nevidím složení, přes net radši nekupuju - ale tady zase ta cena není tak závratná, takže až doplácám alespoň polovinu olejíků, který se mi doma sešla, tak možná pouvažuju.

A k tý henně - jde o to, jestli vůbec vědí, co prodávaj - já jsem u týhle henny (stejnej název, stejnej obal) našla na zahraničním webu, že by to mělo bejt prostě indigo. A dokonce byla někde fotka černý Zarqy pod mikroskopem (a působilo to fakt indigově, ve srovnání s ostatníma indigovkama). Ale co já vím, třeba se pletou na tom anglickým webu.
kalakai
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt říjen 15, 2009 9:00 am    Předmět: Citovat

tak na oleje jsem se jukla na webu a všechny obsahují parafinum liquide
KačBeth
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: čt říjen 15, 2009 9:00 am    Předmět: Citovat

Titania napsal:
Ad oleje: tak třeba ten jasmínovej určitě nebude čistej jasmínovej, ale to je asi jasný (to by ta flaška stála několik desítek tisíc). Ale většinou se dává kapka jasmínovýho do nějakýho rostlinnýho - ovšem záleží na tom, v jaký to bude kvalitě...

konkrétně stejné balení jasmínového sem koupila v jiném netovém shopu, a je to parafín s nějakou esencí, to je akorát tak na namazání vrzajících dveří ... tak je naprosto v pořádku, že seš nedůvěřivá ...

ta black henna bude určitě indigo ...
KačBeth
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: čt říjen 15, 2009 9:01 am    Předmět: Citovat

kalakai napsal:
tak na oleje jsem se jukla na webu a všechny obsahují parafinum liquide

přesně, byla si rychlejší Wink
Titania
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: čt říjen 15, 2009 9:12 am    Předmět: Citovat

Díky, děvčata, alespoň nebudu v pokušení to zkoušet.
Barbiska1
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: ne listopad 22, 2009 1:30 pm    Předmět: Citovat

Titania napsal:
Ad oleje: tak třeba ten jasmínovej určitě nebude čistej jasmínovej, ale to je asi jasný (to by ta flaška stála několik desítek tisíc). Ale většinou se dává kapka jasmínovýho do nějakýho rostlinnýho - ovšem záleží na tom, v jaký to bude kvalitě... A ty ostatní by mě taky zajímaly. Sice věci, u kterejch nevidím složení, přes net radši nekupuju - ale tady zase ta cena není tak závratná, takže až doplácám alespoň polovinu olejíků, který se mi doma sešla, tak možná pouvažuju.

A k tý henně - jde o to, jestli vůbec vědí, co prodávaj - já jsem u týhle henny (stejnej název, stejnej obal) našla na zahraničním webu, že by to mělo bejt prostě indigo. A dokonce byla někde fotka černý Zarqy pod mikroskopem (a působilo to fakt indigově, ve srovnání s ostatníma indigovkama). Ale co já vím, třeba se pletou na tom anglickým webu.

K tý kahluše-můj dost zcestovalý známý říkal,že v těch východních zemích tak někdy říkají indigu(kahluša nebo taky azrakša). Co se olejů týká,jasmínový používám už dlouho-i když od jiné firmy- a nemohu si ho vynachválit.Jasně že to není 100% jasmínivý olej-nekupujete si přece nějaký olejový parfém.Ale na vlásky je fakt dobrej! Very Happy
Misch
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: ne listopad 22, 2009 2:32 pm    Předmět: Re: Black henna Zarga - Halal Citovat

JaninkaR napsal:
Zdravím všechny,

nemáte někdo zkušenosti s Black hennou Zarga - Halal z internetového obchodu http://dzauharabdallah.webnode.cz? Píše se tam, že je to rozemletá rostlina Lawsonia Alba, a když jsem paní napsala tázavý e-mail, jakto že lawsonia alba barví načerno, odpověděla, že je do směsi ještě přidávána rostlina "Kahluša" Shocked a že je ale směs naprosto přírodní! Nikde na netu jsem se ale o týhle rostlince nic nedozvěděla a jelikož indigo jsem taky nikde neobjevila, ráda bych tuhle hennu vyzkoušela ale bojim bojim, aby mi to na hlavě nenadělalo paseku Evil or Very Mad Nebo aspoň netušíte o co se jedná???

Ahoj, já ji měla doma, kupovala jsem ji na www.vitamina.cz a zkoušela jsem i červenou Zarqu a neviděla jsem v nich rozdíl, ta černá černě nebarvila, pořád jsem to měla do červena. Přesto by to mohlo být indigo - ty dva prášky se docela lišily, nevím, jak vypadá sušené indigo, ale henně, tak jak ji znám, se to moc nepodobalo. Vždycky, když jsem si tuhle značku dala na hlavu, měla jsem špatný pocit, protože jsem nevěděla, jestli mi nemůže nějak uškodit, když je tak levná. Určitě je plná hnojiv apod.
EvulinkaH
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: út prosinec 29, 2009 5:53 pm    Předmět: Re: Black henna Zarga - Halal Citovat

Misch napsal:
JaninkaR napsal:
Zdravím všechny,

Ahoj, já ji měla doma, kupovala jsem ji na www.vitamina.cz a zkoušela jsem i červenou Zarqu a neviděla jsem v nich rozdíl, ta černá černě nebarvila, pořád jsem to měla do červena. Přesto by to mohlo být indigo - ty dva prášky se docela lišily, nevím, jak vypadá sušené indigo, ale henně, tak jak ji znám, se to moc nepodobalo. Vždycky, když jsem si tuhle značku dala na hlavu, měla jsem špatný pocit, protože jsem nevěděla, jestli mi nemůže nějak uškodit, když je tak levná. Určitě je plná hnojiv apod.

A jaké jsi měla po ní vlasy? Barevně i co se týká objemu a kvality? Mně taky dost láká si ji objednat.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku 1, 2  Další

Přejdi na: