|
✿
|
Autor |
Zpráva |
kkk >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne leden 10, 2010 11:08 am Předmět: |
|
|
chjoooo _________________ Na v??em zl?©m co se stane, hledejte to pozitivn?Â??Â, bude v??m l?Â??Âp |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
rodkora 41-80
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
čečetka_wendeshki >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so leden 30, 2010 8:17 pm Předmět: |
|
|
to je jedna z těch "soutěží" uděláme z vás krásku šmik šmik? _________________ &amp;amp;quot;Omry feek antia, ma ghair antia&amp;amp;quot; |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
yourcandy 41-80
|
Zaslal: so leden 30, 2010 8:38 pm Předmět: |
|
|
To je teda škoda....a je z ní tuctovka s kobylími zuby a ještě jí to přidalo roky:-((((( Předtím byla moc hezká.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
bobule71 0-7
|
Zaslal: čt září 09, 2010 4:20 pm Předmět: Pěkný |
|
|
Tak to je pěkný. Občas je to hrůza co si lidi nechají udělat na hlavě. Jsem zvědavá na další příspěvky |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Margueritte 321-600
|
Zaslal: čt září 09, 2010 6:06 pm Předmět: |
|
|
Tak si taky přisadím. A aby to bylo ode mě tématické, tak přidám něco z politiky.
Jako první Markétu Reedovou. Nakrátko střižené vlasy na mě nepůsobí dobře ani na vyretušovaných bilboardech. Je mladá a podle mě, by jí delší vlasy více slušely.
Stejně tak dobře na mě nepůsobí Jana Hybášková... u obo těchto dam to navozuje spíše "slepičí" vzhled.
A do třetice něco nepolitického:
Asi všichni poznali Emmu Watson, vyděsila jsem se, když jsem zjistila, že shodila své dlouhé pěkné vlasy. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Morganna ***moderátorka***
|
Zaslal: čt září 09, 2010 6:30 pm Předmět: |
|
|
tak u Reedové to ještě jde, ta další vypadá jak chlap - zostřuje jí to rysy.
A o Emmě Watson jsme se bavili už v Galerii - chtěla docílit změny, což se jí povedlo - u ní naopak ty jemné rysy vystoupí do popředí. Ale taky se mi líbila víc s dlouhýma. _________________ Szła magiczka przez porębę, pogryzły ją żmije. Wszystkie gady wyzdychały i magiczka żyje. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Meeesha >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt září 09, 2010 6:38 pm Předmět: |
|
|
Mně připadá jako chlap (teda spíš chlapec) i Emma. Kdyby neměla namalované oči, asi bych i musela přemýšlet, kdo to vlastně je. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
psilocybe ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: čt září 09, 2010 7:25 pm Předmět: |
|
|
Teda Emmu som nespoznala, a to som videla kazdu potterovku aspon dva krat ..no teda, nie ze by jej to nesvedcalo, ale tie dlhe boli podla mna krajšie... _________________ [img]http://www.TickerFactory.com/exercise/wOv1k7j/]
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Jenne ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: pá září 10, 2010 5:34 am Předmět: |
|
|
V kontrastu s těma dvěma nad ní to Emmě sluší opravdu moc Ale i tak doufám, že si ty dlouhé zase nechá narůst.
Hybášková no comment, vypadá jak ošklivej chlap A přitom by stačilo tak málo... _________________ Swooping... is... bad. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|