|
✿
|
Autor |
Zpráva |
pimpa >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne leden 17, 2010 7:00 pm Předmět: |
|
|
Já jsem nejvíc utratila za nůžky v kadeřnických potřebách. Stály 800. A nedávno jsem myslela, že mě trefí šlak, když jsem zpozorovala manžela, jak si s nimi stříhá nehty! Prý si myslel, že tak malé a divné na nic jiného nemůžou být!!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Morganna ***moderátorka***
|
Zaslal: ne leden 17, 2010 7:22 pm Předmět: |
|
|
pimpa napsal: | Já jsem nejvíc utratila za nůžky v kadeřnických potřebách. Stály 800. A nedávno jsem myslela, že mě trefí šlak, když jsem zpozorovala manžela, jak si s nimi stříhá nehty! Prý si myslel, že tak malé a divné na nic jiného nemůžou být!!! |
_________________ Szła magiczka przez porębę, pogryzły ją żmije. Wszystkie gady wyzdychały i magiczka żyje. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
barthezka ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: ne leden 17, 2010 7:57 pm Předmět: |
|
|
pimpa: no to bych ho asi uškrtila...hotový mžitky před očima když si to představím |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Adluska >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne leden 17, 2010 10:24 pm Předmět: |
|
|
Pimpo...tak to je rofl..... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Aimirin 161-320
|
Zaslal: ne leden 17, 2010 10:52 pm Předmět: |
|
|
Pimpa: Ještě řekni, že na nohou Já už před chlapama raději svoje blbinky schovávám
Barthetka - je to šampon od Leonor Greyl...naštětí ostatní šampony už mají normální ceny, tenhle je právě brán jako "luxusnější" Kosmetika je to výborná, lepší než celá Kerastase, moc doporučuji |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
pimpa >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po leden 18, 2010 10:05 pm Předmět: |
|
|
Aimirin napsal: | Pimpa: Ještě řekni, že na nohou Já už před chlapama raději svoje blbinky schovávám
Barthetka - je to šampon od Leonor Greyl...naštětí ostatní šampony už mají normální ceny, tenhle je právě brán jako "luxusnější" Kosmetika je to výborná, lepší než celá Kerastase, moc doporučuji |
Bylo to na rukou, ale jak ho znám, k nohám by přešel za chvíli, kdybych si toho byla nevšimla! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
barthezka ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: po leden 18, 2010 11:19 pm Předmět: |
|
|
Já sice nějak extra drahý věci nekupuju, ale za to jich koupím víc, takže stejně neušetřím nejdražší byl asi kokosák- 190kč (nejen na vlasy, takže ho moc nepočítám) a pak 150kč za šampon Andrew Collinge |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
missy 8-20
|
Zaslal: út leden 19, 2010 11:52 am Předmět: |
|
|
Tak nejvíc jsem asi utratila, když jsem se rozhodla dopřát svým vlasům přírodu. Pořídila jsem si vlasovou masku z bahna z mrtvého moře, stála mě něco kolem tisícikoruny, přesnou částku už nevím. A byla tu hrůza, doslova vyhozené peníze, tak ošklivé, vysušené a krepaté vlasy jsem snad v životě neměla, takže jsem ji použila asi tak třikrát a vzhledem k tomu, že výsledek byl vždy strašný tak putovala ke kamarádce. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
poupátko 161-320
|
Zaslal: út leden 19, 2010 12:46 pm Předmět: |
|
|
Rina napsal: | nerada ale musím sa priznať že som za olejíček na vlasy dala pred týždňom rovných 30€ je ho 150ml a mal by mi vydržať aj rok. v podstate ide o tekutý hodváb (obsahuje prírodný hodváb, pšeničné a sojové proteiny a môže sa používať aj pred žehlením) znelo mi to ako zázrak tak som to riskla. zatial som s ním viac než spokojná lebo na moje vlasy stačí dať do dlane väčšiu kvapku a vyjde to na všetky končeky a tie sú potom hodvábne jemnučke, ohybné, lesklé a lahko rozčesatelné. ale aj tak si myslím že to bolo riadne predražené |
Můžu se zeptat na název nebo nějaký odkaz? Zní to zajímavě. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Nath 321-600
|
Zaslal: út červenec 10, 2012 7:44 pm Předmět: |
|
|
Dnes, když jsem šla kolem Bio prodejny, koupila jsem si tam dva sáčky po 25ml (tedy na jedno umytí) šampon a sérum (něco jako balzám či kondicioner) za 138,- Tedy jedno umytí hlavy. Je to s minerály z mrtvého moře od Magik spa. Teď už mám umyto a můžu vám říct, že i když jsem si celou cestu nadávala, jak utrácím, tak něco tak skvělého jsem za celé ty roky na hlavě neměla! Hlava nádherně provoněná, vlasy konečně perfektně umyté (snad prvně v životě mám pocit krásně umytých vlasů!), zregenerované, prostě nemám slov. Jsem naprosto unešená a těch peněz za jedno umytí nelituji. Vlasy jsou krásně silné a jako bonus nevypadly skoro žádné, a to mi přitom při mytí padají celkem dost. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|