|
|
✿
|
| Autor |
Zpráva |
janullla 161-320

|
Zaslal: st leden 06, 2010 3:39 pm Předmět: |
|
|
| Lalaith napsal: | Já taky stříkám na suchý i na mokrý... je to v pohodě, krásně se to vsákne, nebo to uschne  |
tiez pouzivam ten oranzovy, po umyti ho nastriekam na mokre vlasy iba do tretiny vlasov. pravidelne ho pouzivam pred kazdym cesanim suchych vlasov. tento sprej si kupujem asi rok a pol a som s nim moc spokojna, vlasy su po nom krasne, hebke na dotyk, vyzivene a super sa rozcesavaju. fakt doporucujem, je skvely. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
janullla 161-320

|
Zaslal: st leden 06, 2010 3:44 pm Předmět: |
|
|
| Chatny napsal: | Dávám kdykoliv si vzpomenu, hlavně před česáním, ale lepší mi přijde zasucha. Slepování jsem si nevšimla u Gliss Kuru, to u Elsévu jo, se mi lepí ruce k sobě vždycky  |
presne tak ako pises. tiez si myslim, ze je lepsie ho nastriekat na suche vlasy, ( ja ho tiez pouzivam po kazdom umyti vlasov). ma to lepsi ucinok.
vlasy vobec neslepuje a nezatazuje. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Lalaith >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st leden 06, 2010 3:50 pm Předmět: |
|
|
Elséve je taky o něco levnější... tak proto to dělá, si myslim... Gliss kur je ale výbornej, ne suchý, na morký vlasy, neslepí, vstřebá se, voní (mám tmavě růžový, oranžový mi nevoní ) Doporučuju!!! jsem ráda, že jsem ho objevila... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
janullla 161-320

|
Zaslal: st leden 06, 2010 3:55 pm Předmět: |
|
|
| na etikete toho spreju je napisane, ze sa moze pouzivat aj na suche vlasy, takze nevidim v tom problem. kazdemu aj tak vyhovuje nieco ine. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Sim ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: st leden 06, 2010 4:03 pm Předmět: |
|
|
Holky, vy jste zlaté, děkuju. Teď jen bude problém si vybrat jestli růžový nebo oranžový...hmm. Těším se na něj, je to přesně to, co teď potřebuju  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
janullla 161-320

|
Zaslal: st leden 06, 2010 4:06 pm Předmět: |
|
|
| Sim napsal: | Holky, vy jste zlaté, děkuju. Teď jen bude problém si vybrat jestli růžový nebo oranžový...hmm. Těším se na něj, je to přesně to, co teď potřebuju  |
sim, mne vyhovuje ten oranzovy, ma vsak taku sladku vonu, takze neviem ci ti nebude vadit ta vona. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Sim ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: st leden 06, 2010 4:22 pm Předmět: |
|
|
| janullla napsal: | | sim, mne vyhovuje ten oranzovy, ma vsak taku sladku vonu, takze neviem ci ti nebude vadit ta vona. |
Janul, my máme doma ten šampon a voní to krásně. Mám ráda Gliss kurové vůně. Tak zkusím oranžový a když bude vyhovovat, zkusím i růžový, beztak už ty spreje budu potřebovat už navždy, na ty moje cuchaniny  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Sim ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: čt leden 07, 2010 8:34 pm Předmět: |
|
|
Ten oranžový balzám ve spreji je SUPER Zaúkolovala jsem mamku, že mi ho prostě musí koupit a po umytí nastříkala trošku na vlhké vlasy a pak při rozčesávání ještě i na suché a zatím mi moc vyhovuje! Akorát po něm zůstaly kluzké kachličky v koupelně, asi jsem stříkala i vedle  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
vesper 161-320

|
Zaslal: čt leden 07, 2010 9:14 pm Předmět: |
|
|
| Sim napsal: | ... Akorát po něm zůstaly kluzké kachličky v koupelně, asi jsem stříkala i vedle  |
a pristi prispevek bude - gliss kur je na nic, uklouzla jsem na kachlickach, zlomila si nohu a uz ho nechci ani videt
jinak citim se silne navnazena, az se mi ztenci krecci zasoby asi do nej pujdu, ten oranzovy vypada dobre a jestli voni sladce tak tim lip  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
janullla 161-320

|
Zaslal: čt leden 07, 2010 9:27 pm Předmět: |
|
|
| Sim napsal: | Ten oranžový balzám ve spreji je SUPER Zaúkolovala jsem mamku, že mi ho prostě musí koupit a po umytí nastříkala trošku na vlhké vlasy a pak při rozčesávání ještě i na suché a zatím mi moc vyhovuje! Akorát po něm zůstaly kluzké kachličky v koupelně, asi jsem stříkala i vedle  |
prvykrat som to tiez nastriekala vedla,a veru smykala som ako na klzisku. zvykla som si preto pouzivat ten sprej nad vanou  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|