|
✿
|
Dáváte přednost "stroji" nebo ruční práci? |
Stroji |
|
0% |
[ 0 ] |
Ruční práci |
|
100% |
[ 4 ] |
|
Celkem hlasů : 4 |
|
Autor |
Zpráva |
*Hanča >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so prosinec 12, 2009 5:47 pm Předmět: Malování na hedvábí |
|
|
Ahoj,
tak jsem dnes spáchala zase jeden šál pro kamarádku. Dala jsem ho do galerie pro zajímavost..
Zajímalo by mě, jestli někdo malujete na hedvábí, líbí se vám, případně jaké máte oblíbené vychytávky..?
Já maluju od 11 let a zamilovala jsem se do stínování, flákám ho naprosto všude.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Ewča 161-320
|
Zaslal: čt leden 28, 2010 8:07 pm Předmět: |
|
|
Myslím ,že sú tu viaceré ,ktoré maľujú na hodváb.Tiež sa trošku tomu venujem,je to dobrý relax a vždy pekný darček pre kamarátky,Len tie farby sú drahé.Nádherné šatky má manželka u Kellera,ale asi si tam už bola. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lalaith >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt leden 28, 2010 9:41 pm Předmět: |
|
|
Já jsem zatím jen několikrát zkoušela a byla jsem ucvácená... Bohužel cena barev je taky uchvacující Takže zatím jsem se kt omu až tak nějak moc úplně nedostala... Ale moc se mi to líbí Ale teď mám jiné věci, co mě "chytly" - drátkované šperky a kaligrafie (to už dlooouho)... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Laire ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: čt leden 28, 2010 11:18 pm Předmět: |
|
|
Dřív jsem malovala, ještě mám někde rám, zbytky barev a podobné serepatičky.. Ale neměla jsem pro ty věci moc využití, tak jsem toho nechala. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Meadow ***moderátorka a Strážkyně tématu***
|
Zaslal: pá leden 29, 2010 4:48 pm Předmět: |
|
|
Laire: taky tak. Až na to, že už ani nevím, kde mám rám. Někomu jsem ho půjčovala a nevím komu a tam, kde jsem ho skladovala, tak tam tedy není, takže mi to asi nevrátili... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Bonemína ***moderátorka***
|
Zaslal: po únor 01, 2010 8:28 pm Předmět: |
|
|
Nedělala jsem přímo malbu, ale batiku šafránem. Luxus na druhou
Jinak doma máme pár věcí, co dělala jedna slečna - záclony v ložnici vzbuzující dojem deště nad krajinou, hedvábný ubrus s nádherně vykresleným pírkem... prostě krása. Na tohle nikdy mít nebudu a chválím ji velikou chválou _________________ A co hadi, krtek a vypelichany sokol? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|