|
|
✿
|
| Autor |
Zpráva |
Lalaith >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po leden 04, 2010 3:19 pm Předmět: |
|
|
| Tak jsem už koupila sprej na konečky - ne přímo ten, o kterém mluvíte, ten měli vybraný.... ale růžový pro suché a namáhané vlasy se sklonem k třepení a lámání... koukala jsem ještě po tom oranžovým, ale strašně výrazně "voněl"... tak jsem vzala ten růžový.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
VeverkaTerezka 41-80

|
Zaslal: po leden 04, 2010 6:03 pm Předmět: |
|
|
Ten měla kamarádka a moc si ho pochvalovala ..  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Lalaith >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po leden 04, 2010 7:51 pm Předmět: |
|
|
Tak už jsem ho vyzkoušela a krásně voní, jen mám problém ho stříknou tam, akm potřebuju, ale to se časem vychytá... krásně voní, ten oranžový, no to byla hrůza... a dělají se mi po něm lokýnky, takový ty prstýnky to často nemívám, občas když zmoknu a ani ne vždycky  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
barthezka ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: po leden 04, 2010 10:22 pm Předmět: |
|
|
| Lalaith napsal: | | Tak jsem už koupila sprej na konečky - ne přímo ten, o kterém mluvíte, ten měli vybraný.... ale růžový pro suché a namáhané vlasy se sklonem k třepení a lámání... koukala jsem ještě po tom oranžovým, ale strašně výrazně "voněl"... tak jsem vzala ten růžový.. |
a který růžový to je? Světlý nebo tmavý? Už mi dochází ten žlutý, tak asi zkusím jiný a tys mě nalákala
http://www.glisskur.at/index.php?id=115
ten spíše vpravo nebo spíše vlevo? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Lalaith >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út leden 05, 2010 8:01 am Předmět: |
|
|
Je to ten tmavý, čili spíše vpravo Ten růžový vlevo je na lesk a je to takový ten "duhový", ten jsem nechtěla... Kdybys chtěla napsat složení nebo takové ty plky, co na tom píšou - jak je to úžasný a tak, tak klidně a faktpěkně voní, narozdíl od těch ostatních  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|

|
Zaslal: út leden 05, 2010 10:08 am Předmět: |
|
|
Mně teda voní i ten žlutý, ale to pak zkusím očmuchat v drogérce, i když to asi moc dobře nejde, aniž bych s tím stříkla
Jenom orientačně mě to složení zajímá, protože žlutý sprej má na začátku hned 3 různý silikony, tak jestli to není o kapičku lepší  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Lalaith >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út leden 05, 2010 10:14 am Předmět: |
|
|
Já čuchala k šamponům stejné řady s tím, že to musí být stejné a ty oranžový mi nevoněly...
složení: aqua, Cyclomethicone, Phenyl trimethicone, Dimethyconol, Palyquaternium-16, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Lactic acid, Panthenol, Sodium Benzoate, Polysilicone-15, Cetrimonium chloride, Parfum, Laurdimoniuim hydroxypropyl hydrolyzed wheat protein, Hydrolyzed wheat protein, Rosa Canina seed extract, hydrolyzed keratin, Phonexyethanol, Buthylphenyl Methylpropional, Alpha-isomethyl ionone, Hexyl cinnamal
čili silikonová bomba ale konečkům to snad vadit nebude, mám pocit že si zasloužej trochu chemie (ty moje určitě...) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|

|
Zaslal: út leden 05, 2010 10:23 am Předmět: |
|
|
ty bláho, tady je těch silikonů skoro dvakrát tolik ale tak co, pokud to nedráždí, tak si myslim že je to v pohodě  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Lalaith >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út leden 05, 2010 10:25 am Předmět: |
|
|
Na pokožku hlavy to cákat nebudu... jen do konečků... Já to radši nečetla, až teď... ale co, hlavně aby zmizely bílé tečky a trochu se omezilo třepení... oleje nefungujou, tak co už jinýho?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Xandy 321-600

|
Zaslal: út leden 05, 2010 12:48 pm Předmět: |
|
|
ja ted dodelavam ten svetle ruzovy duhovy. Predtim jsem mela ten oranzovy (19 slozek myslim?) a ten mi prisel daleko lepsi. Hlavne mi krasne vonel. Tenhle ruzovy mi prijde, ze voni jako ty detske pripravky, coz neni spatne, ale citit to ze sebe nemusim Zkousela jsem u segry i ten tmave ruzovy, tak ted premyslim o nem. Prisel mi dobry a hezky vonel. Tak vaham, jestli znova oranzovy nebo tmave ruzovy
Lalaith: ja po zkusenostech s timto sprejem uz oleje vubec nepouzivam. Zjistila jsem, ze namaji ani zdaleka takovy efekt jako tyhle spreje Hlavne se mi moje vlaso-propravkova vybava ztencila. Mam sampon, kondis a tento sprej.....po dlouhe dobe konecne nalezeno to prave orechove a financne ne tak narocne  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|