Gliss Kur
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 56, 57, 58 ... 97, 98, 99  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=09db729dea8292ce8a39377d62bf6459Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lalaith
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po leden 04, 2010 3:19 pm    Předmět: Citovat

Tak jsem už koupila sprej na konečky - ne přímo ten, o kterém mluvíte, ten měli vybraný.... ale růžový pro suché a namáhané vlasy se sklonem k třepení a lámání... koukala jsem ještě po tom oranžovým, ale strašně výrazně "voněl"... tak jsem vzala ten růžový..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
VeverkaTerezka
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: po leden 04, 2010 6:03 pm    Předmět: Citovat

Ten měla kamarádka a moc si ho pochvalovala .. Very Happy
Lalaith
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po leden 04, 2010 7:51 pm    Předmět: Citovat

Tak už jsem ho vyzkoušela Very Happy a krásně voní, jen mám problém ho stříknou tam, akm potřebuju, ale to se časem vychytá... krásně voní, ten oranžový, no to byla hrůza... Confused a dělají se mi po něm lokýnky, takový ty prstýnky Very Happy to často nemívám, občas když zmoknu a ani ne vždycky Very Happy Very Happy
barthezka
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: po leden 04, 2010 10:22 pm    Předmět: Citovat

Lalaith napsal:
Tak jsem už koupila sprej na konečky - ne přímo ten, o kterém mluvíte, ten měli vybraný.... ale růžový pro suché a namáhané vlasy se sklonem k třepení a lámání... koukala jsem ještě po tom oranžovým, ale strašně výrazně "voněl"... tak jsem vzala ten růžový..

a který růžový to je? Světlý nebo tmavý? Už mi dochází ten žlutý, tak asi zkusím jiný a tys mě nalákala Smile
http://www.glisskur.at/index.php?id=115
ten spíše vpravo nebo spíše vlevo?
Lalaith
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út leden 05, 2010 8:01 am    Předmět: Citovat

Je to ten tmavý, čili spíše vpravo Smile Ten růžový vlevo je na lesk a je to takový ten "duhový", ten jsem nechtěla... Kdybys chtěla napsat složení nebo takové ty plky, co na tom píšou - jak je to úžasný a tak, tak klidně Wink a faktpěkně voní, narozdíl od těch ostatních Confused
barthezka
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: út leden 05, 2010 10:08 am    Předmět: Citovat

Mně teda voní i ten žlutý, ale to pak zkusím očmuchat v drogérce, i když to asi moc dobře nejde, aniž bych s tím stříkla Smile

Jenom orientačně mě to složení zajímá, protože žlutý sprej má na začátku hned 3 různý silikony, tak jestli to není o kapičku lepší Smile
Lalaith
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út leden 05, 2010 10:14 am    Předmět: Citovat

Já čuchala k šamponům stejné řady s tím, že to musí být stejné a ty oranžový mi nevoněly...
složení: aqua, Cyclomethicone, Phenyl trimethicone, Dimethyconol, Palyquaternium-16, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Lactic acid, Panthenol, Sodium Benzoate, Polysilicone-15, Cetrimonium chloride, Parfum, Laurdimoniuim hydroxypropyl hydrolyzed wheat protein, Hydrolyzed wheat protein, Rosa Canina seed extract, hydrolyzed keratin, Phonexyethanol, Buthylphenyl Methylpropional, Alpha-isomethyl ionone, Hexyl cinnamal
čili silikonová bomba Cool ale konečkům to snad vadit nebude, mám pocit že si zasloužej trochu chemie (ty moje určitě...)
barthezka
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: út leden 05, 2010 10:23 am    Předmět: Citovat

ty bláho, tady je těch silikonů skoro dvakrát tolik Very Happy ale tak co, pokud to nedráždí, tak si myslim že je to v pohodě Smile
Lalaith
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út leden 05, 2010 10:25 am    Předmět: Citovat

Na pokožku hlavy to cákat nebudu... jen do konečků... Já to radši nečetla, až teď... ale co, hlavně aby zmizely bílé tečky a trochu se omezilo třepení... oleje nefungujou, tak co už jinýho? Sad Embarassed
Xandy
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: út leden 05, 2010 12:48 pm    Předmět: Citovat

ja ted dodelavam ten svetle ruzovy duhovy. Predtim jsem mela ten oranzovy (19 slozek myslim?) a ten mi prisel daleko lepsi. Hlavne mi krasne vonel. Tenhle ruzovy mi prijde, ze voni jako ty detske pripravky, coz neni spatne, ale citit to ze sebe nemusim Laughing Zkousela jsem u segry i ten tmave ruzovy, tak ted premyslim o nem. Prisel mi dobry a hezky vonel. Tak vaham, jestli znova oranzovy nebo tmave ruzovy Twisted Evil
Lalaith: ja po zkusenostech s timto sprejem uz oleje vubec nepouzivam. Zjistila jsem, ze namaji ani zdaleka takovy efekt jako tyhle spreje Smile Hlavne se mi moje vlaso-propravkova vybava ztencila. Mam sampon, kondis a tento sprej.....po dlouhe dobe konecne nalezeno to prave orechove a financne ne tak narocne Very Happy
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 56, 57, 58 ... 97, 98, 99  Další

Přejdi na: