|
✿
|
Do jaké minulosti vás to táhne? |
Gotika |
|
22% |
[ 22 ] |
Renesance |
|
15% |
[ 15 ] |
Secese |
|
2% |
[ 2 ] |
Kelti, staroslované atd. |
|
32% |
[ 32 ] |
Indiáni a euro-indiáni |
|
3% |
[ 3 ] |
Někam jinam |
|
18% |
[ 18 ] |
Minulost..? Já volím Cyberpunk! |
|
3% |
[ 3 ] |
Baroko |
|
4% |
[ 4 ] |
|
Celkem hlasů : 99 |
|
Autor |
Zpráva |
Aha Admin ADMIN
|
Zaslal: ne listopad 05, 2006 4:04 pm Předmět: Výlety do historie? |
|
|
Ahoj všichni,
pár z vás jste to tu zmínili veřejně, na některé z vás to vím neveřejně,že čas od času podnikáte různé "výlety do minulosti" formou hry či rekonstrukce některého dějinného období.... Ono to k vám tak nějak sedne, dlouhé vlasy jsou do velké míry odrazem stylů dob minulých. Prozraďte to tu na sebe Do jakého časového období cestujete, sami či s partou spřízněnců? Máme zde kelty, lidi z gotiky... přiznejte se A rovnou třeba i napište, co v tom ohledu podnikáte..
Já osobně cestuju svojí prací spíš do budoucnosti, ale z minula mne nejvíc uhranuje asi ta gotika a možná ještě spíš renesance
Pěkný deštivý den
váš a.
Naposledy upravil Aha Admin dne pá leden 11, 2008 8:49 pm, celkově upraveno 2 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
hapers2 161-320
|
Zaslal: po listopad 06, 2006 3:53 pm Předmět: |
|
|
Ahoj všem, tak já jsem hlasovala pro renesanci - jak už jsem už jednou písala. Ráda si na ní hraji - je to takové hezké utíkání od "všedních" starostí ale jinak musím říct, že se mi taky moc a moc líbí gotika - přijde mi taková .... asi víc in natura |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Clondyk >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po listopad 06, 2006 4:52 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, hlasuji pro Kelty - mám za sebou organizaci 4 táborů pro děti s tématikou Keltů rád si na to "hraji" i mimo tábory, vyzkoušeli jsem si postavit zemnici, vléci obromný menhyr pomocí klád a tak podobně... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Aha Admin ADMIN
|
Zaslal: po listopad 06, 2006 5:01 pm Předmět: |
|
|
Clondyk napsal: | Ahoj, hlasuji pro Kelty - mám za sebou organizaci 4 táborů pro děti s tématikou Keltů rád si na to "hraji" i mimo tábory, vyzkoušeli jsem si postavit zemnici, vléci obromný menhyr pomocí klád a tak podobně... |
Tak Clondyku jeste klikni na prislusny odkaz v hlasovatku nahore |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Anonymní
|
Zaslal: po listopad 06, 2006 6:55 pm Předmět: |
|
|
Hlasoval jsem před tím, než jsem napsal první příspěvek na toto téma.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Clondyk >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po listopad 06, 2006 6:57 pm Předmět: |
|
|
Zrada!!!! já nebyl přihlášený..... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Nika >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po listopad 06, 2006 7:43 pm Předmět: Co tak nějakou pozvánečku pro Niku? :-)) |
|
|
Hezký a poklidný den Vám všem,
já hlasovala pro renesanci, ale v podstatě se musím přiznat, že s takovými výlety do historie moc zkušeností nemám,... (Teda jednou jsem myslím stavěla nějakou chýš z vepřovic, ...) Docela by mě to lákalo si vyzkoušet nějaká stará řemesla nebo tak něco,....
Pořádáte nějaké akce i veřejné? (jedno, jestli keltské, gotické, indiánské či mimozemské, ... Nechcete sem případně občas přidat nějakou pozvánku?
Mějte se krásně, ať už pocházíte z jakékoliv minulé či budoucí éry:-) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kopretina >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út listopad 07, 2006 12:20 pm Předmět: |
|
|
Já hlasuju pro Kelty Moc se mi líbí jejich kultura,zvyky, magické obřady....Každoročně jezdím na keltský svátek Beltine na stejnojmenný hudební a kulturní festival, protože se mi moc líbí keltská hudba |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Daniela >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne listopad 12, 2006 9:31 pm Předmět: |
|
|
A proč jste přeskočili baroko ? To je zase moje parketa. Ale všechny ostatní období jsou super...
Odkaz na tyto stránky http://www.livinghistory.cz/modules.php?name=News&new_topic=2 by zde byl asi nošením dříví do lesa, že?
Omlouvám se, nevím, jak ten odkaz elegantně vložit. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Aha Admin ADMIN
|
Zaslal: ne listopad 12, 2006 11:06 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Danielo, barokní hudba mě dokáže dostat vždy a všude Baroko bylo neprávem opominuto, najdeš jí teď už v odkazech. Jen jsem zatím neslyšel o nikom, kdo by baroko realizoval třeba právě formou living history... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|