Gliss Kur
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 58, 59, 60 ... 97, 98, 99  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
janullla
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: st leden 06, 2010 3:39 pm    Předmět: Citovat

Lalaith napsal:
Já taky stříkám na suchý i na mokrý... je to v pohodě, krásně se to vsákne, nebo to uschne Wink

tiez pouzivam ten oranzovy, po umyti ho nastriekam na mokre vlasy iba do tretiny vlasov. pravidelne ho pouzivam pred kazdym cesanim suchych vlasov. tento sprej si kupujem asi rok a pol a som s nim moc spokojna, vlasy su po nom krasne, hebke na dotyk, vyzivene a super sa rozcesavaju. fakt doporucujem, je skvely.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
janullla
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: st leden 06, 2010 3:44 pm    Předmět: Citovat

Chatny napsal:
Dávám kdykoliv si vzpomenu, hlavně před česáním, ale lepší mi přijde zasucha. Slepování jsem si nevšimla u Gliss Kuru, to u Elsévu jo, se mi lepí ruce k sobě vždycky Rolling Eyes

presne tak ako pises. tiez si myslim, ze je lepsie ho nastriekat na suche vlasy, ( ja ho tiez pouzivam po kazdom umyti vlasov). ma to lepsi ucinok.
vlasy vobec neslepuje a nezatazuje.
Lalaith
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st leden 06, 2010 3:50 pm    Předmět: Citovat

Elséve je taky o něco levnější... tak proto to dělá, si myslim... Gliss kur je ale výbornej, ne suchý, na morký vlasy, neslepí, vstřebá se, voní (mám tmavě růžový, oranžový mi nevoní Sad ) Doporučuju!!! jsem ráda, že jsem ho objevila...
janullla
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: st leden 06, 2010 3:55 pm    Předmět: Citovat

na etikete toho spreju je napisane, ze sa moze pouzivat aj na suche vlasy, takze nevidim v tom problem. kazdemu aj tak vyhovuje nieco ine.
Sim
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: st leden 06, 2010 4:03 pm    Předmět: Citovat

Holky, vy jste zlaté, děkuju. Teď jen bude problém si vybrat jestli růžový nebo oranžový...hmm. Těším se na něj, je to přesně to, co teď potřebuju Cool
janullla
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: st leden 06, 2010 4:06 pm    Předmět: Citovat

Sim napsal:
Holky, vy jste zlaté, děkuju. Teď jen bude problém si vybrat jestli růžový nebo oranžový...hmm. Těším se na něj, je to přesně to, co teď potřebuju Cool

sim, mne vyhovuje ten oranzovy, ma vsak taku sladku vonu, takze neviem ci ti nebude vadit ta vona.
Sim
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: st leden 06, 2010 4:22 pm    Předmět: Citovat

janullla napsal:
sim, mne vyhovuje ten oranzovy, ma vsak taku sladku vonu, takze neviem ci ti nebude vadit ta vona.

Janul, my máme doma ten šampon a voní to krásně. Mám ráda Gliss kurové vůně. Tak zkusím oranžový a když bude vyhovovat, zkusím i růžový, beztak už ty spreje budu potřebovat už navždy, na ty moje cuchaniny Very Happy
Sim
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: čt leden 07, 2010 8:34 pm    Předmět: Citovat

Ten oranžový balzám ve spreji je SUPER Shocked Zaúkolovala jsem mamku, že mi ho prostě musí koupit a po umytí nastříkala trošku na vlhké vlasy a pak při rozčesávání ještě i na suché a zatím mi moc vyhovuje! Akorát po něm zůstaly kluzké kachličky v koupelně, asi jsem stříkala i vedle Very Happy
vesper
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: čt leden 07, 2010 9:14 pm    Předmět: Citovat

Sim napsal:
... Akorát po něm zůstaly kluzké kachličky v koupelně, asi jsem stříkala i vedle Very Happy

a pristi prispevek bude - gliss kur je na nic, uklouzla jsem na kachlickach, zlomila si nohu a uz ho nechci ani videt Very Happy

jinak citim se silne navnazena, az se mi ztenci krecci zasoby Embarassed asi do nej pujdu, ten oranzovy vypada dobre a jestli voni sladce tak tim lip Smile
janullla
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: čt leden 07, 2010 9:27 pm    Předmět: Citovat

Sim napsal:
Ten oranžový balzám ve spreji je SUPER Shocked Zaúkolovala jsem mamku, že mi ho prostě musí koupit a po umytí nastříkala trošku na vlhké vlasy a pak při rozčesávání ještě i na suché a zatím mi moc vyhovuje! Akorát po něm zůstaly kluzké kachličky v koupelně, asi jsem stříkala i vedle Very Happy

Very Happy prvykrat som to tiez nastriekala vedla,a veru smykala som ako na klzisku. zvykla som si preto pouzivat ten sprej nad vanou Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 58, 59, 60 ... 97, 98, 99  Další

Přejdi na: